עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by geniaXP,

אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladbu,

היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה

7. Started by iakovl,

אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by dorlt,

היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by omri_ro,

1. הבנתי שהHD מגיע כבר עם אנדרויד 2.2 עם עיברית מובנית, האם זה כולל גם את כל התפריטים או שיש צורך לעדכן וכו'? 2. האם כדאי לקנות בחו"ל(EBAY) ריתי אותו במחיר נחבד שם, האם אחרי מכם וכל המיסוי המחיר עדיין ישאר נחמד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Idan_S,

שלום חברים, לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו, אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח התמונה לא נקייה איתו מה עושים במקרה הזה? אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

15. Started by theking7,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by indescrimonous,

רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  20. אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by 34N1A1N79,

היי איפה אני משיגה בארץ מקרופון ומתאם (ללא אוזניות) לסאמרטפון, ואם אין בארץ אז איזה מומלץ באיביי...תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by coch,

אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pooggy,

שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by yuraxp,

החלטתי לקנות נגן יותר איכותי מ איפוד ננו הג'נרי שיש לי. קראתי על 2 הנגנים ביקורות ושניהם די טובים,מבחינת העיצוב אני אוהב את שניהם,השאלה שלי היא מי מציג איכות יותר טובה ועם איזה נגן מקבלים אוזניות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.