גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיום תוכלו לזהות לא רק שירים במהירות ובנוחות, אלא גם רכבים מסוגים שונים שאותם אתם פוגשים ברחוב - במידה ואתם נמצאים בארצו של הדוד סם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר המכשיר במצב המתנה ומנסים להפעיל מחדש לא מתעורר. המסך נשאר שחור. אין שום אפשרות להפעיל מחדש אלא רק אם מוציאים את הסוללה. התופעה בעיקר ב XPERIA T . XPERIA V ואפילו קורה ב XPERIA Z . האם מישהו נתקל בתופעה ויודע פרטים על הבאג הזה? לינק: http://www.xperiablog.net/2013/01/24/so ... -death-bug
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות בחו"ל צריך לקבל החלטה עד יום שני תקציב 300-350$ (חבל להשקיע יותר) תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה) איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה. יש לי סמסונג S5 android version 5.1.1
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הטאבלט הנ"ל, כאן המפרט שלו: http://www.china24shop.com/pipo-m9-pro-3g-quad-core-10inch-gps-tablet-pc-retina-screen-2g-ram-32gb-android-42-dual-camera-bluetooth-p-1527.html במפרט המוצר מופיע בכל האתרים הרישמיים מופיע שהוא תומך בכרטיס זיכרון עד 32GB. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, "pipo m9 pro 64gb sdxc" וגיליתי כמה אנשים שמפעילים בהצלחה את הכרטיס Sandisk 64gb micro sdxc class 10, מקורי, אחרי שפירמטו אותו לNTFS. כאן קראתי על זה (אחד עם M9 ואחד עם M7) (תחפשו בדף "64"): http://www.slatedroid.com/topic/81993-finally-pipo-m9-pro/page__st__40 וכאן גם (M9) (תחפשו בדף "64"): http://www.spemall.com/PiPO-MAX-M9-pro-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-2-RK3188-10-1-Inch-1920-1200-Ca…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים יש אפליקציות שמבקשות לתת להם התר וכדי לתת להם אותו צריך להיכנס להגדרות ולאשר (לדוגמה clean mster) אני לא מבין בנושא הזה הרבה,האם כדי לתת את אותו התר ?.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה השוק הישראלי מתמלא יותר ויותר במכשירי Symbian S60 ולא יודעים למה הטלפון (החכם) מסוגל לעשות. אז כדי לכוון משתמשים חדשים בS60 אני פותח אשכול תוכן למכשירים אלה כל אחד יכול לפרסם הודעה עם המלצה לתוכנות/משחק/ערכת נושא כזאת או אחרת אבל התוכן חייב להיות חוקי! עם המפתח דורש כסף על התוכן אסור לתת כאן לינקים לגרסאות פרוצות! אפשר לפרסם תוכן שעולה כסף אבל עם לינק לקנייה + מחיר! ההודעה צריכה להראות בסיגנון כזה: שם התוכנה/משחק/ערכת נושא. מפתח תצלומי מסך (מומלץ) קצת פירוט על התוכנה משחק (מומלץ) תוכן חינמי/לא (במידה ועולה כסף מומלץ לכתוב מחיר) לינק להורדה/רכישה תמיכה במכשירי Symbian S60 9.1/9.2 רזלוציות וכו'. תוכנה ראשונה: SmartMovie Lonely Cat Games תוכנה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-