עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ice2k,

נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Night,

דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מעוניין לרכוש נגן / נגן סרטים בעל יכולות גבוהות . איכותי ביותר . מסך גדול . אפשרות לסינכרון מול Microsoft Office Outlook 2007. WI FI מובנה . כ 80-G . - משהו כלאיים בין iPaq - לנגן . הדגש הוא על שמיעת מוזיקה וסרטים . התקציב הוא כ $ 500.- כמו כן אפשריות להתקנת תוכנות ניווט+ gpc. לפי הפורום הנוכחי הרבה ממליצים על-cowon. אם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע . תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.

6. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by onetwo,

אהלן, יש כאן http://lcdeal.co.il/items/214558-LG-G2-32GB-D802-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99 lg g2 ב1595 בלי אחריות יבואן רשמי, ו1845 עם האחריות של היבואן הרשמי. איזה אפשרות עדיפה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by panda2004,

שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אני רואה השוק הישראלי מתמלא יותר ויותר במכשירי Symbian S60 ולא יודעים למה הטלפון (החכם) מסוגל לעשות. אז כדי לכוון משתמשים חדשים בS60 אני פותח אשכול תוכן למכשירים אלה כל אחד יכול לפרסם הודעה עם המלצה לתוכנות/משחק/ערכת נושא כזאת או אחרת אבל התוכן חייב להיות חוקי! עם המפתח דורש כסף על התוכן אסור לתת כאן לינקים לגרסאות פרוצות! אפשר לפרסם תוכן שעולה כסף אבל עם לינק לקנייה + מחיר! ההודעה צריכה להראות בסיגנון כזה: שם התוכנה/משחק/ערכת נושא. מפתח תצלומי מסך (מומלץ) קצת פירוט על התוכנה משחק (מומלץ) תוכן חינמי/לא (במידה ועולה כסף מומלץ לכתוב מחיר) לינק להורדה/רכישה תמיכה במכשירי Symbian S60 9.1/9.2 רזלוציות וכו'. תוכנה ראשונה: SmartMovie Lonely Cat Games תוכנה ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by שניר בכר,

היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.

11. Started by Arik.G,

שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Dror Arasheven,

המשטרה החרימה את הטלפון שלי לפני שבוע והיום הוא מראה את פעולות המערכת 'בסיגנון דוס' על המסך שלי בשכבה נוספת למה שהיה המסך הרגיל .... מה נראה לכם הבעיה ? זה נראה שצריך להתקין את המערכת שוב ....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה

16. היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן חברים, אני אוטוטו יוצא לטיול בדרום אמריקה וצריך את עזרתכם בבחירת נגן MP3. בגלל אופי הטיול (בעיקרו שטח) יש לי כמה צרכים מהנגן: תאימות רחבה ככל האפשר, עדיפות לנגן שמציג עצמו כמו disk on key בפני המחשב שאליו הוא מתחבר. סינכרון מול WMP11 והצגה של תמונות האלבומים. זמן השמעה ארוך וסוללות מתחלפות. אמינות וייציבות. הבנתי שיש כזו אופציה בחלק מהנגנים שאם תחבר אליהם את המצלמה שלך עם כבל USB אז תוכל להוריד ממנה את התמונות למכשיר, שזה חוסר המון כאב ראש ועבודה שחורה כמתחברים למחשב מידי פעם שם... אז אם אפשר זה יהיה נהדר. עברתי קצת בפורום וראיתי שעיקר ההמלצות הן על D2 ו- E100 אבל לא מצאתי מיידע על מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Guy King,

שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by amirn,

אשמח לדעת איך הוא, האם כדאי לקנות כמחליף לטאבלט 10" המזדקן שלי (Z4 יקר מדי) קראתי שיש שתי בעיות לחלק מהמשתמשים : - מסך נשבר/נסדק מעצמו - מסך לעיתים לא מגיב/מדויק למגע האם נתקלתם בזה או בבעיות אחרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.