עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OmerNeu,

שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yosside,

נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Rondh,

היי גנבו לי היום את הטלפון ולא היה לי שום תוכנה לזיהוי או משהו השאלה שלי אם יש דרך מסוימת להתחבר לטלפון ולנסות לזהות אותו באיזשהו צורה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by netanel1234,

שלום, מישהו יודע האם NOKIA 6233 תומך בזיכרון יותר גדול מ- 2GB?! תודה!

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by gfh_gfh1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ichigo,

בינואר 2014 רכשתי מכשיר Galaxy S4 I9500 מרשת ELINE. כחצי שנה לאחר מכן התחילה להופיע בעיה במכשיר ולא היה ניתן להטעין אותו. הבעיה נעלמה באופן זמני, אך הופיעה שוב לסירוגין. הבאתי את המכשיר לסניף ת"א, והם החליטו לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה. לאחר 10 ימים התקשרו אליי והודיעו לי שישנה קורוזיה על שקע הטעינה, ושהתיקון יעלה 300 ש"ח. בנוסף לכך, הודיעו לי מהחנות שאין אחריות על קורוזיה, למרות שהאחריות עדיין הייתה תקפה. בעל החנות התנער מהאחריות והטיל את האשמה עליי בטענה שהרטבתי את המכשיר במכוון. כמובן שלהיות מואשם במשהו שכלל לא עשיתי היה מאוד מתסכל. הסברתי לבעל החנות שהמכשיר לעולם לא בא במגע עם מים או כל סוג של רטיבות. לא אישרתי את התיקון, וביקשתי לשלוח את המכשיר חזרה לסניף ע…

8. Started by bbking,

שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by tdestroyer,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by morans,

אני לא יודעת אם פתחתי את הפוסט הזה במקום הזה, אם לא אז תעבירו. תודה! אז ככה, יש לי xtreamer (http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx) ועד היום הוא עבד מצויין עם המחשב שלי שעליו מותקן וינדוס 7. אבל הוא התחיל לעשות בעיות אני לא מצליחה לראות את התיקיות המשותפות. עשיתי רשת בין הxtreamer והמחשבים בבית כמובן דרך הראוטר, את שאר המחשבים (2) הוא מזהה ומצליח להראות את התיקיות (עליהם מותקן ווינדוס XP) אבל אם אני מנסה לגשת לתיקיות של המחשב שלי עם הווינדוס 7 אני מקבלת את ההודעה הבאה: Net User ID Net Password והוא לא מצליח לגשת לתיקיות עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו שם לנסות לרשום admin ביוזר וגם admin בסיסמא, אבל זה לא עזר לי, למרות שראיתי שזה עזר לאחרים. גם ניסיתי ביוזר לרשום את שם …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

נמכר איפושהו בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה

14. Started by yambtz,

שלום, אנחנו רוצים לקנות לסבא טאבלט ליום ההולדת. מדובר באדם שנולד בשנות ה-20 והשימוש העיקרי שלו במחשב נכון להיום זה תמונות של הנכדים ומשחקי קלפים. מה שכן הוא אדם מאוד חכם, חד וטכני, שיכול ללמוד בקלות גם בגילו. אנחנו לא יודעים מה התקציב כי אף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה. הדרישות הן קודם כל נוחות, יותר מכל דבר אחר. שיהיה ידידותי למשתמש ככה שגם אדם שמעולם לא השתמש באינטרנט יוכל לשוות בכורסא ולהנות ממנו, ולא להיות מתוסכל ממנו. מינימום סיבוך, מינימום תקלות, גישה נוחה לאינטרנט וכו'. זמן סוללה דווקא לא חשוב כל כך. אם יש דברים יותר ספציפים שהייתי צריך לכתוב אני מתנצל, אני פשוט ממש לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by MeTaL_SnAkE,

LG Optimus Me P350 ב799 ש"ח: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743974 השאלה שלי היא למביני עניין - אם הוא שווה את המחיר של מה שהוא נותן. והאם הוא יוכל להריץ לי טוב משחקים.. וגם, האם נתן לעשות לו ROOT ושינוי גרסאות וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם. =) תודה לעוזרים, תבורכו.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by manticore,

יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  19. מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shlomo.shlomo,

שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!

23. Started by waizman,

אהלן אין לי כרגע נגן ואני לא רוצה להשתמש בנקסוס שלי לצורך העניין, בעיקר בגלל הסוללה. הדרישות הן שהוא יהיה קטן וקל, עם מסך, סוללה ל 8+ שעות, ו 8+ ג'יגה בייט. רדיו יהיה נחמד אבל ממש לא חובה. cheaper is better. לא צריך טאץ' ו-וידאו וחרטות כאלה ואחרות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי. אני נמצא בהוט מובייל כבר כמה חודשים, ועד עכשיו תמיד קבעתי את המכשיר על רשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות. היום פתאום התחילו לצוץ הודעות השגיאה האלו, הן לא מפריעות לשימוש באינטרנט הסלולרי, אבל מופיעות כל כמה דקות בערך מה שמספיק מעצבן. עכשיו שמתי לב שאם המכשיר מקובע על נדידה לרשת פרטנר, או על בחירת רשת אוטומתית, ההודעות לא יופיעו. ברגע שאני מקבע על רשת פלאפון, זה מופיע. חיפשתי בגוגל והפתרון שמצאתי שהוא להחליף ל WCDMA Only בהגדרות, לא עזר. גם מצאתי תראד מפורום ישראלי מתחרה שנכתב אתמול, ובו לקוחות 012 התלוננו על אותה בעיה. האם למישהו זה קרה ויש מושג מה לעשות? הפיתרון שאשתמש בו הוא בינתיים הוא פשוט לקבע על פרטנר, אבל הקליטה באיזורי לא הכי חזקה יחסית לפלאפון.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.