עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Iv0ry,

אם אני רוצה להוסיף לו מקלדת ועכבר, הצמד הזה תומך? http://www.sitcomnet.co.il/items/216857#BigBuyNow

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Iv0ry,

שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by newbie1983,

שלום לכולם אשמח לדעת איזה טאבלט יוכל להתאים כך שיענה על ההגדרות הבאות. נניח לשניה שהמחיר פחות משחק תפקיד לצורך הכרת האפשרויות: 1. בעל אפשרות לרשת סלולרית 2. שיהיה ניתן להציג מדיה(סרטים וסדרות) עם תרגום כך שהדבר ייעשה בצורה נוחה וידידותית (כלומר כנראה לא אפל) 3. מסך יחסית גדול 4. זיכרון 32GB פלוס או 16 עם אפשרות להרחבת זיכרון 5. וכמובן שיהיה אמין ואיכותי יחסית אשמח מאוד לעצה והכוונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by redead,

שיחות/הודעות בלי הגבלה אינטרנט עד 3GB ( מספיק לי ) אבל המהירות מוגבלת ל4Mbps השאלה אם מהירות כזאת מספיקה או לא ואיך בכללי האינטרנט שלהם והקליטה ברחבי הארץ כיום אני לקוח של פלאפון..

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by Dor_15,

שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BigTools,

שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by pxst17,

הבנתי שהיום יוכרז המכשיר החדש והוא יהיה בטח באותה רמה של G2 או אפילו במעט חזק ממנו.. ה-G2 שלי מתחיל להתיישן או מה? יש טעם להתבאס? בכללי גם לא אהבתי את העיצוב של האס5..

8. Started by natgun0,

שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by kadanie5,

תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by benz89,

אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by no_way,

שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kobi1473,

אני מיתכוון ליקנות לחברה שלי נקסוס 5 בתיאלנד וכמובן בחנות מוכרת ומקורית שמוכרת את המכשיר..ויש בעיה שקצת מטרידה אותי...משום מה המכשיר הזה ממש לא פופלרי לפחות בכל המקומות ששאלתי עליו בתיאלנד.. האם זה אמור להפריע לי ??? אם ישבר חלילה מסך וארצה להחליף חלק של משהו אני ימצא חלקים חלופים בלי בעיה ?? תודה רבה לכל מי שיענה !! (:

13. Started by dans41,

אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by potamica,

אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Animor,

שלום, אני מחפש טאבלט עבור קרוב משפחה מבוגר יחסית, בתקציב של עד 3000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אם היא מוצדקת. - ידידותי למשתמש. - אין עדיפות ל-ipad או לטאבלט מבוסס אנדרואיד, העיקר שיהיה ידידותי ונוח לשימוש. - גודל של לפחות 10''. - השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, אולי גם צפייה בסרטונים. יתכנו גם משחקים קלים. - איכותי ואמין. - הטאבלט כנראה יירכש באילת (לחסוך במע"מ), אז אם אפשר משהו שנמכר ב-KSP/אייבורי/באג. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by yaelkam,

הי, מעוניינת לקנות סמארטפון לאחי הקטן- הוא כרגע בצבא ולכן זקוק למכשיר עמיד יחסית, ובנוסף רצוי גם מכשיר לא יקר מאוד- כדי שלא יתבאס יותר מדי אם משהו יקרה לו- ישבר, יאבד וכדו'. מכאן הדרישות העיקריות- עמיד יחסית ועד 1500 ש"ח (לא חייבים לנצל את כל התקציב) הדרישות לפי סדר החשיבות (ברור לי שעל משהו יהיה צריך להתפשר...): 1- מכשיר עמיד, לא חייב להיות ממש נגד מים וכו' אבל רצוי איכות בניה טובה ככל האפשר שלא יתפרק בנפילה הראשונה... 2- חיי סוללה טובים- לא תמיד יהיה לאח שלי שקע זמין להטענה, אולי עדיף סוללה נשלפת שאפשר לקנות עוד אחת ספייר 3- מהיר ונוח לשימוש בגלישה בעיקר, לא ישמש כל כך למשחקים 4- סאונד טוב- אח שלי אוהב מאוד להקשיב למוזיקה 5- אחסון של 16 ג'יגה לפחות או אפשרות לכרטיס ה…

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים

20. Started by onetwo,

אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ha,

הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?

22. הוספתי כמה דברים לתוכנה שכתבתי מלפני שנתיים ואני זקוק לבודקים. כל מי שמעוניין נא להשאיר מייל כאן או בפרטי או שניתן גם להוך לבודק דרך הקישור הזה קישור לגרסה הקודמת:

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by loniakuz,

היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לרכוש את ה- LG G2 בעוד כשבועיים ואני כבר עכשיו רוצה להזמין מגן מסך ומגן טלפון. אני מתכנן לרכוש דרך EBAY או מקום אחר אם יש המלצות. לגבי המגן טלפון אז חשוב לי שיהיה דק וקל כי המטרה היא להגן משריטות ולא משברים ובנוסף הטלפון גם ככה לא קטן ולא קל אז אני לא רוצה להגדיל את המשקל שלו ואת המימדים. אני מעוניין במגן מסך רגיל בלי כל מיני שטויות של מראה וכו', חשוב שיהיה מגן איכותי שלא יפגע בטאצ' ובצבעים של המסך. תודה !

דיונים חדשים בפורומים