גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אילו אפליקציות אתם מכירים שקיימות רק לטאבלטים וסמארטפונים ולא לPC? (אני רוצה לחגוג עם BlueStacks ... ;D ). יש את אינסטגרם... מה עוד?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל המובילה חוטפת מהלומה בלתי צפויה מבית המשפט בדרום קוריאה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה עדו חודש אני אהיה בחו"ל (או שאני אבקש מקרוב משפחה שיהיה בחול) ואני רוצה לקנות שם מכשיר סוללרי כרגע אני מתלבט בין : palm pre - שכל הביקורות עליו רק מהללות את המכשיר . meizu m8 - שאני לא ממש מכיר אותו. htc g1 - ששמעתי עליו ביקורות חלוקות לטובה ולרעה. blackberry storm - גם מכשיר שאני לא ממש מכיר. מה שחשוב לי במכשיר זה WIFI ,גלישה נוחה ,מולטימדיה- בעיקר MP3 , זמן סוללה ארוך ככל האפשר ,אפשרות התקנה של תוכנות צד ג' ,יומן נוח לשימוש ,תמיכה בעיברית (לפחות בשליחת SMS והכי חשוב שיהיה ניתן לרכוש אותו SIMFREE שיתאים לרשת אורנג' (כרגע יש לי סים דור 3) כמו כן אשמח לשמוע דעות על המכשירים .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו כבר מקבלים דיווחים מן השוק שאנשים מוכרים טלפוני שיפוץ טלפוני Xiaomi חדשים. כדי למנוע את ההונאה, אתה יכול לבדוק אם טלפוני Xiaomi הם חדשים לגמרי, שיפוץ או IMEI מזויף באתר הרשמי של Xiaomi. 1. ודא IMEI בטלפון ואת IMEI על הקופסה מותאמת (1). הזן * # 06 # בלוח המקשים כדי למצוא IMEI שלך. (2). עבור אל הגדרות -> אודות הטלפון -> סטטוס לחפש S שלך / N. במקרה אם IMEI בטלפון אינו תואם את IMEI על התיבה, כי חייב להיות טלפון בעיה. קישור כמו להלן: http://www.mi.com/verify/#imei_en בגלל Xiaomi הוא מותג סין, התוצאה אולי סינית מופשטת 2.1) אם זה מראה 官 翻 机 …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא לא מושלם, אך המבקרים משוכנעים כי המכשיר החכם של חברת הגיימינג הוא אחד מהמשמעותיים ביותר שהושקו בתחום בשנה החולפת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה ביחס למכשירים החדשים של היום כולל הגלקסי 6? מבחינה חומרתית בעיקר. והאם המסכים החדשים משמעותית טובים מהמסך של G2? לטעמכם יש מכשיר ששווה שדרוג? או שאולי ה-G4 יהיה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לקניית טלפון סלולארי.)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-