גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוקיה 6680 ל אורנג מישהו יודע עם ניתן לפתוח אותו לסלקום וכיצד
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני שנה פתחתי דיון דומה בפורום. רכשתי דרך ebay מכשיר N73. ברגע שקיבלתי את המכשיר גיליתי שהוא נעול לרשת בריטית בשם "3". חיפשתי ברשת, עברתי חנויות בארץ, אבל אף אחד לא יכל לפתוח אותו. מאז המכשיר שוכב במגירה ללא שימוש. רציתי לשאול אם משהו השתנה מאז? כבר יודעים לפרוץ את המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללא פגיעה בתוכן הקיים. אם כן, חבר שלי קיבל לידיו IPOD, אינני יודע איזה דור אך הוא בעל קיבלת 30G ויוצר בשנת 2005. לאחר התקנה של iTunes הוא רוצה לעשות sync עם המכשיר - ומיד מזהיר אותי שבתנאי והוא יעשה סינכרוניזציה הוא יצטרך למחוק את כל הקבצים שנגן, האם יש אפשרות להעביר קבצים\מוזיקה\סרטים [לא נראה לי שזה משנה] לנגן בלי לפגוע בתוכן הקיים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שהכניסות דומות. הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעבר המחשב שלי העביר בקלות את כל השירים מהאייטונס לאייפוד (למרות כמה קשיים מעצבנים שחוזרים תמיד למשל שלפעמים המחשב מחליט שהוא לא מזהה בערך חצי מהפלייליסט שלי...), והיום כשאני בא להעביר שירים מהאייטונס לאייפוד (שם את זה בפלייליסט שהאייפוד אמור לקלוט ואז לוחץ Sync "My iPod" זה מעביר לי רק 20 שירים במקום ה160 שלי! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המכשיר מראה אנימציה של הבטריה כאילו הוא בטעינה אך נמצא כבר כמעט יום שלם על פס אדום אחד... אם אני מנתק את המכשיר מהמטען הוא נכבה לחלוטין ואם אני מחבר אותו למטען הוא מראה שהכמשיר נטען אך לללא התקדמות והמכשיר לא מצליח לעלות לתפריט.. יש למישהו פתרון
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-