גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, הוספתי את הווידג'ט אך הוא לא מציג כרטיסיות כלל. נא עזרתכם, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך אני מבטל את הרטט בהקשה? בטלתי דרך ההגדרות וזה באמת הפסיק אבל משום מה בוואטסאפ הרטט עדיין עובד... אופיר
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עד 1200 שקל כולל מכס(במידה ויתפס) הכי חשוב עברית והשאר לא משנה שירוץ חלק בלי תקיעות בקאנדי קראש (ב S1 הוא נתקע לה ואז היא לוקחת את הטלפון שלי(S3)) מצלמה איכותית ושיהיה לפחות כיסוי מסך וכיסוי סיליקון
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט עכשיו אני לא יודע מה ייתן לי תענוג גדול יותר אייפד או נקסוס 7 אני מדבר מבחינת מערכת הפעלה והיצע אפליקציות? ורציתי לדעת מה ההבדל בין אייפד 4 לבין אייפד מיני 2 חוץ מגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה, אני פעיל מאד בפורום כרטיסי מסך ומפרטי מחשב, ושם לפני שפותחים דיון מחויבים למלות טופס, אני לא יודע איך זה כאן ואין לי את הטופס אז אני ארשום מה שאני צריך. אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות IPAD MINI, יש לי התלבטות האם לקנות 32GB או 16GB ??????? השימושים יהיה למשחקים (15-20) ולצפיית סרטים (גם 15 סרטים בערך) . אני יודע שמערכת ההפעלה של ה- IPAD MINI כמו בכל מכשירי Apple לוקח זיכרון, האם 16 GB מספיק לדרישות שלי? או שעדיף 32GB? אני אשמח שמי שעונה לי יפרט ויסביר לי עד לעומק העניין, כי זה לא קצת כסף ואני רוצה באמת להבין מה יותר כדי. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים!!! (נ.ב אני קונה את האייפד מיני עקב נסיעה של חודש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין שתי המכשירים האלו פתוח לשמוע דעות. האמת זה שהZ1 עמיד במים מאוד נשמע לי טוב במיוחד שבעבודה בתפקיד אצלי בצבא יוצא לי לעבוד בחדר ניקוי דבר שלא כול כך מתחשק לקנות G2 וידפק אחרי זה קצר.. אך ממשק ההפעלה בZ1 עובד?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו מה נסגר? 5 ימים מאז ההכרזה ועדיין לא ראיתי שום ביקורת ברשת, רק hands on... איפה כל ה-in-depth reviews של המכשיר הכי מדובר בתקופה האחרונה? אינטרנט אתה שיכור?? תתעורר! מבחני סוללה? משהו? (של אתרים רציניים, לא cnet וכאלה ב"ביקורות" של חצי עמוד עם כתב שמסביר במילים שלו את ה-specs..) *post your nexus 5 reviews links here*
-
- 110 תגובות
- 19k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי נגן cowon ותיק D2. מעונין לשדרג ורכוש נגן cowon z2. האם למישהו יש כזה בשימוש? אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר. בנוסף שלאה: האם יש הבדל ברכישת המכשיר בה"ק או ארה"ב? מבחינת הגרסאות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה- Xperia S שלי מתנהג לא יפה. כדי לבדוק האם זו בעיית תוכנה או חומרה, אני צריך לאפס אותו. לא נורא, הבעיה היא שחלק מהאפליקציות שהתקנתי היו חינמיות ליום אחד ספציפי או נתנו שידרוג פנימי ביום אחד ספציפי, אם אני מאפס, אני מאבד אותן. יש דרך לגבות אותן ולשחזר בחזרה אחרי האיפוס?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יצא עדכון למכשירי הנקסוס לגרסה 4.4.2, הנה פרוט על השינויים: http://www.phonearena.com/news/New-Android-4.4.2-update-starts-rolling-over-the-air-for-Nexus-devices_id50181
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הווצאפ קורס כל הזמן. חברים אמרו לי שכדאי לי לשדרג מ IOS 5 ל-6 ולא ל7 כי הוא גרוע. מה אתם ממליצים לעשות ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אתמול בערב, בשקט, ובלי הרבה צילצולים הוסיפה חברת גוגל שני מכשירים חדשים לחנות ה-PLAY שלה וצבע חדש למכשיר מוכר. אחרי ה-Galaxy S4 וה-HTC One הנמכרים בחנות של גוגל עם אנדרואיד נקי המגיע ישירות מגוגל, מוסיפה גוגל את ה-Sony Xperia Z Ultra וה-LG G Pad 8.3. ה-Sony Xperia Z Ultra הוא בעל מסך בגודל 6.4 אינץ׳ עם גוף חסין למים ואבק שמשקלו 212 גרם ועוביו בסה"כ 6.5 מ״מ. מבחינת החומרה - הוא מבוסס על Snapdragon 800 עם 4 ליבות במהירות 2.2GHz, זיכרון פנימי RAM בנפח 2GB, נפח אכסון פנימי של 16GB ואפשרות הרחבה עד ל-64GB באמצעות כרטיסי microSD. יש לו מצלמה קדמית של 2M פיקסל ואחורית של 8M פיקסל והוא כולל את כל אפשרויות האלחוט המקובלות כולל LTE, בלוטות' 4 ותמיכה ב-AC ו-NFC. הסוללה שלו היא בע…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקנתי את ה eclipse עידכנתי שם הכל לאנדרואיד הכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לפתוח את ה sdk הוא מעלה לי חלון דוס ואז ניסגר ניסיתי הכלל כבר אני מיואש ... ובגלל שאין לי את הסימולטור אז אני לא יכל להריץ בדיקות דרך eclipse למה זה עושה לי את זה? הלכתי לפי המדריך באתר שלהם =\ למישהו יש אולי איזה ניחוש למה זה עושה את זה? דאך אגב אני בווינדוס 7 64 ביט
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות לאנדרואיד. יש לי אתר שאני לומד דרכו - thenweboston יש לו גם הדרכה ע''פ סרטונים - הגעתי לשלב שבו אני צריך להתקין את ה- sdk הורדתי אותו וחילצתי את הקבצים כפי שהוא אומר בסרטון. שאני בא לפתוח את הקובץ sdk manager נפתח לי חלון שחור (למספר מאיות) ואז הוא נסגר . למישהו קרה את אותו המקרה ויכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בטרייה חיצונית לאייפון 4, קטנה שככל שניתן ושתתן את התמורה הכי גבוהה ביחס לגדול מה אתם אומרים על השניים הבאים ? Anker® Astro Mini 3000mAh Portable Lipstick-Sized External Battery או Anker® Astro 5600mAh או http://www.amazon.com/Kensington-Battery-Extender-Charger-iPhone/dp/B002OEBMZM/ref=sr_1_49?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386423247&sr=1-49&keywords=mini+external+battery התקציב הוא עד 30 דולר, עדיפות לאמזון.. והייתי שמח אם גם לא היה מעורב כבל בכל העניין והיה חיבור ישר לאייפון..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-