עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רציתי לדעת (עקב נסיונכם העשיר) מה אמורה להיות הדרך המהירה והזולה ביותר להשיג אותו? האם ברגע שהוא יוצא בחנות שלהם, ניתן לקנות אותו? כלומר, לשלוח אותו מארהב לכתובת שם? לשלוח אותו לארץ? מה בדיוק לעשות? לי אישית אין שמץ של מושג מה אני אמור לעשות. תודה.

2. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shikasha,

שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, יש לי תלושי שי לאמזון וחבר שמביא מארה"ב, אני חושב לקנות גלקסי S4 מאחד הקישורים הבאים, אבל לא יודע מי מהם מתאים לכל הרשתות בישראל: http://www.amazon.com/gp/product/B00CIZFK9G/ref=cm_cd_asin_lnk http://www.amazon.com/gp/product/B00BV1MVJ0/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2NRA1VO2B7B2X בקישור הראשון יש I9505 שזה 4G/LTE, ובקישור השני יש I9500 שזה 3G. בישראל מוכרים את שניהם, כשה-4G זול יותר. איזה מהם יתאים לכל הרשתות בישראל? אם שניהם, האם עדיף לקנות 4G לתאימות עתידית? עריכה: מההשוואה שיש כאן, אני מסיק שיש בעיה רצינית עם חיי סוללה לשיחות ב-I9505, על אף או מפני שיש לו כפליים ליבות לעומת I9500. זה לא בא בחשבון... אשמח גם להמלצה על קייס טוב לגלקסי S4 מהמבחר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי בתקלה כאשר אני שם את האייפון 4S על מצב דיבורית בעת שיחה, לא שומעים אותי, רק כאשר אני מכבה את הדיבורית ומדבר רגיל (צמוד לאוזן) אז שומעים אותי מצויין. הבנתי שזה איזה רכיב שיש להחליף בחלק האחורי של האייפון. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לרכיב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by joniar,

שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by T-boon,

שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by hwforcer,

טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו. החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ) חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום. כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים". אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן. כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם …

10. Started by shlomom,

שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by hwforcer,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד

12. Started by yonash53,

היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…

13. מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by gkman,

טוב, אני לא יודע אם זה כבר מוכר וידוע אבל יצא גרסה יציבה לרום של cyanogen mod 10.1.3 לגלקסי 2 (http://www.get.cm/?device=i9100&type=stable ) רציתי לדעת אם מישהו ניסה- ויש לו חוות דעת על זה- ואם הכל עובד בו כמו שצריך (GPS וכו') לפני שאני מתקין. והוראות על איך להתקין את זה אחרי הרום של פלאפון של JB 4.1 תודה,

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה

16. יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפי מה שהבנתי, ה-9500 הוא דור 3.5, אבל עם מעבד של 8 ליבות. למעשה 2 מעבדים אבל נכון לעכשיו המכשיר לא מנצל אותם ביחד. כששני המעבדים יעבדו יחד, המכשיר יעבוד יותר מהר והניצולת של הבטריה תהיה טובה יותר. לעומת זאת ה-9505, הוא דור 3.5, אבל עם מעבד של 4 ליבות. אמרו לי שכיום אין הבדל משמעותי מבחינת מהירות. גם מבחינת מחיר אין הרבה הבדל, אבל ה-9505 קצת יותר יקר. הבנתי גם שיש לו יותר רומים. אשמח לדעת מה לדעתכם עדיף לקנות. אשמח גם להסבר למה מה שאתם מציעים עדיף על פני האפשרות השנייה. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dans41,

הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.

20. Started by ran16,

היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה.

22. Started by pooggy,

השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חברים, לאחר ביקור בחנות "liknot.co.il" (קיבלתי שירות ברמה מאוד גבוהה למרות שהם זולים מהרבה חנויות אחרות, פשוט חובה לציין ולומר תודה!) הגעתי הביתה והחלטתי להזמין את המכשיר THL W8S שזה מכשיר הדגל של חברת THL: http://www.liknot.co.il/product/15088/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_ThL לאחר מכן הבחנתי ש NEXUS 4 16GB עולה בדיוק אותו המחיר: http://www.liknot.co.il/product/2468/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_LG_Nexus_4 התקשרתי לחנות והנציג הנחמד אמר לי שלמרות שהזמינו עבורי את המכשיר הם יכולים להחליף ללא שום בעיה לכל דגם אחר שאני מעוניין. עכשיו שאלה עבורכם, מה עדיף לי מבין שני אלו: ביצועים (ברור ש GPU ש…

25. Started by רונן,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים