עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

2. Started by Netanel_M,

אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX

4. חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ביצה,

http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual לא מדהים לדעתי

6. אהלן, יש לי SIM של גולן טלקום. פלאפון SONY Xperia Arc S. הנקודה החמה לא פועלת לי. הנציגים בשירות לקוחות מטומטמים כי לא הצליחו לעזור. מה עושים?

7. Started by touch.of.red,

אהלן, אני רוצה לקנות Xiaomi MI3. הפלאפון החדש של החברה הסינית. אני טס לארה"ב בסוף החודש הזה. שמעתי מחבר על פרילנסרים שקונים את הפלאפונים האלו בסין, ואח"כ מוכרים אותם באינטרנט מארה"ב. הם עושים שילוח לכל מדינה. שאלות: מישהו ניסה את זה? מתי יוצא ה-Xiaomi MI3 בארה"ב? איפה מוצאים מוכרים? איזה פורומים? תודה

8. אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by BeN-T,

שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…

11. Started by roe10,

היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by nigger84,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by natan805,

אני רוצה לעדכן את הגרסה שכרגע 4.1.2 ליותר חדש,מצאתי כמה ברשת אבל הבנתי שהם לא רישמיים וכל העניין הזה של הצריבת רום קצת מסובך לי,בכל אופן אם זה האפשרות היחדיה אני אצטרך בסופו של דבר לעשות את זה,בחיים לא עדכנתי גרסה וחסרלי הרבה מושגים בכלל איך מעדכנים. האם ידוע למישהו על גרסה מלאה שחדשה יותר משלי(לא חייב את ההכי חדשה) עם התקנה פשוטה ותמיכה בעברית ללא שום בעיות? אשמח ללינק.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818965 הבנתי שהרזולוציה שלו היא קצת נמוכה יותר ותצוגה קצת שונה בזוויות (בגלל שהמסך TFT ולא IPS), אבל חוץ מזה די דומה. דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by kadanie5,

תקציב: 300 שח חריגה: 50 שח שימוש: ספורט בעיקר זיכרון: לא משהוא ענק גודל: משהוא שיהיה נוח לשימוש בספורט (ריצות כושר) אם יש אופציה לכרטיס זיכרון זה יהיה מצויין.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by tamirh,

שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eran_555,

שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה

22. Started by David_K,

אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום חברים אני על סף קניית נייד חדש ומעוניין לדעת מה עדיף נקסוס 4 או גלסקי 3 ? אני יודע ששניהם 4 ליבות 1.5 מהירות עם 16 גיגה זיכרון אני יודע שחברות המעבדים שונות (לא אותו הדבר) אני יודע שבנקסוס לא ניתן להחליף בטריה והרחבת זיכרון לעומת הגלקסיי - לא ממש מפריע לי אני יודע שבנקסוס 2 גיגה זיכרון ובגלקסי 1 גיגה חשוב לי נושא אורך חייב הבטריה בין טעינות אני מחפש את השורה התחתונה זה או זה ? תודה רבה לכל העוזרים

24. Started by natgun0,

מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Adun,

שלום לכולם, אני משתמש מזה כמה זמן ביישום לתיעוד שיחות, שלדעתי הוא בעל חשיבות ולכן הייתי רוצה לספר לכם עליו קצת. בעידן המודרני, שברובו זורם דרך הטלפונים הניידים שלנו, קיימת חשיבות רבה לתיעוד שיחות שנעשות דרך המכשירים שלנו. כמה פעמים דברתם עם שירות לקוחות, הם בטיחו לכם דבר אחד, ובפועל קיבלתם משהו אחר? למי לא קרה שהבוס מהעבודה אמר לכם משהו, ואחכ התכחש? אולי מישהו שוחח איתכם על נושא מסויים, שאם היה מתועד, היה עוזר לכם מאוד? (במחינה עסקית, משפטית וכו') פעם, לנסות ולהתקין יישום להקלטה של שיחות היה קשה, אך כיום זה פשוט מתמיד. קיימות מגוון רב של אפליקציות שיעשו זאת, אך קיימת אפליקציה אחת, שעליה אני רוצה להמליץ לכם. Call Recorder יישום זה יקליט לכם שיחות נכנסות ויוצאות אוטומ…

• 10 תגובות
    • 14.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים