עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. והאם 012 מקבלת מהיריות של אורנג' או שהם מגבילים את זה? תודה.

2. Started by abo9,

אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  3. זה הפלאפון: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-International-Phone-Black/dp/B00LPMOD3M/ref=pd_sim_sbs_cps_3?ie=UTF8&refRID=0DWQGVQHD97H298A2XRF אז ככה, אני רוצה לקנות את LG G3 32GB לבן (בלינק זה השחור) בארה"ב, רציתי לדעת מה קורה עם אחריות. האם זו אותה אחריות כמו שאני קונה בארץ? מול מי אני מדבר כאשר יש תקלה וכו.. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ramos,

לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי שעוד לא פרסמו את המכשיר הממש מגניב הזה (לפי דעתי) חוץ משאלה ששאלו עליו בשנת 2012, המוצר הזה הינו אכן מוצר ישן אך כל פעם שאני צופה בו אני מתלהב מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ross2,

שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש

7. Started by Hundia,

מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by d.k.,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים (טלפון מעבודה). הייתי בכיוון של G3, עד שלא קראתי על מס' נק' בעיתיות: סוללה חלשה יחסית (חשוב מבחינתי) התחממות ישנם גם סימני שאלה: איזה מצלמה עדיפה, קראתי ביקורות שונות נוחות השימוש, עד עכשיו התרגלתי לממשק וכפתורים של סמסונג בS5 קצת מרתיעה רמת הקרינה (SAR), גבוהה יחסית (מה שבד"כ לא אופייני לסמסונג), אני יודע שהרוב פחות מתייחסים לזה... אשמח לשמוע חוות דעת של מי שהתנסה במכשירים אלו.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…

10. Started by ronen770,

שלום למומחים, אני לפני רכישת טלפון חדש ומתלבט אם לחכות להשקה של האייפון 6 או לרכוש את הHTC M8 ראוי לציין שאני מחזיק באייפון כבר יותר מ5 שנים ואני אוהב את הטלפון. שמעתי ביקורות מעולות על HTC כחברת טלפונים בכלל ועל הM8 בפרט בקיצור - מה עושים? איך המצלמה של הHTC? שמעתי שהיא עם 4 מגה פיקסל ,זה מספיק להוציא תמונה איכותית? אנא עיזרו לי , תודה רונן

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by AlphaRomeo,

אני מחפש סמארטפון חדש בתקציב של כ 1500ש"ח,כרגע יש לי Motorola atrix 2 והוא מרגיש לי נורא איטי. גם כשקניתי אותו הוא לא היה הכי מהיר אחרי שהורדתי לו אפליקציות. אבל מאז ועד היום(כשנה וחצי מאז הרכישה) התווספו עוד אפליקציות כמו תכני חדשות פייסבוק תוכנות מסרים וכו'... ועכשיו הוא בקושי זז. החלטתי שאני רוצה לשדרג והדרישות/האדפות שלי הן כאלה: 1-איכות שמיעה בשיחה טובה 2-עדיפות קלה לאנדרואיד 3-מצלמה באיכות סבירה (יחסית לטלפונים אחרים) 4-מחיר 1500 +-10% 5-גודל מסך של 4.5-5.2" לא אכפת לי מעוצמת הרמקול כי אני לא שומע מוזיקה בטלפון, אבל כמו שציינתי בסעיף 1 מאוד חשובה לי איכות השמיעה בזמן השיחה. אפשר למצוא חיה כזאת במחיר כזה? או שהגזמתי עם הדרישות למחיר?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by yakir4u,

סןף סוף הוא הגיע

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by camera,

שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by camera,
    • 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. היי לכולם, חבר מעוניין לרכוש במבצע אחד מהמכשירים בכותרת, השאלה איזה עדיף? שניהם נמכרים ב1120 שקלים לגרסת ה-16 גיגה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by romanroman,

שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  18. שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…

20. שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Proww,

אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, אני רוצה להשתדרג מהסמסונג galaxy s2 האיטי למדי שלי. מה גם שאני לא מבין למה לטלפון הנוכחי לוקח שנתיים לפתוח את אפליקציית הג׳ימייל. חשבתי לקנות lg g2 או g3. אני בסה״כ רוצה מכשיר עם הרבה זמן סוללה, שיפתח מהר אפליקציות כגון ג׳ימייל וואטסאפ, שינגן יוטיוב כמו שצריך ושתהיה לו מצלמה מהירה וטובה. לא מעניין אותי לשחק משחקי תלת ממד, ואנגן וידאו בסטרימינג ביתי לעתים רחוקות. אני יודע שלג׳י 3 יש מסך חד פי 4, אבל אומרים שזה בא על חשבון חיי סוללה. לא נראה לי שבשביל סוללה נשלפת שווה לי לשלם עוד 1000 ש״ח. אם אקנה עכשיו g2, האם עוד שנה אתחרט קשות שלא קניתי g3? כי אחרי שקניתי s2 במקום s3, התחרטתי קשות בגלל הבדלי המהירות הניכרים לטובת s3. מכיוון שמדובר בכל מקרה על גירסת 32gb, שיקול נוסף…

23. Started by omersh83,

המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sapir2909,

שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by sapir2909,

שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=66&vmenu=5 הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=43&vmenu=5 תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים