עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Amit BL,

בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. במקום לפתח ולשדרג את האפליקציה המרכזית של המדיה החברתית, השיקה Facebook אפליקציה המבוססת רשת השוקלת רק כ-252 קילו-בייט למדינות עם שווקים מתעוררים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9d-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-facebook-lite-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Arik.G,

שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by g.xorre,

אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!

10. Started by panda2004,

שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%95%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן חברים, אני אוטוטו יוצא לטיול בדרום אמריקה וצריך את עזרתכם בבחירת נגן MP3. בגלל אופי הטיול (בעיקרו שטח) יש לי כמה צרכים מהנגן: תאימות רחבה ככל האפשר, עדיפות לנגן שמציג עצמו כמו disk on key בפני המחשב שאליו הוא מתחבר. סינכרון מול WMP11 והצגה של תמונות האלבומים. זמן השמעה ארוך וסוללות מתחלפות. אמינות וייציבות. הבנתי שיש כזו אופציה בחלק מהנגנים שאם תחבר אליהם את המצלמה שלך עם כבל USB אז תוכל להוריד ממנה את התמונות למכשיר, שזה חוסר המון כאב ראש ועבודה שחורה כמתחברים למחשב מידי פעם שם... אז אם אפשר זה יהיה נהדר. עברתי קצת בפורום וראיתי שעיקר ההמלצות הן על D2 ו- E100 אבל לא מצאתי מיידע על מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני יודע שישנם אין ספור אשכולות בנושא.השוק מוצף במכשירים האלה.אבל רציתי את עצתכם בנוגע ל 2 מכשירים: הראשון של חברת סנדיסק שאני מאמין שרובכם מכירים בטח: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 השני הוא של חברה לא מוכרת MIZUHO JAPAN: http://www.getit.co.il/Group/37009/223#description אשמח לקבל את חוות דעת המומחים למנהם . כמו כן אם יש איזה מכשיר אחר בטווח מחירים זהה שהייתם ממליצים אקבל את עצתכם בחום. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Dror Arasheven,

המשטרה החרימה את הטלפון שלי לפני שבוע והיום הוא מראה את פעולות המערכת 'בסיגנון דוס' על המסך שלי בשכבה נוספת למה שהיה המסך הרגיל .... מה נראה לכם הבעיה ? זה נראה שצריך להתקין את המערכת שוב ....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה

18. מהיום תוכלו לזהות לא רק שירים במהירות ובנוחות, אלא גם רכבים מסוגים שונים שאותם אתם פוגשים ברחוב - במידה ואתם נמצאים בארצו של הדוד סם לכתבה

19. Started by radar,

שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה

20. שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…

21. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dolypooh,

אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. חברים, אני זקוק להמלצות לסמארטפון אנדרואיד בתקציב מינימלי - גג 1000 ש"ח. לא פלוס מינוס 1000. גג 1000. ז"א אם יש משהו טוב ב-500-700 אז עדיף. מה שחשוב בסדר חשיבות יורד: איכות שמע טובה ורמקול איכותי (מאוד חשוב), מסך פלוס מינוס 5 אינץ', שלא יזחל, לקנות בארץ ושתהיה אחריות סבירה. זהו. תודה.

24. קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה

25. Started by benor,

ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.