עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by J0n1,

הבנתי שבאיזה דגם היה משחק שמשמיע לך 5 שניות משיר מסוים ואז צריך לנחש איזה שיר זה, באייפוד קלאסיק החדש אין את זה, מאיפה אפשר להשיג את זה? ובנוסף, מאיפה אפשר להשיג משחקים חינמיים לאייפוד? באתר של אפל מצאתי רק בתשלום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ilanb0,

מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.

6. Started by ccc,

לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ice2k,

נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי אני מעונין לרכוש סמארטפון עד סכום של 1400 בערך .לא רוצה מסך גדול. הציעו לי שלושה דגמים כרגע הייתי שמח לשמוע את דעתכם.מה יותר כדאי מבחינת מפרט ? Lg g4 beat עולה בסביבות ה 1300 או Samsung galaxy E5 בסביבות ה 1000 או Lg g2 יד שניה כמו חדש ב 1000 יש לכם הצעות אחרות?? אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by geigera,

שלום רב אני מחפש טאבלט שישמש אותי גם לקריאת קבצי וורד (לכן הוא צריך להיות בעל מסך שיאפשר קריאה סבירה שלהם) וגם לשימוש בווייז ברכב (במקום סמארטפון, שאין לי). מחפש משהו לא יקר, כי אני לא צריך ביצועים, משחקים וכדו' (עד 1000-1200 שקל). לכאורה יש סתירה בין הדרישות שלי, כי קריאת קבצים מחייבת מסך גדול ושימוש ברכב מחייב מסך קטן. האם ניתן למצוא משהו שיענה על שתי הדרישות האלה? בנוסף, האם שווה לקנות בארה"ב? האם החסכון (אם ישנו בכלל) שווה את הבלגן של האחריות, שירות וכדו'? תודה רבה ארי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by borissl500,

אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כמו שהכותרת אומרת...הגיע הזמן לרכוש גלקסי 3, מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז עם 24-36 תשלומים במחיר נורמלי ? כלומר בסביבות 2500-2700 ...ללא ריבית כמובן. כמובן ש100 שקל לפה או לא לא משפיע במיוחד חשובה אמינות החנות יותר מהכל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. השאלה בכותר. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה

16. ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? מכשיר הדגל של LG צץ באתר המכירות הבינלאומי מצוייד בתג מחיר תחרותי ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-lg-g4-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by amadey,

הי, אני מחפש טבלט עם הדרישות הבאות: - andorid 4.3+ או windows 8\8.1 - לא סיני ומהארץ - מסך 8-10' רצוי FHD + IPS חיבור מיקרו SD (תמיכה ב OTG לא מספיקה). - חווית שימוש כמה שיותר "חלקה" רצוי -2 GB RAM שימושים: -גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, סרטים. המלצות? ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1A052A ASUS Transformer Book T100TA-DK002H / H100TA-DK001H תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by panda2004,

שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AvlK,

אני שואל עבור חבר שרוצה לקנות את זה: http://www.superdealer.co.il/Product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-htc-one-m7-32gb משיחת טלפון קצרה עימם האחריות היא שנתיים לא אצל היבואן אלא במעבדה פרטית בב"ש (כי זה קרוב אל החבר שאמור לקנות מניח שהם כנראה עובדים עם עוד מעבדות בארץ ושולחים אותך אל הקרובה ביותר). refurbished זו לא מילה גסה עבורי, ראיתי אנשים שקונים עכברים אוזניות ולא הייתה בעיה מיוחדת. מה שכן אין לי מושג בטלפונים אז אני שואל מה דעתכם? עצם זה שהאחריות היא במעבדה פרטית אז בראש עולה לי הפוטנציאל לקומבינה על חשבון הקונה, קנית מ X אבל אתה נתון לחסדי Y שאיתו לא סגרת עסקה ויש מצב שאתה תקוע לו כמו עצם בגרון בגלל איזה הסכם שכמה עסקים עושים …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.