גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט בין שתי מכשירים האלה והתקציב שלי הוא עד 1500 ש''ח איזה מכשיר עדיף מביניהם? LG G3 Xiaomi Redmi Note 3 ובבקשה לא להציע את OnePlus X כי הקיבולת סוללה שלו נמוכה, וסוללה בנפח גדול זה היתרון מאוד גדול עבורי ... וגם לא את LG G4 כי יש לו בעיה בלוח אם והמוות הפתאומי...
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה שדוד יביא לי oneplus 3 מארה"ב וחבר אמר לי שהוא לא מתאים לתדרים בארץ. האם זה נכון? אני בהוט מובייל אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיימים עשרות/מאות סוגים, אשמח לעזרה שתסייע לי להחליט מה לרכוש. מחיר: עד 1500 ש"ח שימושים מיוחדים נדרשים: א. צילום תמונות ווידאו באיכות מעולה ב. יכולת מובנת להקלטת שיחות הפלאפון
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם היה לכם עוד ספק קטן כלשהו בנוגע למראה או למפרטים של צמד המכשירים הבאים מבית גוגל שיוצגו מחר, כעת גם הוא נעלם לגמרי לכתבה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קמפיין Indiegogo לכיסוי שיחזיר את שקע האוזניות האנלוגי אשר נעלם באייפונים החדשים צובר תאוצה ברשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החברה האמריקאית מחייה את דגם ה-Blade Pro שלה, שיתחרה עם האליטה העליונה של עולם מחשבי המשחקים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה האמיתית היא איך לבטל את המיקרופון המובנה בסמארטפון מבלי לכבות אותו לגמרי ? לשם ההגנה על הפרטיות אני נוהג לשים כיסוי על המצלמה האחורית והקידמית אולם במקרה של המיקרופון המובנה ,כיסוי שלו לא אפקטיבי באותה מידה . חיפשתי בהגדרות היכן ניתן לחסום את המיקרופון אולם לא מצאתי .
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי האם מישהו בחבילה הזו ויכול להסביר מה זה "ללא הגבלה" בגלישה? הנציגים והאינטרנט אומרים ממש ללא הגבלה, הייתכן? תודה Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבב הדור החדש של קוואלקום צץ במספר מבחני ביצועים ומספק בדיוק את מה שקיווינו לקבל ממנו - עוד מהכל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-