גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%91%d7%93%d7%94-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,קניתי לטאבלט שלי קייס עם מקלדת - http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-10-1-inch-SONY-Xperia-Tablet-Z-SGP312-321686.html ,והיא באנגלית,אני רוצה להוסיף לו עברית,אז פניתי לאתר שקניתי ממנו ,והם נתנו לי קישור לזה: http://www.appbrain.com/app/hebrew-l...agepack.hebrew התקנתי והיא מופיעה לי בAPP GAURD: https://imagizer.imageshack.us/v2/25...674/WpuDmy.jpg אבל אין לי מושג איך להשתמש באפליקציה ולהוסיף את העברית לקייס מקלדת לטאבלט שלי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני שוקל ברצינות לקנות אותו. כמה שאלות לפני כן: האם הוא נכנס לכיס של החולצת מדי א'? האם הוא עדיף מכל הARCHOS החדשים (604\AV700) ? והאם יש מצב לקנות אותו בDUTY FREE בקרואטיה במחיר נמוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
גולן ממשיכה להגדיל: 10 ג\'יגה-בייט לגלישה ב-60 ש\"ח לחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c-10-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-6/
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות פלאפון חדש של SE [רק שלהם, לא יעזור כלום אני הולך רק על SE] בכל מקרה, לאחרונה אורנג' התחילו לשווק מכשיר ששמתי את עיני עליו כבר תקופה די ארוכה...הC902... מדובר במכשיר עם ציפוי אלומיניום, דק רצח, עם מצלמה 5 מגה פיקסל + אוטופוקוס + מצב מקרו + פלאש תמיכה עד ל-8GB זיכרון, רדיו, כולל RDS [מקלט רדיו + משדר רדיו], מצלמה קדמית באיכות 1.3MP, וכל שאר הפיצ'רים המעולים של SE, כולל הפיצ'ר החדש ביותר, החישן תנועה [שמאפשר לסובב את המכשיר והוא יתאים את התפריטים והתמונות שלו למצב רוחבי או אופקי בהתאם]. +למכשיר יש כפתורי מגע על המסך שייעודיים אך ורק למצלמה. הקיצורו...תהיתי אם למישהו יש חוות דעת על המכשיר, האם הוא שווה? האם הוא מהיר? האם אין בעיות טכניות? איך המצלמה? תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אקצר ככל אפשר. יש לי HTC ONE M7 חדש בן 3 חודשים בקושי מישראל מחברת פלאפון. המכשיר מעולה אך ישנה בעייה שמפריעה לי בשגרת היום יום איתו. מהירות הגלישה.אני משלם ל T Mobile לחבילה הטובה ביותר ללא הגבלות מהירות עם תמיכה מלאה ב4G ובעבר חודש נסיון עם AT&T (ככה שהבעיה היא לא תלוי ספק) . המכשיר שלי קולט אך ורק 3G. לא משנה איפה אני,באיזה עיר, באיזו מדינה וכו'. אנשי התמיכה הטכנית אמרו לי בגלל שהמכשיר מישראל אין לו תמיכה באנטנות ה4G פה. ההבנה שלי באנרויד היא טובה אך בסיסית. זה נכון? מה ניתן לעשות בנידון? זה מפריע לי מאוד. בדיקות בסיסיות עם אפליקציית SPEED TEST הראו שאני גולש במהירות שנעה בין 2 מגה ל4 בממוצע, בעוד שחבר שלי עם גלקסי s5 שנקנה בארהב כמו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצלמת ה-RX100 המפורסמת של סוני, בגירסת ה-Mark II שלה, מוצעת במבצע באמאזון רק עד סוף היום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אולי אני דביל(סביר להניח) - אבל אני לא מצליח לקבל הנחיות קוליות בגוגל מאפס("פנה ימינה")... נקסוס 4 JB 4.2
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי) אז חשבתי על רעיון הנטסטיק סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל) שאלות : 1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ? 2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ? 3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר) תודה !
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרוןMMC PLUS 512 ל6230I עכשיו הפלאפון מזהה את הזיכרון אבל הוא אומר שהוא לא יכול לגשת אליו...
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ברשותי iPod Nano מזה כשנה, אך לא היה בשימוש כמה חודשים. לאחרונה ניסיתי להחזיר אותו לשימוש אך אני נתקל בבעיה: לאחר שאני טוען אותו בחשמל ומשתמש בו, ה iPod לא מתעורר לאחר כיבוי (לחיצה ארוכה על Play). חיבור ל USB לא מעורר אותו. עלי להמתין כ 24 שעות, לחברו ל USB, לטעון אותו מחדש וחוזר חלילה. זה קורה גם עם הגרסה האחרונה של APPLE וגם לאחר Restore Factory Settings. ה iPod נקנה בפלורידה. מקש ה HOLD אינו קשור... מנסה למצוא פיתרון...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-