גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם עוד לא הספקנו לנוח מהשקת ה-N95\N75 אז לא יהיה לנו יותר מדיי זמן לנוח, נוקיה משיקה היום עוד מספר פלאפונים, חלקם חדשים לחלוטין חלקם גרסאות מחודשות, והפעם הנושא המרכזי הוא דווקא מוזיקה, תחום שעד היום הובל בעיקר על ידי סוני אריקסון עם מכשירים כמו W800\W900\W950. בסדרות החדשות נוכל למצוא את סדרת ה-N מתחדשת בגוונים חדשים (ירוק ושחור, מול הכתום של SE) ובזכרון פנימי מרשים ביותר לטובת יישום המוזיקה (N91 יגיע עם 8GB פנימי !!), בנוסף נוכל למצוא את ה-3250 הוותיק בגרסאות חדשות, וכמו כן פלאפונים חדשים, ייעודיים למוזיקה בשם 5200\5300. בהם נוכל למצוא תמיכה ב-EDGE, מצלמת 1.3 מגה פיקסל ועוד שאר הפתעות, לפרטים נוספים נא להכנס לקישור הבא : http://www.gsmarena.com/nokia_announces_music_ph…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד נתחיל עם ממשיכו של הN93 הלא הוא N93I היום התפרסם המפרט הטכני שלו: Size: 119 x 56 x 28 mm Display: 2.4" TFT display with 262.000 colors and a QVGA resolution Camera: 3.2 Mpixel camera with Carl Zeiss optics, auto focus, flash, optical zoom and DVD-like recording Memory: 50 MB + MiniSD memory slot Connectivity: Mini-USB port, Infrared, Bluetooth, GPRS, EDGE, 3G/UMTS, Wifi 802.11b/g Messaging: SMS, MMS, Picture messaging, Email Operating system: Symbian operating system with Series 60 3rd Edition user interface Miscellaneous: FM-radio, Stereo speakers, Video-out, Flight mode הסיקור הבלעדי כרגע המלא על הנוקיה N95 המהמם:http://soaileek.net/nokialist/20…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב שיצא מכשיר חדש של I AUDIO של 4 גי'גה. מישהו שמה עליו? מה אתם חושבים עליו http://www.cowonglobal.com//
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2GB שיעלה עד 500 שקל. אני רוצה שיהיה בו תמיכה מלא בעיברית, רמקוליים פנמיים ומסך כמה שיותר גדול. אז על מה אתם ממליצים??? כי בחברות אני לא מבין מה אתם אומרים עלהם:?? http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=pm200&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he http://www.shopy.co.il/groupsales/3471 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=bono2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-