גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!
-
כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניה של סמארטפון ראשון. הנוכחי שלי זה סמסונג משנת 2004.. רמת ההבנה שלי בכל הקשור לעולם הזה (של הסמארטפונים) היא אפסית. בהתחלה התנאי הראשון שלי היה מכשיר קטן כי אני הולך המון ברגל ולא רציתי שיורגש בכיס. כשהבנתי שכל מכשירי העילית הם גדולים החלטתי להתפשר בעניין בתקווה שזה לא יציק לי יותר מידי. אני מניח שאהיה משתמש ממוצע שכזה , שיחות, אסאמאסים MMSים, קצת אינטרנט, מצלמה (חובב צילום אז רוצה מצלמה טובה ), שום דבר דרמטי. אני לא הטיפוס שמשדרג אחרי שנה-שנתיים, אני צריך מכשיר שיחזיק לי קצת יותר. אני גם לא מתכוון לשנות הגדרות, רומים, שאר עניינים. לא מבין בזה ולא הכי מעניין אותי להבין. רוצה מכשיר חזק שעובד חלק, לקבל אותו, להדליק, להשתמש בכיף בלי עניינים וכאבי ראש.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס WIFI דרך USB, בכל פעם שאני מחבר אליו את האייפון 4 שלי, הוא מפסיק לעבוד. אני צריך לנתק את האייפון, להוציא את הכרטיס ולהחזיר ואז חוזר האינטרנט... בדיוק כמו כאן: https://discussions.apple.com/thread/3818589?start=0&tstart=0 האם מישהו נתקל בזה פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! 1. אני מחפש לרכוש מכשיר לאימי, לא משהו FANCY מדי, חשבתי על סכום של בערך 500 - מאיביי. העיקר הוא מסך איכותי וכמה שיותר גדול, שתהיינה אפשרות להגדיל את הכתב כמה שיותר, שתוכל לקרוא בקלות. רוב הסיכויים שההמלצות יהיו מכשירי אנדרואיד, אז אין הרבה טעם לבקש (הרגע ביקשתי ). 2. הבנתי גם שעד סכום מסויים - 1,000 שקל נראה לי - לא משלמים מיסים, ככה שאם אזמין טלפון מאיביי ב- 500 ש"ח, זה כל מה שאשלם. אני טועה? תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נקסוס 4 ואני רוצה להתקין cyanogenmod. בשביל זה צריך לעשות BOOTLOADER UNLOC וכתוצאה מכך כל המידע שלי יימחק!! ראיתי וקראתי על הרבה תוכנות מסובכות ולא נוחות. אני אשמח להמלצה על תוכנה פשוטה שפשוט תיקח את כל המידע שיש לי על הטלפון תשמור אותו כקובץ אחד (דומה לWimdows image) ואז תתקין אותו חזרה לאחר מכן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-