עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Oryam,

יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by m1ke,

http://www.informationweek.com/news/global-cio/trends/showArticle.jhtml?articleID=228300150&subSection=All+Stories עוד חברה שמסיימת את הטיול שלה בארץ האנדרויד. מכשיר אחד בלבד בשוק Dell Streak ו...זהו. חבל. Dell Thunder לא יראה אור לעולם.... חבל :-\

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kobi_sion,

מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by lalzary,

שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Makaveli_iL,

מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

Long story short - הE71 שלי מת ואני זקוק לטלפון חדש. הייתי מאוד מרוצה מה-E71, במיוחד אחרי שהתקנת את הגירסא הג'נרית של נוקיה במקום זו של החברת סלולר. אני מחפש טלפון דומה, ואני אקנה אותו מחנות על מנת להימנע מכל הסיבוך של צריבת קוד שפה - כי שוב, אין לי כח לגירסא המוטבעת של החברת סלולר. גם אין לי כח להתחייב ל68046 חודשים בתשלום נוח של שקל וחצי כל חודש. בהתחלה חשבתי אוטומטית על ה-E72, אבל אז ראיתי שכאילו יש לו "מחליף" בדמות הE5. שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר(באזור ה1,300 ש"ח). השאלה היא - מה עדיף? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג. שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב. סוללה יחסית טובה. דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה. מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי. הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה. כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי. אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה? שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי. האם אוכל להסתפק בחבילה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Iko89,

אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by m1ke,

טוב אז הבחור הצרפתי התותח supercurio ממשיך לקיים את ההבטחות שלו. הפעם הוא הוציא האק לקרנל המאפשר אופטימיזציה לסאונד של הגאלאקסי: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806195 כרגע קיימים 2 אפשרויות בלבד, העלאת הגבר האוזניות (זהירות, זה _מאוד_ עוצמתי במקסימום) ותיקון הבאסים לרדיו. בהמשך הוא גם מתכוון לתקן את בעיית הקלטת הסאונד בוידאו (דיסטורשן). לצרוב את הקרנל ולהוריד את התוכנה שלו מהמארקט, ואם אהבתי גם תתרמו כמה שקלים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by moldovani man,

כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים