עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Gil28,

לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה

3. Started by yotam360,

http://www.orange.co.il/phones_catalog/23896.html

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Galit17,

חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by רק מרק,

אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by eliXir,

היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Access Denied,

אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה

10. Started by eliil1,

מהו ההבדל בין סוגי המסכים הללו ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית. עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ? מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר. המלצות ?? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by golan1971,

??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by KoM,

במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם בעקבות הנושא הקודם רכשתי את הסלולרי Nokia N93i, ועכשיו אני צריך להוסיף לו עברית על לוח המקשים. החברה אשר עושה זאת מבקשת לדעת איפה ארצה למקם את האותיות, באיזה סדר ובאיזה צבע. כך נראה לוח המקשים של המכשיר: http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ikeypad.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ilandscape2.jpg אופציות הצבעים לאותיות המודפסות הן: שחור, לבן, צהוב, אדום, כחול, תכלת, סגול, כתום, אפור וירוק. האותיות המודפסות לא יושפעו מתאורת לוח המקשים של הטלפון. חשבתי על אותיות מהצד העליון, בצבע אפור: אופציה שניה היא בצבע שחור: יש המלצות? רעיונות? אני צריך לדעת עד מחר בבוקר אני מעדיף שהן תהיינה קלות להבחנה,קריאות אך לא בולטות. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ben060,

הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pergola,

אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mashas,

איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KvodHagab,

היו עוד מקרים של הרצת מערכות הפעלה מלבד WIN95 על האיפון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by liav12,

אהלן, אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע... החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי. מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע. עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך! זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת. למי…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים