עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shibby15,

כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483 גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".

4. יש לי Xperia V lt25i. לפני מספר שבועות הוא התחיל להיות איטי יותר, יישום האינטרנט קורס כאשר אני פותח עמודים גדולים, והמקלדת גם קורסת לפעמים. יש הסבר? איך אפשר לפתור?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gkman,

יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by deyv,

איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ash Binary,

אני רוצה לקנות מצלמת רכב. אני פחות או יותר יכול לאמר מה אני רוצה, אבל אם יש הערות או ניסיון אישי - תביאו איכות צילום שניתן לראות ממנה פרטים / מספרי רכבים. ממה שהבנתי מחיפוש וביקורות youtube הרזולוציה של המצלמה (בנתונים שמופיעים במכירה) אינה אומרת ישירות על איכות התמונה אני מניח שאני רוצה לא פחות מ 720P "אמיתי" או אוליי 1080P "אמיתי". לא יודע עד כמה FPS מעל 30 הוא קריטי. האם יש למישהוא שמץ מה ה bit rate של מצלמה טובה ברזולוציות האלה ? (כלומר, כמה זמן אחורה יכול להיכנס בכ זיכרון בגודל נתון) אם הזמן שנשמר אחורה (בכ זיכרון של 16 או 32GB) קטן מכמה שעות, לחצן "שמור את הרגע" נראה לי חיוני צילום לילה. כזה שניתן לראות בו את הכביש ורכבים אחרים לאור הפנסים של הרכב. אני דיי בטוח שללד…

8. Started by oren11,

אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, קניתי את ה iPod בסין ואין לו שום תמיכה בעברית. אני לא מעוניין להתקין קושחה חדשה או משהו כזה רק שאוכל לראות עברית, לדוגמא באתרים ישראליים כמו ynet. כרגע, במקום העברית מופיעים ריבועים. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש מבצע חדש של 40 ש"ח לשני מנויים בהוט מובייל. אני כרגע משלם על שני מנויים אצלהם 100 ש"ח. התקשרתי שיעדכנו לי את התכנית (כבר עשיתי את זה בעבר בלי בעיות) , ופתאום היא אומרת לי "בגלל שאתה לא מנוי חדש אפשרי לעשות לך רק 50 ש"ח לשני מנויים, ועוד 70 שקל עמלה על מעבר תכנית כי אתה לא מצטרף חדש" זה חוקי ??

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by d.k.,

שלום, אני צריך לקבל מכשיר מעבודה. מה שיש כרגע במלאי זה S2, באיזשהו שלב צריך להגיע S3, רק בינתיים לא ברור עם זה עניין של שבוע/שבועיים או מס' חודשים. עד עכשיו לא היה לי סמארטפון ובעיקרון אני יכול לחכות, השאלה עם זה שווה... נק' התלבטות עיקרית היא גודל המכשיר, S2 עצמו מכשיר לא קטן בלשון המעטה, השאלה איך S3 מבחינת צורה ונוחות של השימוש. חוץ מזה אשמח לשמוע ממי שהתנסה מהם יתרונות עיקריים S3. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by huber,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DAVIDKI19,

שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KFL,

אבא שלי עומד לקנות לי נוקיה n85 בחו"ל. אבא שלי ממש לא מבין בפלאפונים אז ככה שאני חייב עזרה! למישו יש עצה כיצד אני יוכל להימנע שיביאו לאבא שלי זיוף של הפלאפון? האם יש סימנים ברורים שאוכל להימנע מלקבל זיוף?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לשנמך, מה עושים בבקשה? תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by Tal14,

קנו לי אותו בתאילנד,עדיין לא קיבלתי אותו איך הוא ? איפה אפשר לצרוב לו עברית וכמה יעלה בערך ? כמובן שבאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם לצורך המלצה לסמארטפון למיילים \ Waze\ SMS ושיחות טלפון אני חושב שמשהו יחסית זול כמו Blackberry או דומיו בנוקיה יהיו משהו הולם התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Griffin,

רצות הרבה חוות דעת ברשת,לכאן ולכאן ובסהכ מדובר בהפרש של 50 שקל. אני רוצה לקנות השבוע את הS4 אבל איזה גרסה עדיפה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by XMB,

שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.