גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
: 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שני המכשירים עולים שם ~2500, וחבר נוסע ביום ראשון. הS4 מוכר יותר, תהייה לו תמיכה רחבה יותר בקהילת המפתחים (אני הולך להחליף את הrom שמגיע עם המכשיר בסיכוי טוב מאד), יש לו חריץ הרחבה (למרות שאני מתכנן לשמור את רוב הדברים שלי בענן אז זה לא מאד רלונטי) אבל הסוללות שלו בעייתיות נורא הG2 לעומתו מציג סוללה חזקה בהרבה (מביקורות עולה שהיא מחזיקה יום ויותר יחסית בקלות), המסך שלו נראה לטעמי יותר טוב, והמעבד בו חזק יותר. עם זאת, יש לו רק 16GB אכסון פנימי, הוא רק יצא, ולא ברור מה תהייה התמיכה בו בחוץ... מה דעתכם? מה כדאי לי לקנות? יש שיקולים שאני לא מודע אליהם? תודה על העזרה! נ.ב אני כרגע על Galaxy S1, והוא גוסס.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי טלפון אנדרואיד גרסא 4.2. הטלפון תומך בכרטיס microSD בגודל עד 32GB. קניתי כרטיס microSD 32GB, ואני מעוניין לאחסן עליו קבצים שהם מעל 4GB. ממה שהבנתי, ה-File System הדיפולטי שאנדרואיד מפרמט את הכרטיס איתו, הוא FAT32, ו-FAT32 מוגבל לגודל קובץ של 4GB. והשאלה שלי: אם אני אפרמט את הכרטיס ל-File System אחר ש-כן תומך בקבצים בגודל מעל 4GB, האם אנדרואיד(בגרסא שיש לי) תומך built-in ב-File Systems אחרים? ואם לא, יש משהו שאפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אפליקציה חדשה שפיתחתי- MoBot. זוהי למעשה אפליקציית ניהול תיזמונים. תוכלו לשלוח SMS, לשלוח EMAIL או לבצע שיחת טלפון לפי זמן שקבעתם מראש או מיקום ! ככה תוכלו למשל לשלוח הודעה אוטומטית ברגע שהגעתם למקום מסויים (לפי מיקום שהגדרתם מראש). או לפי זמן שהגדרתם מראש. האפליקציה עדיין בשלביה הראשונים וצפויה להשתדרג בעוד פיצ'רים בקרום ובנתיים פירסמתי אותה בחינם . אשמח אם תורידו ותדרגו! שיהיה אחלה שבוע!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מחזיק אשראי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אתמול העליתי את האפליקציה הראשונה שלי (אנדרואיד) - אתם מוזמנים להוריד :-) האפקליציה היא בעצם המרת כספים , פשוט תרשמו כמה כסף, סוג מטבע, ואז היא תמיר לכם אותה ל 50 מדינות שונות במכה! כמו כן אפשר גם ללחוץ על כל מדינה ולראות את המטבע בשלה וקצת היסטוריה ^.^ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה תודה רבה לכם ! DOWNLOAD & INSTALL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בדצמבר אוכל לקבל מארה"ב משלוח מכשירים דרך חבר. אני רוצה לנצל זאת לקניית אחד משני טאבלטים שיוצאים ממש בנובמבר: Kindle Fire HDX 8.9. יתרונות לעומת אייפד: מסך חד יותר, שוקל 90 גרם פחות, זול ב-120$ (לא שיקול קריטי). חסרונות: מערכת הפעלה חצי-אנדרויאידית של אמזון, מסך קטן בכמעט אינץ' מהאייפד. כמו כן, אם המסך נשבר, נראה לי שכל המכשיר הולך לפח, כי מטריצת הפיקסלים מולחמת לזכוכית. iPad Air: מן הסתם אתם כבר מכירים את המפרט והמחיר. כמו כן, לא בטוח שהזמנה מוקדמת בנובמבר תסופק תוך חודש אחד לכתובת בארה"ב. אני נמשך יותר לקינדל פשוט מפני שאין לי דרישות גדוולת מדי בתחום האפליקציות, למשל אני לא משחק משחקים על הטאבלט. אבל אני כן רוצה שפה ושם יהיו לי utilities שאני צריך, כגון שלט רחוק …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר איביי סוללה מקורית בייחד עם מטען לסוללה לגלקסי 4 http://www.ebay.com/itm/Original-Sam...item4ac4e0f6b9 שתי שאלות: האם הסוללה והמטען הללו מקוריים? והאם המטען כולל חיבור usb או כבל לחשמל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
012 מובייל 85 ₪ לחודש. חצי שנה ראשונה ב 60 ₪ לחודש שיחות ו- sms ללא הגבלה, נפח גלישה 2GB הוט מובייל (מסלול סטודנטים) 70 ₪ לחודש. חודש ראשון חינם שיחות ו- sms ללא הגבלה, נפח גלישה 3GB + אינטרנט ביתי 100MB כלול במחיר +שיחות לחו"ל ללא הגבלה איזה חברה עדיפה מבחינת שירות לקוחות, קליטה, מהירות גלישה...? או אולי משהו אחר? אשמח לתגובות ופידבקים, חיוביים ושליליים כאחד
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברים שמעתי הרבה על הפורום הזה אני מחפש טאבלט הדרישות שלי הן כאלו אני עובד הרבה עם טקסטים, PDF OFFICE לגבי תקציב, אפשר לאמר שאין בעיה להשקיע, אם זה באמת מומלץ הדגש הוא על נוחות עם טקסטים, תמונות, גלישה גודל בערך 10 אינץ' יספיק אפשר גם פחות שמעתי לטובה על ZENITHINK C94 הוא סיני, באינטרנט מדברים עליו יפה מאוד. אם כן, איפה אפשר להשיג אותו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מוטורולה דיפיי + עם אנדרואיד 2.3.6 ואני הייתי רוצה לשדרג לו את גרסת האנדרואיד,ברגע שאני נכנס לעדכוני תוכנה ומנסה להעדכן זה רושם לי שהמכשיר שברשותי מעודכן. האם יש איזושהיא דרך לעדכן את המכשיר לגרסת אנדרואיד יותר חדישה? כשאני אומר גרסה חדישה אני מכוון ל 4 ומעלה. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צמיד בריאות שמנטר את הפעילות שאני עושה במהלך היום. מחיפוש שעשיתי מצאתי 5 אפשרויות JAWBONW UP, FITBIT, NIKE FUEL, BASIS WATCH, AMIIGO אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל המלצה על אחד מהם.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ 2850 ש"ח האם זה המחיר הכי טוב ? האם מקבלים כיסוי לסלולאר ? GPS איכותי כמו I GO 8 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-