גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז את Five כבר כנראה לא נראה במתכונתה המקורית מאחר ו-Hallo קנתה את הפעילות שלה. הקידומת תהיה 055-44 והתדרים יהיו הן של פלאפון והן של פרטנר, כך שבעצם לא תהיה חובה (כמו ברמי לוי) להשתמש במכשירי הדור השלישי. הם אמורים להיכנס לשוק בשבועות הקרובים, כך לפי הכתבה לפחות, ולהציע חבילות תקשורת כוללת בפחות מ-160 שקלים שאמורה לכלול (אם הבנתי נכון) שיחות, SMS'ים וגלישה בלתי מוגבלת. נחכה ונראה ונאחל להם הרבה הרבה בהצלחה. הכתבה המקורית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסגרת החיפוש לטאבלט אני בודק האם יש טאבלטים עם מסך מאט שנוח לעבוד איתו גם בחוץ בסביבה מוארת
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מספר טלפונים רגילים מחו'ל (לא סמארטפונים) והייתי מבקש לדעת האם יתאימו לעבודה ברשת אורנג' ובסלקום. להלן נתוני התדרים והרשת שלהם: 1. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 800 / 1900 2. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 2000 1X 1900 / 800 3. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - GSM 850/900/1800/1900 (Quadband) CDMA 800/1900 תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות? בתודה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי. עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין... ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי? לדוגמה חבילות בחברת סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה". מישהו יכול לעזור לי להבין? תודה מראש. דוד
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר מכירות כתוב: אני לא מכיר כלל את המסלול הזה והאתר של פלאפון לא ממש עוזר בלהבין מה העלויות/תנאים כאן. ממה שהבנתי מדובר בערך בשקל לדקה, 50 אגורות ל-SMS ומשהו כמו אגורה לכל 1KB גלישה - סה"כ ניתן לנצל 20 ש"ח בחודש בכרטיס הנ"ל ללא חיוב נוסף ומעבר לכך לא ניתן לחייג מהמכשיר, נכון? אשמח אם מישהו שמשתמש במסלול הזה יגיב כאן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-