עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הציעו לי בחברה לתיקון סלולר להתקין מגן מסך zagg nano בטכנולוגית סיליקון, מישהו מכיר, ממליץ? העלות 150 ש"ח. זה נראה טוב ללא בועות ושומר על איכות HD למכשיר.

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  3. היי. אני מחפש טאבלט זול לקריאת ספרים וצפייה בסרטים. חייב להיות 7 אינץ. תקציב: 700 שקל. יש משהו יחסית טוב שעונה על הדרישות שלי?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Nigger Please,

אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  7. שלום. לא משנה הסיבה, אבל אני צריך מכשיר רק בשביל Waze. לא משנה לי אם זה יהיה טלפון או טאבלט. פשוט שאשים בו כרטיס סים עם אינטרנט, ושה-Waze יעבוד. אני מחפש את האופציה הכי זולה, אבל שיעבוד בצורה נורמאלית תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי. יש בעיה בסוללה של הi9100 - לעיתים לפתע היא מתפרקת מהר מאוד וגורמת לכיבוי הטלפון מה שמצריך הטענה של הטלפון מחדש כדי להדליק אותו. בעיה מוכרת? שאלה נוספת, האם מומלץ לקנות סוללות מebay? האם ישנה בעיה לקנות 2450mAh, האם זה משפיע על גודל הסוללה? למשל: 2x Gold 2450mAh High Capacity Battery + Charger for SamSung Galaxy S2 II I9100 שבת שלום ותודה, אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.

10. המכשיר הבא מחברת Essential, ובראשה האבא של מערכת האנדרואיד שהפך לדמות שנויה במחלוקת, יוצר הדים ברשת - ולא בהכרח מהסיבות הנכונות לכתבה

11. היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by geigera,

שלום אני נמצא בארה"ב (עוזב מחר). חיפשתי טלפון unlocked ואין כאן הרבה. הייתי בבסט ביי והדבר היחיד שמצאתי שתומך בעברית (חוץ ממוטו G שאינני רוצה) זה G4 32 ג'יגה. זה במבצע ב 380 דולר. נדמה לי שהמחיר הרגיל הוא 700. האם זה יכול להיות? בארץ זה בסביבות 1800-2000 שקל. פחות מהמחיר הרגיל של בסט ביי ולא רחוק ממחיר המבצע שלהם. אולי זה יקר שם? יש למישהו המלצה לחנות אחרת (וושינגטון)? תודה אר

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by redead,

שיחות/הודעות בלי הגבלה אינטרנט עד 3GB ( מספיק לי ) אבל המהירות מוגבלת ל4Mbps השאלה אם מהירות כזאת מספיקה או לא ואיך בכללי האינטרנט שלהם והקליטה ברחבי הארץ כיום אני לקוח של פלאפון..

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by X_Dror,

הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שלום יש לי מכשיר MIO DIGI WALKER עליו מותקן IGO8. אני מעוניין להתקין IGO9 על מכשיר אחר, ולהעביר את הנתונים ששמרתי בIGO8 אליו (נקודות מועדפות וכו') האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  19. מה המצב חברים?מחר ככל הנראה אני הולך להתחדש בפלאפון חדש ואני צריך את עצתכם יש את האופציה הברורה אייפון 5 האייפון 5 עולה פה אלף דולר בגרסה של ה16 ג'יגה בייט בצבע לבן סים פרי. יש את הגלאקסי נוט 2 החדש שיצא לפני כמה ימים הוא עולה פה 720 דולר יש את הגלאקסי 3 שעולה פה 550 דולר שלא נופל בהמון מהאייפון(אם בכלל האם המותג "אייפון" ומערכת ההפעלה ה IOS שווה את ההפרש של ה280 דולר? האם הגלאקסי יחזיק הרבה זמן כפלאפון שנחשב לאחד הטובים בשוק (בניגוד לדוגמה לגלאקסי 1 ואייפון 4 שיצאו באותו זמן ואייפון 4 עדיין נחשב פלאפון מעולה בעוד הגלאקסי 1 נחשב פלאפון מיושן) בעבר היה לי גלאקסי שאבד לי איזה פעמיים וחיכיתי לצאת האייפון 5 (עוד סיבה בשבילי להעדיף מעט את האייפון) גם היום הפרש הזמן …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by liav12,

היי, שמתי לב שכשאני מנסה לצלם ממש קרוב (לדוגמא, את המדבקה של ATI על המחשב הנייד שלי) הכל מטושטש, ממרחק סביר הכל טוב, אבל מקרוב, המצלמה לא מצליחה לעשות פוקוס, היא כאילו עושה את הריבוע הזה של הפוקוס של HTC באמצע, מתקרב כמה שיכול ואז מצלם. צירפתי תמונה לשם השוואה, מישהו מכיר את הבעיה הזו? האם זה בכלל אמור להיות ככה? http://img80.imageshack.us/i/imag0558g.jpg/ http://img528.imageshack.us/i/imag0557.jpg/ http://img401.imageshack.us/i/imag0556.jpg/

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  22. אהלן, חבר טוב רוצה לקנות מכשיר פשוט שיריץ אנדרויד עם שימוש ב WAZE וקצת משחקים לילדים לא מעבר לזה. השאלה האם אפשרי למצוא מכשיר היום במחיר כזה שיתן תמורה טובה לאנדרויד פשוט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. דרוש מסך של לפחות 4inch , תמיכה ברומים ממפתחים עצמאים , חברה אמינה , מצלמה סבירה עם פלאש , תמיכה בכרטיס זיכרון והחלפת בטריה (החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס , כמה משחקים +שירים flac ואתה תקוע בלי זיכרון , וענן זה לא אופציה מספיק נוחה , במיוחד שאלא אם כן אני מביא אותו מחו"ל בלי מע"מ ומס קנייה, המחיר שלו יקר מדי בשביל הדרישות שלי והחסרונות שלו) , מעבד לפחות כפול ליבה עם 1 גיגה ראם ומעבד גרפי מספיק בשביל היום , ואלו הדרישות בערך... לי יש galaxy s2 ואני צריך סלולרי שיהיה ברמה שלו בערך , לא משהו יקר במיוחד , זה מתנה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eitan111,

שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.