גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי ה-Omiz 2099 החמודה שלי מתחילה להראות סימני שחיקה (התופסן הזה של האוזן עומד להישבר ואין לי מושג איפה אפשר להשיג אחד כזה חדש..), אז החלטתי פשוט להחליף אותה במשהו רציני יותר. יש לה שני חסרונות עיקריים: 1. היא חזקה, אבל לא מספיק חזקה לטעמי. במקומות רועשים קשה לשמוע איתה משהו. 2. החלק באוזניה שנכנס לאוזן - מאוד בולט. זה ממש מציק כשרוצים להכניס אותה לכיס. יש לזה שני פתרונות אפשריים: 1. אוזנית ואקום, כמו האוזניות של סוני שמגיעות עם ה-SE W880 למי שמכיר - פותר את בעית העוצמה. 2. אוזניה ללא חלק בולט שנכנס לתוך האוזן.. הבעיה היא ששתי האפשרויות סותרות אחת את השניה.. מישהו מכיר אוזנייה שהיא גם קטנה וקלה (קשה לחזור אחורה אחרי שמתרגלים לאיזור ה-10 גרם), גם חזקה, וגם מספיקה למספיק שע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר החכם שנולד מתוך מימון המונים זוכה לקיצוץ מחיר משמעותי במיוחד באמאזון לכתבה
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! זה בשביל אח שלי אבל אשתמש במילים כאילו אני רוצה וד"א הוא בכיתה י' אוקיי נתחיל, יש לי אפשרות לקנות אן את האייפון החדש או את הנוקיה n86 אני יודע שכולם יקפצו ויגידו לי תקח אייפון אבל תקשיבו חברה זה לא כ"כ פשוט... ועכשיו אני יסביר למה זה כ"כ מסובך מצד אחד אני חושב לקחת את הנוקיה בגלל העיצוב (סליידר דו כיווני) ומצד שני הוא בכיתה י' אז נראה יותר טוב לקחת את האייפון גי הנוקיה הוא יותר בשביל "ילדים".. (לפי דעתי) ד"א לא חשובה המצלמה בכלל ואין לי שום הגבלה למחיר. מצד אחד לאייפון יש המון משחקים אבל לn86 יש n-gage שזה מעולה. ועוד יתרון לאייפון כי עכשיו העולם עובר למכשירי מגע אז למה אני יקח מכשיר עם מקשים??? אתם יכולים להגיד לי מה כדאי יותר לקחת??? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה שתעביר מידע של אפליקציות ממכשיר למכשיר. מצאתי אפליקציה בשם DataSync https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdWludHN0b2ZmZXJzLkRhdGFTeW5jIl0. שזה מה שהיא עושה אבל לא הבנתי איך להשתמש בה ונראה לי שהיא דורשת רוט (אין לי ואני לא מתכוון לתת כרגע השראות רוט למכשיר שלי). אני מחפש תוכנה שעובדת בצורה דומה, יש למישהו תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אנדרויד? מה בעצם הביא אתכם לקנות את טלפון האנדרויד הראשון שלכם? אם החלפתם מאז אז מה גרם לכם להשאר עם האנדרויד? האפליקציות? הנוחות? ה'הייפ'? השם של גוגל מאחורה? מבצע טוב בחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם פה מכשירים מיושנים ולא חדישים מדי אבל אני מחפש משהו בטווח מחירים בין 200-500 שח בערך (עם אפשרות לחריגה קלה) , השאלה אם בטווח מחירים הזה לא עדיף כבר יד 2 ואולי למצוא משהו יותר נורמלי..., הייתם קונים יד 2 מכשיר סלולרי? קיצר זו הרשימה... Nokia 2220 ב399 שח בבאג מחשבים Motorola WX288 ב269 שח בבאג מחשבים Motorola WX290 ב369 שח בבאג מחשבים נוקיה 2680S ב539.99 שח בהום סנטר Motorola EM325 ב598.99 שח בהום סנטר נוקיה 1208 ב250 שח בהום סנטר Sony Ericsson, W300 ב398.99 שח באופיס דיפו Nokia, 2323 ב449 שח באופיס דיפו Sony Ericsson, W205 ב599 שח באופיס דיפו Nokia, 2700 ב599 שח באופיס דיפו האם המכשירים האלה בכלל שווים את המחיר הזה? כמו כן מצאתי ביד 2 נוקיה N95 או 5800 בסביבות 500-60…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמועה חדשה מצהירה כי ה-Galaxy X הוא לא המצאה, אלא מוצר אמיתי שאף ערך הופעה בתערוכת CES 2018 - אבל בסודיות שתואמת את מעמדו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי, קיבלתי את ה-E260 שלי, 1. מישהו מכיר איזו תוכנה שהופכת עברית בשירים? 2. איך אני שם תמונות של האלבום בתוך השיר? בשירים שהגיעו עם המכשיר יש תמונות של האלבום. 3. איך אני מנתק את המכשיר מהמחשב? כלומר פשוט להוציא אותו? כי יש מכשירים שמופיע הוצאת חומרה בזהירות למטה משהו כזה וזה לא מופיע במכשיר הזה. תודה רבה, בסה"כ מכשיר מעולה, רק קצת מסובך להעביר שירים עם המדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו שמע על חברת PowerRocks ? לפי האתר שלה היא נראת כמו חברה סינית שלא מפרסמת יותר מידי מידע טכני על המוצרים שלה. אייבורי מוכרים כמה סוללות גיבוי של החברה במחיר די נמוך ביחס לסוללות גיבוי בעלות שם (לא משהו אקראי נתונים פיקטיבים מebay). משום מה, בכל אתר מחו"ל ניראה שהמכירים של הסוללות של PowerRocks יותר גובהים ממה שאיבורי מוכרים, האם יכול להיות שאיבורי מוכרים זיוף סיני זול (זול יותר !) ? בכל מקרה אשמח להמלצות לסוללות גיבוי אמינות בלי פרמטרים מזוייפים במחירים סבירים (לא משנה אם בארץ או מחו"ל).
-
האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata? או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ה-Redmi Note 8, בגרסת Snapdragon נטולת מצלמת 64 מגה-פיקסל, וגם ה-Redmi 8A בעל סוללת הענק זמינים לרכישה רשמית בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-