עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה

2. שלום לכולם, הסתבכתי עם כל הנושא של התדרים בארץ של כל חברות הסלולר. נכנסתי עכשיו לאתר בארה"ב לקראת קניית גלקסי 3 וראיתי באתר: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תמיד חשבתי שהשיחה והמידע על אותם רשת נתונים... ספציפית על הטלפון הזה - האם הוא יתמך בארץ ע"י אחד מהרשתות - איזה מהן ? האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולעשות טבלה מסודרת שתנעץ בפורום ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 11.5k צפיות
  3. Started by ychig,

הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CruxH,

שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by yanaiel,

שלום לכולם לאשתי יש גלקסי S1 מאורנג', עם רום מקורי. עדכנתי אותו עם כל עדכון שיצא ועכשיו הוא בגרסה 2.3.3 לדעתי. המכשיר התחיל להיות כבד ולעשות כל מיני בעיות קטנות (נשאר במסך כתיבת הודעה גם כשסוגרים ופותחים מחדש למשל) חשבתי לעדכן לה רום לג'לי בין או ICS. האם מישהו מכיר רום טוב בעברית? הבנתי שסמסונג לא משחררת עדכונים ל-S1. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  7. אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by aviad13,

זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by progame,

מיועד לאמא שלי: 1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו. 2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט? אני כנראה קונה את המכשיר מחר. דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gal,

היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by marlboro,

אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכולם קיבלתי את הנגן שלי אתמול http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= הנגן הוא של 8 ג'יגה אני רוצה לקנות אליו את כל האביזרים האלה הבעיה שאני לא מוצא באינטרנט אותם. http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16979&nav=1 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16981&nav=1 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16977&listby= http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16982&listby= תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ... בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ... אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ? שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by baz0r-,

שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  22. המכשיר החדש של סמסונג מוסיף להרשים אותנו גם בימים אלו - לפני שהוצג בצורה רשמית לכתבה

23. Started by Burkey,

שלום, ברשותי טאבלט ישן, שנרכש ב 2011. מדובר באסוס טראנספורמר הראשון, עם אנדרויד 4.0 כבר זמן מה שהוא מקרטע, ולא נעים לעבוד איתו. בנוסף, כבר מההתחלה כל נושא המקלדת היה מיותר כי עם אנדרויד (בייחוד גרסה ישנה) אי אפשר באמת לעבוד. כעת ברצוני לקנות חדש, עם חלונות. אני מתלבט. הדגמים מבוססי core m יקרים מאוד. מכשירים מבוססי atom x7 אין בארץ. מה שיש במחיר סביר זה רק מכשירים בסיסיים כמו lenovo miix 3 . יש או זול, או יקר, אין ביניים, המבחר דל. בשבוע הבא אני באילת ויכול לקנות בלי מע"מ. האם לקנות miix 3 בזול, עד 1500, או לחכות ? הייתי רוצה עד אמצע יולי להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם קריאת ספרים, גלישה, ועבודה otg, לא אינטנסיבית, את העבודה הכבדה אני שומר למחשב הנייח. התקציב עד 25…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Splashy,

אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RoyShefy,

אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.