גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במכשירי ניווט אבל אני רוצה לקנות GPS תקציב של עד 1400 שקלים.... אני מעדיף שיהיה נוח לשימוש , תמיכה מרובה ואפשרות להורדת מפות מהאינטרנט אם יש אפשרות כזו ראיתי את הגירסאות החדשות של Mio והם נראים דיי מגניבים.... יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מכשיר ניווט קולי. אין לי כל ידע והבנה בנושא , ולכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר מוצלח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט). השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות? שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר. איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכתי השוואה בין שלוש מצלמות כיס, CASIO סופר קומפקטית בעלת מידות של כרטיס אשראי 6 מגה פיקסל, השניה CANON שנחשבת למצלמה קומפקטית 8 מגה פיקסל והשלישית ה-PIXON12 שניתן לומר כבר שנה שהוא פלאפון-מצלמה הכי טוב בשוק. התמונות צולמו בראש הנקרה תחת תנאי שמש טובים(12:00 בצהריים)העדפתי לצלם תמונות נוף מכיון שהתמונה תכיל מספר פרטים גבוה יותר, לכן לא התרכזתי במצבי MACRO צילום אובייקטים כמו פרחים וכו.. מכיון שכמעט כל מכשיר יכול להוציא תמונה טובה במצב זה. הצילום נעשה במצב AUTO ללא קנפוג כלשהוא, פשוט מהסיבה שרובנו רוצים להוציא מצלמה מהכיס ולצלם ללא פעולות מסובכות. השוק שלנו מוצף במצלמות קומפקטיות ואחרות , ישנן טובות יותר וישנן פחות, כמצלמה המכשיר הוכיח שהוא מסוגל להתברג בשוק זה.…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי היום לn95 8gb שלי פאנל כולל (סוף סוף!!) כשאני מדבר עם הצד המתקשר, אני שומע אותו טוב מאוד. אבל הוא שומע דממה מהצד שלי. היכן שורש הבעיה? לבטח ניתקתי איזה רכיב או חוט כלשהו. איך אני עולה על הבעיה ואיך אני מטפל בה? המון תודה. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-