עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by davidt99,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by roice,

אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by 100100,

מהיכן אני יכול לקנות מסך חלופי digitizer מקורי ? כאלו אלו: (אני לא בטוח שהם מקוריים לכן אני בודק בפורום) http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=digitizer+i+9100+genuine&_frs=1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הזמנתי את המכשיר מארה"ב, חבר יביא לי אותו משם בסוף החודש. אני רוצה להחליף מספר טלפון כי הנוכחי מקבל הודעות סרק מכל מיני מקומות (עצה: אל תתנו את הטלפון שלכם לארגונים דתיים) ולמרות שהתקשרתי כמה פעמים והם אומרים שביטלו, ההודעות עדיין מגיעות מדי חודש וזה מציק איזו חברת סלולר מומלצת כיום מבחינת שירות ~ מחיר ~ חבילת גלישה (מהירות + לימיט תעבורה) ~ איכות שיחה? על פי האתר הזה, הוט מובייל לוקחים מבחינת מהירות - אבל שמתי לב אצלם שבניגוד לגולן טלקום, 'מהירות הגלישה מואטת מעבר ל3GB תעבורה' או משהו כזה. אשמח גם שתהיה לי האפשרות לבחור מספר 'קליט'. בנוסף, אילו אפליקציות הייתם מגדירים כmust-have? זה הסמארטפון הראשון שלי. תודה רבה,

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by אנטי-פסטו,

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. היי אני רוצה לקנות לאמא שלי טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני ולא יודע מה יהיה עדיף בשבילה. המטרה היא לקרוא ספרים ברוסית היא אישה מבוגרת עם ראייה מאוד לקויה, היא צריכה משהו שיציג את הכתב בצורה מאוד גדולה. מה לדעתכם יהיה לה הכי נוח טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מחפש לגבש צוות פיתוח ראשוני, שיכנסו כשותפים, למיזם אינטרנט חדש אשר מקיף תחומים רבים כמו חברתי, פרסומי ועוד. מדובר בתצוגה חדשה ומיוחדת של נתונים שלא קיים כיום ברשת ואשר סביב זה מתנהלים "חיים" שלמים. אין כרגע משקיע. יש תוכנית עיסקית ודמו כמו גם איפיון ראשוני של המערכת. (בנוסף יש גם חברה רשומה, סימן מסחרי, והוגשה בקשה לפטנט בארה"ב) מחפש אנשים מקצועיים מאוד בתחום האינטרנט והאפליקציות. לא מדובר רק בהקמת ועיצוב אתר אלא גם בפיתוח אובייקטים, תיכנון וניהול מסות גדולות מאוד של נתונים. הכרה וניסיון בתחומים הבאים: PHP, javascript, MySQL, Apache, Linux & Windows Ajax, jQuery, HTML5, XHTML, CSS3, Web Design Cellular App's etc... תחומים נוספים יתקבלו בברכה! אני עצמי מתכנת ב PHP …

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by יואב752,

היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון (נקסוס) ולנצל אותו גם לשימוש כמודם סלולארי ללפטופ, האם זה שימוש נפוץ ואפשר לסמוך על הסמארטפון שיעשה עבודה טובה כמודם? האם זה יעלה לי יותר כסף? האם בכל חיבור דרך הסמארטפון אני "מבזבז" שעות גלישה ברשת הסלולארית שלי? אני פשוט ממש לא מבין בזה... תודה מראש לעונים , יואב

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

11. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.

13. Started by eliom,

קיים קומפיילר לאייפון לשפת c עם אפשרות השלמה אוטומטית של מילים? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  17. שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי. אני יודע שאם אני מתקשר למספר סלולארי ישראלי בזמן שאותו מנוי נמצא בחו"ל, אני משלם עלות שיחה רגילה בארץ והוא משלם עלות גבוהה של שיחה נכנסת בחו"ל. אבל מה קורה אם אני מתקשר לאותו מנוי לא באמצעות מספר ישראלי, אלא לדוגמא דרך סקייפ? האם זה במקרה כזה חלה עליו עלות גבוהה של שיחה נכנסת? תודה.

• 7 תגובות
    • 10.7k צפיות
  19. מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by EQliz24,

שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by anatoli,

לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים