עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה

4. Started by liav12,

אהלן ה IPAD שלי ננעל לאחר שניסיתי להכניס ססמא לא נכונה כמה פעמים, עכשיו מופיעה הודעה IPAD IS DISABLED ולהחבר לאייטונז הבעייה שאני נכנס לאייטונז הוא אומר לי שהאייפד לא יכול להתחבר כי הוא נעול ואני צריך לפתוח אותו בשביל זה. כמובן שאי אפשר לפתוח כי הוא נעול. מה עושים מכאן?

• 6 תגובות
    • 60.6k צפיות
  5. אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by m_g,

סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by hwMiller,

אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 3emi,

המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sargon,

אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. תמונות חדשות מספקות לנו מבט איכותי ראשון על המוצר הקשוח והמסקרן של סמסונג, שסוף סוף יוכל לזכות להשקה עולמית רחבה לכתבה

14. Started by puGs,

מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  17. החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני חושב לקנות נגן mp3 נורמלי שיחליף את הג'נרי 512mb שיש לי כרגע. התקציב שלי הוא עד סביבות ה-450 ש"ח. אין לי דרישות גדולות לגבי הנפח, ראיתי שבסכום הזה אני יכול למצוא נגני פלאש של 2GB מה שבהחלט מספיק לי. אחרי שקראתי קצת דיונים קודמים בפורום, חשבתי על שניים אפשריים: E250 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 iRiver T60 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=591252 הדבר שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד (אני חושב גם לקנות אוזניות, אולי cx300 או AKG k24p, אם האוזניות של הנגן לא יהיו טובות). פיצ'רים כמו וידאו ותמונות הם בונוס אבל לא גורם משמעותי בשבילי. החסרון של ה E250 שהוא שקראתי שהמסך נשרט בקלות ומומלץ לקנות לו נרתיק, מה שמיקר אותו. השאלה שלי היא איזה מכשיר …

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  19. דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה

20. Started by aloneg,

אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?

21. מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=491790 זה 4 גיגה נראה לי מחיר מוזר http://zap.co.il/model.asp?model_id=410683 http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  23. מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by HoLy4EvEr,

קיצר סיפור עצוב... רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג... בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו... ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים... מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם... מזה בבאסה אני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.