עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. נמאס לי לחפש קומבינות טעינה במילואים, והחלטתי לקנות את הטלפון הכי זול ופשוט שאפשר למצואף כאשר הדרישה היחידה היא שהסוללה תחזיק חמישה ימים ברציפות (השימוש יהיה שיחות של כ-10 עד 20 דקות ביום). אפשר למצוא (וגם לקנות) כזה דבר בימינו?

5. שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  8. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by amit_R,

אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mzini,

לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by galh_5,

אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by udi,

הכותרת אומרת הכל אני מתלבט בין שני דגמי הנוקיה חשוב לי מאוד הסנכרון מול הOUTLOOK והיומן פגישות ושניהם עונים לי על הדרישות מה עדיף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, יש לי את הנוקיה 5800 אני מעוניין בהמלצה על דפדפן טוב.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by LORIANTA,

שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים

19. שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by arkadi_s,

אהלן , אני יודע שמכירת הטאבלס של גוגל נקסוס 10 החלו כבר בנובמבר בחו"ל . מישהו יודע אם הוא כבר נמכר בארץ? במידה ועדיין לא למישהו יש תאריך משואר שיגיע לארץ? תודה מראש. שאלה נוספת , במידה ואני רוכש את הטרנספורמר של אסוס , נאמר לי שאסוס מעדכנת כל הזמן את גרסת האנדרואיד ושואלת אותי אם אני רוצה לעדכן , זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Holography,

יש אפשרות להפעיל אופצייה כזאת ב-iRiver E100?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.