עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omersh83,

מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by winner,

שלום חברים לפני כחצי שנה חיפשתי מכשיר בסיסי ולא יקר שיתאים לכל הרשתות והמסקנה היתה שהמכשיר הנ"ל הוא המתאים והמשתלם ביותר הנושא עלה שוב ואני רואה שמחיר המכשיר ירד מאז (כמובן...) לדוגמה כאן: http://smart-phone.co.il/items/155163-Samsung-i9070-Galaxy-Advance-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 הבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר מייבוא אפור עם אנדרואיד 2.3.6 "מבושל" או בתוספת של 150 ש"ח, מכשיר מקורי של סאני עם 4.1.2 ואחריות לשנתיים. (סאני עצמם מוכרים את המכשיר ב-1300) האם המכשיר עדיין משתלם ואם כן, איפה עדיף לקנות ? ייבוא אפור, יבוא רשמי מחנות או ייבוא רשמי מהיבואן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by odedra,

אהלן חברה, רציתי לדעת שאני נכנס לדבר עם מישהו בצאט ורשום את השם משתמש שלו ואז on mobile מה זה אומר? האם זה אומר שהוא מחובר לפייסבוק או שזה רק אומר שהאפליקציה מותקנת לו על המכשיר?

4. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ArkadyK,

אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MrAlex,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Griffin,

רצות הרבה חוות דעת ברשת,לכאן ולכאן ובסהכ מדובר בהפרש של 50 שקל. אני רוצה לקנות השבוע את הS4 אבל איזה גרסה עדיפה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום חברים אני על סף קניית נייד חדש ומעוניין לדעת מה עדיף נקסוס 4 או גלסקי 3 ? אני יודע ששניהם 4 ליבות 1.5 מהירות עם 16 גיגה זיכרון אני יודע שחברות המעבדים שונות (לא אותו הדבר) אני יודע שבנקסוס לא ניתן להחליף בטריה והרחבת זיכרון לעומת הגלקסיי - לא ממש מפריע לי אני יודע שבנקסוס 2 גיגה זיכרון ובגלקסי 1 גיגה חשוב לי נושא אורך חייב הבטריה בין טעינות אני מחפש את השורה התחתונה זה או זה ? תודה רבה לכל העוזרים

10. חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by lompy,

קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?

12. אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש

13. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

14. החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות לאנדרואיד. יש לי אתר שאני לומד דרכו - thenweboston יש לו גם הדרכה ע''פ סרטונים - הגעתי לשלב שבו אני צריך להתקין את ה- sdk הורדתי אותו וחילצתי את הקבצים כפי שהוא אומר בסרטון. שאני בא לפתוח את הקובץ sdk manager נפתח לי חלון שחור (למספר מאיות) ואז הוא נסגר . למישהו קרה את אותו המקרה ויכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by segev21,

התקנתי את ה eclipse עידכנתי שם הכל לאנדרואיד הכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לפתוח את ה sdk הוא מעלה לי חלון דוס ואז ניסגר ניסיתי הכלל כבר אני מיואש ... ובגלל שאין לי את הסימולטור אז אני לא יכל להריץ בדיקות דרך eclipse למה זה עושה לי את זה? הלכתי לפי המדריך באתר שלהם =\ למישהו יש אולי איזה ניחוש למה זה עושה את זה? דאך אגב אני בווינדוס 7 64 ביט

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…

17. ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by יוליוס,

התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדש והשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by gkman,

יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. מה שאני מחפש בעצם זאת אפליקציה שתאפשר לי לשמוע שירים ששמורים בסמארטפון באמצעות מערכת הרמקולים שמחוברים למחשב. אשמח לדעת האם קיים דבר כזה, תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. הגישה שלה למידע שלי (בייחוד IDENTITY) ? כמו שאני מכבה את הGPS. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ronitws,

כרטיס SD אבל איזה SD בדיוק ממולץ.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים