עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה

2. מכשיר בעל אותו שם ומפרט כמו זה של מכשיר הגלקסי S6 העתידי של סמסונג רושם את אחת מהתוצאות הגבוהות ביותר שסמארטפון השיג אי פעם במבחן ה-AnTuTu, האם זה מכשיר הדגל החדש של אנדרואיד? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הטענה- בחוברת הדרכה לא רשום כלום בנושא, המוכר בבאג (שהיה חביב ודי מבין) טען ל6 שעות, אבל יותר זה משובך. למישהו יש אינדיקציה כמה זה אמור להיטען בכלל? תודות שאלה אחרת: נראה לי שיש עליו מדבקה שקופה כזאתי (הורדתי את הגדולה) ויש מצב שיש עוד אחת אבל אני לא רואה קצה ומצד שני יש לי תחושה שיש שם עוד אחת במיוחד שבחוברת הוראה כתוב לא להסיר את המדבקת מגן מסך יש לי איתו רק מטען USB ל MINIUSB. עכשיו לחבר שלי יש מתאם USB-שקע. לא תהיה בעיה נכון (יום ראשון טיול שנתי ולא נראה לי שהאכסניה בשקל 90 נותנת גישה למחשב) תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by id3232,

היי חברים@! הקפטיבייט שלי עושה צרות בזמן האחרון כל לילה שאני שם אותו בטעינה בבוקר הוא כבוי ולא טעון בכלל! במהלך היום הוא נכבה לבד אם אני לא מדליק אותו שעה רצוף בערך... ניסיתי SET CPU וכדו בכדי לשים אותו על 200-1000 מנוחה-עבודה,וגם את הKEEP קפטיבייט אלייב ועדיין אותם בעיות. האם אני צריך להחליף לסוללה חדשה? פתרון אחר? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. גם כן-מאיפה אפשר להוריד לו משחקים נורמאליים בחינם?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hadarK,

טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפי מה שהבנתי אם אני קונה פלאפון שלא מאורנג' אז אני לא יוכל לגלוש באינטרנט שלו ולא יהיה לי שיחות וידאו בקיצור הוא לא יהיה דור 3... האם זה נכון? למרות שיש לי כרטיס סים דור 3

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%96/

10. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Makaveli_iL,

מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת). יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות. השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  15. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

16. Started by americium,

בהמשך לזה (דיון על ה-N95], נוקיה השיקה ב-3GSM את ה-6110 שאמור להיות טלפון "עממי" יותר עם תמיכה ב-GPS מובנה. את המפרט המלא שלו אפשר לראות כאן וגם השוואה בינו לבין ה-N95. יתרון אחד אני כבר רואה, הוא יעלה "רק" 450 יורו [ללא סובסידיה] כשה-N95 יעלה 550 יורו. אלה מחירים רשמיים כמובן ובעת ההשקה המחירים צפויים להיות גבוהים וכמו שאנחנו יודעים, בישראל זה יהיה יקר בלי שום, כי המפעילות הסלולריות יכולות לעשוק אותנו בכל מקרה, יש לו מסך 2.2" בניגוד ל-2.6" של ה-N95 ואין לו WIFI ו-IR. המצלמה שלו 2MP בלבד וכנראה שאין לו עדשה קארל-זייס. בכל מקרה, אתם בטח תוכלו לעלות על הבדלים נוספים. מה שכן, הדבר הכי חשוב הוא GPS. על ה-N95 הם רושמים "Built-in GPS navigation", היינו, GPS מובנה אמיתי. על …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. טאבלט ה-N1 החדש של הנוקיה ו-Foxconn, שמזכיר בצורה מחשידה את האייפד מיני של אפל, מסמן את תחילת הדרך בשביל הנוקיה החדשה לאחר שמיקרוסופט נגסה חלק משמעותי ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by KF,

היי, יש דרך להגביר את השמע באוזניות דרך אפליקציה מסויימת ב-G2 ? (יש לי רוט + רום אוטפימוס G3ׂ) בגלקסי S1 הייתה לי אפלקיציה בשם voodoo אבל משום מה ב-G2 היא לא עובדת.. יש חלופה אחרת ?

21. מי עוד עובד על הרשת שלהם? יוצא למילואים לחודש ויש שם בעיות קליטה קשות ממה שהבנתי.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. קמפיין מימון המונים מצליח בצורה מרשימה מאפשר למכשיר החכם שבכיס שלכם לתפקד במקביל גם כטאבלט לכתבה

23. שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by d0s,

שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי בחו"ל מכשיר galaxy s3 הדגם הוא GT19300 אנדרוייד 4.0.4 לפני יום עשיתי עדכון תוכנה מאז קופץ לי בכל פעם (למעלה ליד השעון והבטריה) מכין כרטיס SD.. / כרטיס SD הוסר במפתיע / כרטיס SD פגום לפני העדכון זה לא היה כלל האם כדאי והאם אפשר לבטל את העדכון האחרון? או שיש אופציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.