גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד
-
- 6 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי, אתמול בערב הנקסוס 5 שלי עשה עדכון גרסה ומאז הוא לא מתחבר לרשת. עשיתי חיפוש ידני, חיפוש אוטומטי וניסיתי להתחבר מספר פעמים אבל הוא לא מתחבר. למרות שהוא מזהה את הסים ומי הספק. בדקתי שהסים תקין ע"י העברתו לנקסוס 5 אחר והוא אכן תקין. אשמח להצעות לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
גוגל מפיצה תמונות דוגמה רשמיות שמתיימרות להמחיש את יכולות הצילום במכשירי ה-Pixel וה-Pixel XL החדשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע קל. אני מנסה למצוא טאבלט זול לרכישה, משהו באיזור ה-500-600 שקל. אני מבין שכמובן במחיר הזה אי אפשר להביא מציאה מי יודע מה, ושזה יהיה קרוב לוודאי משהו סיני אבל זה בסדר מבחינתי כל עוד זה משהו סביר+. את הרכישה כנראה לא אעשה בארץ, מן הסתם, אלא דרך אתרים כמו ebay,aliexpress,amazon אם אפשרי למצוא משם אז יותר טוב. אין לי יותר מדי דרישות, רק שיהיה Android, שיריץ Skype (כלומר מצלמה קדמית סבירה) קצת אינטרנט ומסמכים וזהו. + לא חובה אופציה ל-SIM. אם יש, אז מה טוב, אם לא אז לא צריך. כי אני מניח שהיכולת ל-SIM מייקרת קצת את הטאבלט. השימוש יהיה על WiFi בלבד. אם מישהו מכיר, אשמח מאוד. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עומד לרכוש טאבלט 10 ". מיועד בעיקר לגלישה, מולטימדיה, נסיעות לחו"ל ועוד שימושים מהסוג. חשובים לי הדברים הבאים: מסך איכותי עם רזולוציה בהתאם. מהירות תגובה. משקל נמוך ושלא יהיה עבה מדי. עד היום עבדתי בעיקר עם וינדוס ( במחשב הביתי) ואנדרואיד ( בטלפון). לא התנסיתי כל כך עם אפל, אבל מניח שאפשר ללמוד ולהתרגל. שמתי את האייפד של אפל כאחד המועמדים בין היתר בגלל המסך האיכותי וגם מהמלצות של אנשים על האמינות שלהם, עדכוני תוכנה וכדו'. האם תוכלו לחוות דעה על היתרונות והחסרונות של האייפד בהשוואה לאופציות דומות אחרות ? מתחרה אפשרי, לפחות מבחינת רזולוציה , הוא ה- Galaxy Note 10.1 או ה- Tab S
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סמסונג יוצאת בעוד הכרזה מפתיעה, הפעם עם שבב זכרון LPDDR4 בנפח חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אפל שמה סוף לרשת החברתית של בני נוער הראוותניים, והעלימה מהחנות שלה את Rich Kids לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, שמתי לב שיש FDD ו TDD. מה ההבדל בינהם? מה מתאים לארץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, זה אשכול לא שגרתי כאן אני מניח... לי יש LG G3 שקניתי ממש כשהוא יצא, קניתי מחשבים מדהימים באלפי שקלים הייתי ממש מכור לטכנולוגיה. מעולם הטכנולוגיה עד המדיה החברתית (פייסבוק ודומיו), כל הזמן מתעדכן ותקוע עם הפנים במסך. אף אחד לא לימד אותנו איך נכון להשתמש בטכנולוגיה, מה המינון הנכון, הרגלים, כלום...אז זה טבעי שאנחנו נשאבים לזה. אני מרגיש שאנחנו מגזימים לפעמים, והופכים את החיים שלנו סביב הדברים האלו, כי סמארטפונים נותנים לנו את האפשרות לברוח מהסביבה בפעולת Unlock פשוטה... מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-רעה-הטאבלט-העצום-של-סמסו/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-