עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה

2. Started by IG,

הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shein25,

היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gilloze,

שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מתעבים סימטריה ורוצים להטריף את הלוקים ב-OCD? הדגם החדש של HTC הוא כנראה בדיוק עבורכם לכתבה

9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guy81,

אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן, כפי שוודאי רובכם יודעים, iGo היא תוכנת הניווט למיטב ידיעתי המובילה בישראל, כאשר אין לה ממש מתחרות רציניות בארץ בתחום השימוש שלה (קיים שירות הניווט של הסלולרים, אך לא מדובר באותו אופי של מערכת) חוץ מכמה בודדות מזעריות. אי שם בשנת 2006, חברת NavNGo (היצרנית) הוציאה את תוכנת iGo 2006, עם מפות של ישראל. לכל רוכשי התוכנה - שאגב עולה קצת מעל 1,000 ש"ח - הובטח עדכון תוכנה בחינם, ועדכון מפות ראשון חינם. עד אמצע שנת 2007 לא היה שום עדכון מפות, כאשר navngo האשימו את קבלן המשנה שלהם - חברת "מפה". באמצע שנת 2007, סוף סוף יצא העדכון המיוחל. יחד איתו (פחות או יותר), יצאה גם גירסה חדשה של התוכנה, iGo 2006 Plus שמה. אנשים שידרגו את התוכנה בחינם בהתאם להבטחה של navngo, ואת המ…

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה

13. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by skolfild11,

שלום, לפי מה שהבנתי לגלקסי נקסוס אמורה להיות התוכנה הנקייה של גוגל. אבל גם קראתי שיש מקומות בארץ שמוכרים את המכשיר הזה עם תוכנת הפעלה אחרת, של סאמסונג או משהו אחר. איך אפשר לדעת איזה תוכנה יש על המכשיר ואיך אפשר לשדרג לתוכנה הכי עדכנית של הג'לי בין ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bv_beaver,

שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון חדש ואני מתלבש בין ה-HTC Desire HD לבין ה- IPhone 4 הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני הטלפונים ויתרונות\חסרונות של האחד לעומת האחר. )כמובן גם המחיר הוא פקטור( בנוסף, איך ממולץ לקנות אותם - דרך תוכנית באחת מחברות הסלולר, קנייה באחת מחנויות הסלולר בארץ, או לקנות בקנדה מכיוון שיש לי משפחה שם. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום רב. יש ברשותי אייפון . לפני כחודש גיביתי את כל התכולה שלו באייטיונס . עכשיו פירמטתי אותו ועשיתי שחזור מגיבוי . שכחתי את כל הסיסמאות ואני לא יכול להיכנס ל- APPSTOE פייסבוק וכל מה שקשור באייפון . מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by 6th Finger,

אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה

20. Started by ArkadyK,

אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  24. הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד

• 6 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.