עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני חושב למכור את שלי, אבל בכמה כדאי לתמחר אותו לדעתכם? שימו לב שזה 32GB...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, עד לא מזמן היתי משתמש בנוזל למסכי מחשב וכדומה...מתאימים למכשיר אבל הקטע הוא שהטבעיות אצבעות חוזרות לאחר רגע. אני רואה הרבה אנשים שמשתמשים במיקרופייבר, הבעיה שקניתי כמה של סנו אבל הן משאירות לכלוך בדומה לפסים של רטיבות, למרות שהן חדשות לגמרי. אני שואל, איזה מגבת מיקרופייבר למכשיר מומלצת? איזה נוזל ווקס וכדומה או שטות אחרת שאפשר לנקות איתו את המסך מומלץ? עד לא מזמן השתמשתי בחומר שניסיתי שנקרא CRYSTALUSION שאמור "לצפות" את המסך ב 0.001 חומר מיוחד המגן משריטות וכו'. הוא דוחה מים ושמן וזה באמת עבד לתקופה של חודש חודשיים בלבד (למרות שעל המוצר אומרים שנה לפחות - אין סיכוי) אז ניסיתי והווכחתי שהנושא עובד אבל לתקופה קצרה מדי ולא שווה את המחיר שלו כולל המשלוח (15 דולר). …

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  4. היכן ניתן למצוא (ולקנות), ואם קיימת בימינו אנו, דיבורית לרכב לסמארטפון עם אנטנה חיצונית (וללא blue tooth)? אני רוצה להוציא את הקרינה של הטלפון הסלולרי מהרכב החוצה. פעם עבור טלפונים ישנים היינו מתקינים ברכב דיבורית, עם תושבת לטלפון, ואנטנה חיצונית לרכב. היום כשאני מחפש דיבורית לאוטו אני מוצא רק דיבוריות BT. אולי אני צריך לשאול, כיצד אפשר לחבר את הטלפון הנייד לאנטנה חיצונית מחוץ לרכב?

5. Started by Black_Citadel,

קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ואני מנסה להתקין מקלדת עברית, אך אין לי אופציה כזו (בניגוד לנקסוס 4, שם היה לי). יש דרך להתקין מקלדת ללא הורדה של אפליקצייה צד שלישי? בנוסף - איך קוראים לאפליקציה שגוגל הוציאה לפני שבועיים, זאת שעוקבת אחר הטלפון במידה ונגנב? תודה רבה

6. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by winner,

שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nop1902,

אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by Kukishin,

יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ovid,

שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BeN-T,

שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…

14. Started by KF,

כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה

15. Started by Dem1se,

היי חברים, אתמול העליתי את האפליקציה הראשונה שלי (אנדרואיד) - אתם מוזמנים להוריד :-) האפקליציה היא בעצם המרת כספים , פשוט תרשמו כמה כסף, סוג מטבע, ואז היא תמיר לכם אותה ל 50 מדינות שונות במכה! כמו כן אפשר גם ללחוץ על כל מדינה ולראות את המטבע בשלה וקצת היסטוריה ^.^ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה תודה רבה לכם ! DOWNLOAD & INSTALL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום יש לי טלפון אנדרואיד גרסא 4.2. הטלפון תומך בכרטיס microSD בגודל עד 32GB. קניתי כרטיס microSD 32GB, ואני מעוניין לאחסן עליו קבצים שהם מעל 4GB. ממה שהבנתי, ה-File System הדיפולטי שאנדרואיד מפרמט את הכרטיס איתו, הוא FAT32, ו-FAT32 מוגבל לגודל קובץ של 4GB. והשאלה שלי: אם אני אפרמט את הכרטיס ל-File System אחר ש-כן תומך בקבצים בגודל מעל 4GB, האם אנדרואיד(בגרסא שיש לי) תומך built-in ב-File Systems אחרים? ואם לא, יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by ran16,

היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ovid,

שלום. אני כרגע בהוט מובייל, האינטרנט סבבה רק בשבועיים הראשונים ואז ניהיה איטי כבר לפני שאני מגיע ל3 גיגה. אחרי 3 גיגה זה כבר לא אינטרנט .. זה מזכיר לי את תקופת ה 56k באינטרנט הביתי.. כמו כן, כמעט אף פעם אין לי קליטה מלאה, תמיד זה 2 קווים בממוצע... ואני נמצא רוב הזמן בת"א, נתניה, ואזור גוש דן בכללי.. ראיתי יש אצל 012 חבילה ב 69 שקל במשך שנה שלמה, האם כדאי לעבור אליהם? אני קורא הרבה חוות דעת סוטרות, ואשמח לשמוע דעות נוספות. אגב, אולי קיימת חבילה משתלמת לחיילים אצל אחת החברות, ואני לא מודע להן.. תודה.

20. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by saharbz,

אני בדרך לקנות LG G2, ראיתי באתר של IVORY אילת שיש את המכשיר (16GB) בשתי אופציות : 1 - אחריות שנה, לא דרך היבואן ללא FOTA וללא עידכונים - 2,200 ש"ח. 2 - אחריות שנתיים דרך רונלייט (היבואן) כולל FOTA - מחיר 2,457 ש"ח. שאלתי היא, אם אני לא קונה דרך היבואן הרשמי, איך אני מקבל עידכונים? עוד דבר, אם אני בסופו של דבר קונה דרך ELINE (לא דרך היבואן הרשמי), אז זה גם אומר שבעצם אני לא מקבל עדכונים? תודה.

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by pxst17,

אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים