עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רציתי להמליץ על אפליקציה קטנה לאנדרואיד שמצאתי להקלדת הודעות ל-Whatsapp עם המקלדת של המחשב. אפליקציה קטנה ומאוד שימושית למי שמשתמש הרבה ב-Whatsapp ונמצא הרבה מהזמן מול מחשב. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drakedroid.fastwhatsappclient

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Karamon,

אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sepetnit,

שלום לכולם, במסגרת קורס "שיטות מחקר" באוניברסיטת בן גוריון, אנו עורכים מחקר בנושא הסמארטפון (smartphone). נשמח מאוד אם תקדישו מספר דקות למילוי השאלון שהקישור אליו נמצא כאן למטה. חשוב להדגיש כי השאלון אנונימי ומיועד לטווח גילאים רחב (18-60). תודה רבה, https://docs.google.com/forms/d/185Ipj6vCMMWlEW-zxXProYO6mUHdkvOS2B3exJryVs4/viewform

• 0 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by torrent,

תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

הצילו. ביצעתי החלטה שגויה - לשנות את קוד הנעילה לאחר ערב רווי באלכוהול. כעת איני מצליח להזכר בקוד שהכנסתי, ונשאר לי ביד גלקסי 2 נעול. ניסיתי להכניס את הקודים הידועים לי אך ללא הועיל. המכשיר פועל תחת רום wanamlite 4.1.2 אך משום מה אין לי אפשרות איחזור דרך המייל גם לאחר שנכשלתי 50 פעמים. האם יש לי אפשרות לאחזור המכשיר ללא צורך בwipe דרך הריקברי? חייב את עזרכתם!

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by pxst17,

אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לפני כשבועיים שכנע אותי נציג אורנג' בשיחה טלפונית לרכוש את האייפון 5S ולקבלו על ידי שליח. חתמתי לשליח שהביא את המכשיר ב18 בדצמבר ופתחתי בבית בהתרגשות את המארז. האייפון היפה והמוזהב התגלה כפגום במסגרתו. מיד התקשרתי לשרות לקוחות לדווח והרגיעו אותי שאוכל להגיע לכל נקודת שרות ולהחליף לאחר שיבדקו את המכשיר. כמובן שהמכשיר חזר לאריזתו המקורית ולא היה בשימוש. בנקודת השרות האשימו אותי מיד שהפגם נגרם מכך שאני הפלתי את המכשיר, דבר שלא היה ולא נברא כמובן. לא הסכימו להחליפו וגם לא לבטל את העיסקה בטענה שלא ניתן לבטל עיסקה מאחר שהביאו לי מכשיר "מושלם" ואני שברתי אותו. 1. ראו הוזהרתם מקנית חתול בשק - שיטה שיכולה להיות יעילה בנסיון להיפטר ממכשירים פגומים. 2. מי יכול לתת לי עצה מעשית מה ע…

• 12 תגובות
    • 9.5k צפיות
  8. קראתי שיש המון באגים ברשמית 4.3 אז על מה אתם ממליצים? אציין שאין לי שום רקע או נסיון, עברתי לאנדרואיד אחרי שנים של שימוש ב-IOS

• 36 תגובות
    • 13.7k צפיות
  9. יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה) אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות) בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות , לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים .. השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ? אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ? * יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח

• 32 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pifke,

שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות
  12. אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. Started by srulikg,

כשאני עושה תזכורת של אירוע או משימה, כשמגיע המועד של האירוע/משימה יש רק צפצוף אחד. אני רוצה שזה יצפצף בלי הפסקה עד שאלחץ על כפתור כדי להשתיק אותו. איך אפשר לעשות את זה? יש אולי אפליקציה שעושה תזכורות יותר טוב?

15. Started by Ovid,

שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?

16. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

17. Started by serg90,

אהלן, ברשותי SGS3 כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן לשים עליו רום מקוסטם. יצא לי לעשות פעם אחת רוט במכשיר עם CF-ROOT ולהתקין CM10, אבל עכשיו כשאני עומד לעשות את זה למכשיר שלי, אני רוצה לקבל הבנה מלאה בנוגע למה שאני עושה.. נתחיל מהרוט עצמו. הבנתי שיש סוגים שונים של קבצים שאפשר לצרוב בכדי לעשות רוט (כמו ה-CF-ROOT), השאלה היא מה ההבדל בינהם והאם ביצוע רוט זה בעצם התקנת ריקברי מקוסטם? והאם לפני שאני עושה רוט אני צריך לעשות גיבוי כלשהו בכדי שאוכל בהמשך לעשות unroot? דבר שני זה הקרנלים. יש להם קשר כלשהו לכל תהליך הרוט או שצורבים אותם בנפרד? האם יש הכרח לצרוב קרנל במקרה ואני מחליט להתקין ROM כלשהו או שזה משהו שלאו דווקא הכרחי לשנות? אם יש צורך, איך אני יודע איזה קרנל אני צריך ולפי מ…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by eliyaex,

איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by srulikg,

אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by b3ta0,

שלום אני מתעניין במכשיר LG G2 32GB קיימות חנויות שמציעות שנה אחריות וחנויות שמציעות שנתיים אחריות בתוספת מחיר של 100-200 שח האם שווה לשלם יותר ולקבל שנתיים אחריות? וגם, שמתי לב שיש כמה יבואנים, למשל "אחריות יבואן רשמי" ואחריות של יבואנים בשמות אחרים, למשל יבואן מקבילי או בשם אחר, האם זה משנה מי היבואן? או מי עדיף? וגם, בחלק מהכותרות רשום כולל עברית, מה זה אומר? האם יש לא בעברית, האם אני צריך עברית או... פשוט מעולם לא השתמשתי בטלפון חכם. תודה.

24. שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים