גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מגבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הזמנתי מארה"ב את ה6120 קלאסיק של נוקיה. אני מעונין לדעת האם ואיך אני יכול לשים עליו עברית, אני מודע לכך שהדבר אפשרי , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה מספקת ולכן אני פונה אליכם. כל הפורומים בחו"ל לא נותנים מענה לאיך לשנות. לכן אשמח לדעת איך אעשה זאת אם אני יכול לעשות זאת לבד , האם אני צריך לגשת לחנות או מעבדה שיעשו לי זאת , במידה וכן כמה זה יעלה לי ? האם יש סיכונים בהוספת העברית? תודה מראש לכל העונים! גל נ.ב. אם עולה לכם סוגיות נוספות או אנקדוטות שאני צריך לדעת אל תהססו ותציינו אותן!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 1000 ש״ח, קראתי ברשת כבר על סוגי מכשירים אבל עדיין לא מצאתי תגובות של אנשים לגבי אותם מכשירים. הייתי שמח לשמו תגובות והמלצות ממכם על סוגי מכשירים. אני מחפש דברים בסיסיים, כמו whatsapp, waze ומשחקים בסיסיים כרגע אני ממש חושב על galaxy gio או פלוס.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכם שמע או יודע משהו האם אפל מתכננת להוציא עוד פלאפון? אם כן, אשמח לפרטים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התלהבתם מהקונספט של מחשבי ה-Yoga Book אבל לא מהמחיר שלהם? גירסת האנדרואיד החדשה Yoga A12 תוכל להיות התשובה בשבילכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. עברתי מגלקסי s3 ל-LG G2. הייתי ונשארתי באורנג'. אין מה לדבר - פאר יצירה של מכשיר. אבל.... פתאום יש בעיות קליטה. בעיקר במרכז תל אביב סביב הקריה. וגם ברכבת בדרך צפונה. במקומות בהם לגלאקסי לא הייתה בעיה. כשאני עושה בדיקות מסגנון nPerf במקביל לשניהם נראה שהציונים הרבה יותר טובים ל-lg. ועדיין - המון בעיות קליטה. קרה למישהו?
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-