עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jack77,

אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by XMB,

אהלן, קניתיי לפני חודש בארה"ב נגן Iaudio I7 8GB נגן מעולה הייתי מרוצה והכל אך לצערי לאחר חודש ברוב טיפשותי שמתי על הרגל משקולת בחדר הכושר והוא היה בכיס ללא מגן ונשבר לו המסך (נסדק מבפנים ולא רואים כלום), הנגן עצמו עובד אך לא רואים כלום ועכשיו גם לא מצליח לשמוע כי אין לי מושג איך להפעיל לא רואים שום דבר. התקשרתי ליבואן הרישמי בארץ MPTech הם אמרו שהם לא מטפלים בנגנים שנקנו בחו"ל, השאלה האם שווה לי לתקן או לפנות בכלל לתיקון של דבר כזה לחנות פרטית או שכדאי כבר לוותר ולקנות אחד חדש? (עלה לי 110$ - כשהדולר היה 3.5) תודה.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by Spitted,

הסיפור העצוב שלי מתחיל לפני כחודש, שאיבדתי iRiver Clix 8GB בטיול עכשיו אני רוצה לקנות נגן חדש, כשהדברים החשובים הם כאלה: 1. זול 2. חיי סוללה 3. נוח לתפעול לא מעניין אותי שום גאדג'טים למינהם, אפילו רדיו אני לא צריך, ובטח שלא MP4 עם מסך משוכלל וגדול בקיצור אני צריך שתמליצו לי על משהו זול ויעיל, שיעבוד טוב ושלא יעלה יותר מידי שיהיה 8GB, ואם יש אפשרות ליותר במחיר דומה אז עדיף, כי 8GB היה לי גבולי [מצד שני לשלם על 16GB נשמע לי מפחיד] האוזניות שלי כרגע הן Grado SR80 ואני מנסה להפטר מהם בשביל לקנות AKG K81DJ [ללא הצלחה בנתיים, יש קונים?] אני מעדיף לא להוציא יותר מ-500, אבל אם זה בלתי אפשרי וממש כדאי לעלות בתקציב - תגידו לי אתם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. שלום! יש לי אוזניות בלוטות' של סוני אריקסון שקניתי בהונג קונג, אבל איבדתי את המטען שלהם. והמטען הרגיל של הפלאפונים של סוני שמוכרים בארץ, הוא לא מתאים גדול מדי. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג מטען כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by avi2014,

אני מחפש נגן mp4 מעוניין מאוד באיכות שמע(מרבית הזמן אני יהיה באוטובוסים-רכבות) גבוה! אני מחפש גם נגן יפה וצבעוני(נסיעות של 5-6 שעות לכל כיוון) אחד כזה שיהיה מעניין להשתמש בו לאורך זמן. חשבתי על הD2 אבל מסרטונים ביוטיוב הוא נראה די אפור(ביחס לS3 שנראה הרבה יותר חי..) לגבי האייפוד טאצ ראיתי אותו לא פעם והוא נראה מדהים אבל הבנתי שמבחינת סאונד הוא די עלוב ביחס לשאר הנגנים. יש אופציות אחרות לקריאייטיב?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  9. יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.

10. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

12. Started by A.Iniesta,

אהלן. הדרישות בעיקרון לא גדולות, 2GB מינימום, רדיו (לא חייב, אבל עדיף), כמה שיותר קטן, לא חייב מסך אפילו. סוללה נטענת מובנת - שמחזיקה כמה שיותר שעות. *שיהיה ניתן לקנות לו תופסן קטן שמתלבש על היד, לריצה. תקציב - עדיין לא סגור, אבל המינימום האפשרי לדרישות. תודה ענקית!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kikkler,

האם קיים איזהשהו גאדג'ט שיכול לתפקד בתור קורא ebooks בצורה סבירה? כלומר מסך גדול, קונטרסט טוב אבל בלי יכולות וידאו וכאלה.. מצידי שיהיה שחור לבן. מצאתי בגוגל כמה מכשירים יעודיים, אבל אני לא חושב שהם קיימים בארץ והם יקרים בטירוף

15. Started by liav12,

היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by KFL,

יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  19. לא צריך וידאו או רדיו במקרה ואין העיקר סאונד ונפח.{עדיף שיהיה קטן אבל זה העיקר}

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by Yael28,

שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by -OmeR-,

המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.

23. Started by Domovoi,

מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by AtomiX,

אחד עד 400$ והשני עד 300$

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים