עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by _Daniel_,

נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  5. האם אתם הולכים לרכוש את Iphone 3GS ?

• 122 תגובות
    • 9.3k צפיות
  6. שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שאלה בכותרת יש לי את המכשיר ואני לא מוצא בו את מנהל המשימות. הכווינו אותי כאן למקום מסוים, אבל זה לא היה מנהל המשימות, זה היה מקום שיש גם בגלאקסי, אבל בגאלאקסי אפשר לנקות זיכרון (Ram), יישומים פתוחים וכו...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הלכתי לחנות בכדי לקנות אייפוד טאצ דור אחד הייתי למעשה במסני חשמל והוא אמר לי שהם לא אפילו ימכרו את הנגן הזה הגלל החיסרונות שלו א אין רדיו אין טפ מנהלים ב הוא זכה בסך הכל במקום 129 שזה נמוך קיצר הוא שיכנע אותי כמעט .לכן כגע אני שול גבי הדור 2 האם שיפרו את החיסונות הנ"ל . האם קיים לאייפוד הזה מתחרה בסכם הזה {חשוב לי גודל מסך איכות תמונה רדיו ושיהיה אמין עם סאונד איכותי} ]

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום! שאלה טיפשית אולי: האם בגלקסי ACE אפשר לשמור אפליקציות בכרטיס הזיכרון? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום ! אני טס עוד מעט לחו"ל, ורציתי לברר האם בדיוטי פרי מוכרים מכשירי סלולר ? כי נכנסתי לאתר שלהם : http://www.dutyfree.co.il/ ולא מצאתי שם מוצרי אלקטרוניקה... רק בשמים ושוקולדים... אם אי אפשר לקנות בדיוטי פרי, האם יש בנתב"ג חנויות אלקטרוניקה\סלולר פתורות ממכס ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כבר ידוע שסמסונג תכריז על ה-S6 ו-HTC את ה-M9 בכנס ה-MWC שיערך בתחילת מרץ בברצלונה. שאלתי היא האם בעקבות ההכרזה צפויה ירידת מחירים בחו"ל (מזמין מאמאזון אירופה)על כלל דגמי הדגל הנוכחיים או שזה קורה רק בזמן ההשקה? אני שוקל להזמין למשל Note4 (הרי -Note5 בטח יוכרז רק איזור ספטמבר) ותוהה אם לכנס יש השפעה על המחירים וכדאי לחכות שבועיים, או כבר להזמין וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך לעזעזל עורכים כאן את הכותרת מחדש ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  17. האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה אתם ממליצים? ??? אני נוטה לטובת F480 כי יש יש עוד מעט את אומניה HD או HTC HD או IDUO של אריקסון.. אך הבעיה שאני לא יודע מתי יגיעו כבר לארץ לרשתות הסלולר או אפילו לפרטיים.. :s05:בואו אהיה יותר ברור: שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) א…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Pleomax,

תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. אם כן איך אני עושה את זה,

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  21. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  23. היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.