עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nahum2,

האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ccc,

לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן. קניתי את הטאבלט הנ"ל, כאן המפרט שלו: http://www.china24shop.com/pipo-m9-pro-3g-quad-core-10inch-gps-tablet-pc-retina-screen-2g-ram-32gb-android-42-dual-camera-bluetooth-p-1527.html במפרט המוצר מופיע בכל האתרים הרישמיים מופיע שהוא תומך בכרטיס זיכרון עד 32GB. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, "pipo m9 pro 64gb sdxc" וגיליתי כמה אנשים שמפעילים בהצלחה את הכרטיס Sandisk 64gb micro sdxc class 10, מקורי, אחרי שפירמטו אותו לNTFS. כאן קראתי על זה (אחד עם M9 ואחד עם M7) (תחפשו בדף "64"): http://www.slatedroid.com/topic/81993-finally-pipo-m9-pro/page__st__40 וכאן גם (M9) (תחפשו בדף "64"): http://www.spemall.com/PiPO-MAX-M9-pro-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-2-RK3188-10-1-Inch-1920-1200-Ca…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_92.html כל מילה נוספת מיותרת לחלוטין!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Night,

דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by americium,

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roeesnir,

יש את האופציה הזו בסימביאן. עברתי לאנדרואיד, ואני משתגע להסתכל בטלפון כל פעם שמישהו מתקשר. יש דבר כזה לאנדרואיד? אם כן - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הגלגול החדש והמשוכלל של נגן ה-XBMC זוכה לגירסה חדשה, יוצא משלב הבטא וזמין כעת להורדה רשמית עבור מכשירי האנדרואיד, בחנות האפליקציות הרשמית של גוגל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אפליקציית-מרכז-המדיה-kodi-זמינה-לאנדרואי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ilyail3,

שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by YoNix1,

קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by J0n1,

לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5874&perur=4 נשמע פתרון מצויין וזול יחסית... סקירות: http://www.phonearena.com/htmls/Parrot-PMK5800-Review-review-r_1919.html http://solution.allthingsd.com/20080213/no-hands-all-ears-for-sound-in-cars/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ziko,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם בניסיון אחרון להציל את הסמארטפון הסיני Jiayu G3 גירסה 4.2.1 התופעה היא: 1-מדליקים את הסמארטפון ונכנסים עם קוד 2-ניתן לגלוש ולהשתמש באפליקציות לאחר כ 3 דקות המכשיר נתקע 3-כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות , כלומר מסך מגע לא מאפשר 4-אפליקציות לא מגיבות מה לדעתכם ניתן לעשות להתקין תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.

25. שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים