עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yosside,

נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by FeedMe,

אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by magafaim,

אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  4. אהלן.אני מחפש מכשיר GPS בשביל ניווט בלבד.לא בשביל שום דבר אחר.על מה אתם ממליצים? תקציב עד 2000 ש"ח אבל תמליצו לי באמת רק למכשיר ניווט טוב ופשוט אין לי צורך בכל השאר

5. Started by kobibo,

חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.

6. יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by yuraxp,

החלטתי לקנות נגן יותר איכותי מ איפוד ננו הג'נרי שיש לי. קראתי על 2 הנגנים ביקורות ושניהם די טובים,מבחינת העיצוב אני אוהב את שניהם,השאלה שלי היא מי מציג איכות יותר טובה ועם איזה נגן מקבלים אוזניות יותר טובות?

9. Started by MasterOfMuppets,

עשיתי קצת סקר שוק משלי והגעתי למסקנה שהמודלים האלה מתאימים לצרכים שלי, אבל קשה לי להחליט ביניהם. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין Secure Digital ל Micro Secure Digital ומה ההשלכות מבחינת איכות המכשיר (מבחינת מחיר ההשלכות אינן מרחיקות לכת). כמובן שאני אשמח לקבל כל דיעה ברת ידע בנושא. תודה! לינקים לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407011 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407010&DB55447=128968

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  10. לאחרונה קניתי משדר Bluetooth למחשב וברצוני להשתמש בו לגלישה דרך הסלולרי (K800i) הצלחתי לעשות "רשת" אבל זה לא מה שרציתי... דרך הסלולרי יש לי אינטרנט מסוג WAP ומסוג דור 3... השאלה היא איך אני מצליח לגלוש במחשב בעזרת הטלפון עם חיבור ה-bluetooth (גם דרך כבל לא עשיתי את זה מעולם) (ועוד איזה שאלה קטנה... איך אני יכול לפתוח את הטלפון שלי כתיקיה כי זה לא עובד לי עם bluetooth)

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by amircx,

שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Ghtm,

שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  15. שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה

16. Started by d100,

האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  17. שלום קניתי זיכרוןMMC PLUS 512 ל6230I עכשיו הפלאפון מזהה את הזיכרון אבל הוא אומר שהוא לא יכול לגשת אליו...

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by ofer1928,

התקציב הוא 1800 ש"ח. רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה, ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה) האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple? ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי פלאפון k610i ואני לא יודע אייך מעבירים קובץ MP4 צריך להאמיר את זה או משהו ועם כן תנו לי את התוכנה ^ נכתב ע"י חבר שלי שהוא זה שזקוק לעזרה.. =] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by tg,

אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש זכרון פלאש יותר גדול מ8 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ברשותי iPod Nano מזה כשנה, אך לא היה בשימוש כמה חודשים. לאחרונה ניסיתי להחזיר אותו לשימוש אך אני נתקל בבעיה: לאחר שאני טוען אותו בחשמל ומשתמש בו, ה iPod לא מתעורר לאחר כיבוי (לחיצה ארוכה על Play). חיבור ל USB לא מעורר אותו. עלי להמתין כ 24 שעות, לחברו ל USB, לטעון אותו מחדש וחוזר חלילה. זה קורה גם עם הגרסה האחרונה של APPLE וגם לאחר Restore Factory Settings. ה iPod נקנה בפלורידה. מקש ה HOLD אינו קשור... מנסה למצוא פיתרון...

• 6 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים