גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון אנדרואיד גרסא 4.2. הטלפון תומך בכרטיס microSD בגודל עד 32GB. קניתי כרטיס microSD 32GB, ואני מעוניין לאחסן עליו קבצים שהם מעל 4GB. ממה שהבנתי, ה-File System הדיפולטי שאנדרואיד מפרמט את הכרטיס איתו, הוא FAT32, ו-FAT32 מוגבל לגודל קובץ של 4GB. והשאלה שלי: אם אני אפרמט את הכרטיס ל-File System אחר ש-כן תומך בקבצים בגודל מעל 4GB, האם אנדרואיד(בגרסא שיש לי) תומך built-in ב-File Systems אחרים? ואם לא, יש משהו שאפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סמסונג גלקסי אס 5 שקניתי באיביי. דגם המכשיר אינו זהה לדגם שנמכר בארץ (G-900F), אלא נקרא G-900I. אני מנוי של אורנג' לכן לאחרונה ניסיתי להירשם לרשת דור 4 (LTE), אך ללא הצלחה. עושה רושם שגרסת התוכנה על המכשיר שלי לא תומכת ב-LTE, זאת אני מסיק כיוון שבמסך בחירת "Network mode" לא מופיעה האפשרות LTE - מופיע רק WCDMA/GSM. גרסת התוכנה על המכשיר שלי היא 4.4.2. גרסת ה-baseband היא G900IZTU1ANE2. גרסת ה-Kerenel היא 3.4.0-1630870 גרסת ה-build היא KOT49H.G900IZTU1ANE3. פניתי בכל זאת למוקד התמיכה של סקיילקס, שם אמרו לי שייתכן שנדרש עדכון תכנה המיועד לפתוח את המכשיר לתדר זה. ניסיתי לעדכן את התוכנה באמצעות FOTA, אך עושה רושם שגרסת התוכנה במכשיר הינה עדכנית. טכנאי של אורנג' גם…
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות כעת כשהיא טסה לקנדה קורא ספרים כי היא קוראת הרבה ספרים שהיא מורידה למחשב וכאלה, ועוד שניה נכנסת ללמוד בעברית בירושלים ורוצה לקרוא עליו את המאמריי PDF שישלחו אלייה. חשוב לציין, שחובה שהוא יהיה בעל E-INK= טאבלטים לא יכולים להיות תחליף לבעיה. כעת הדילמה בקטגוריית הקוראיי טאץ' שעולים 99$, מה הכי עדיף? במידה ויש משהו אחר שעדיף עליהם, אשמח לשמוע! KINDLE- http://www.amazon.com/Kindle-Touch-e-Reader-Touch-Screen-Wi-Fi-Special-Offers/dp/B005890G8Y/ref=r_kdia_h_i_gl NOOK- http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735 KOBO- http://www.kobobooks.com/touch תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מחליטה להשתעשע בשוק האולטרה-פרימיום של עולם המובייל עם גרסה מיוחדת של ה-Redmi K20 Pro שכוללת זהב ויהלומים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כל הנגנים הם בעלויות של גג 250 שקל. אם מישהו מכיר משהו יותר טוב מהבאים בסכום הזה אשמח לשמוע. נגן Mp4 4Play C-POD 2GB http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4260 כל הנגנים של סביבות המחיר שאני חושב- מהאתר getit http://www.getit.co.il/Search/mp4 שם המוצר: נגן MP4 בנפח 2GB מסך "1.8 הדגם: C-POD 2GB http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVCPOD2GB נגן קליפים MP4 בנפח 4GB צבעוני ודק במיוחד Prosound http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/GroupSalesProduct.aspx?AuctionId=4841141&came=206
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם,כשאני מחבר את הגלאקסי למחשב אני שומע צליל של חיבור USB אבל אני לא רואה את הגלאקסי ככונן נוסף ומקבל הודעה שההתקן USB לא התחבר טוב.למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-