גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב סמארטפון חדש. וכרגע מסתמן שאני אקנה את הגלקסי 2 (הגלקסי 3 גדול מידי ומן סתם יקר מידי ומציע יותר ממה שאני צריך.) בין החיפושים ובדיקת המחירים והידיעה על "מלחמת הרומים" שהיה לסאני והחנויות הפרטיות עלו לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות. סאני תקשורת מוכרת את המכשירים הגלקסי 2 ב3300 כשבזאפ אפשר למצוא אותו ב2400. אם אני קונה את המכשיר מהחנות בזאפ. 1.) איזה רום אני אקבל? האם יש תמיכה מלאה בעברית (גם בתפריטים)? האם הרום הזה רשמי מהחברה? (אני לא רוצה רום לא רישמי) האם הוא חוקי? 2.) חוץ מהבדלי המחירים- יש עוד הבדל שקיים ואני לא מודע אליו? 3.) האם אני יוכל לשדרג את המערכת דרך FOTA או KIES (אני עדיין לא סגור על מה זה KIES)? 4.)האם אני יוכל לגשת לחברת סאני ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז רכשתי ת' DEFY+, שאמור להיות לו 1GHZ מעבד, ובכלל משווקים אותו בקטע שהוא גם מנגן וידאו [יש תמונה של איזה סרט על גבי האריזה של הטלפון]. בקיצור, אחרי קריאה מרובה, וניסוי של כמה אפליקציות, הגעתי למסקנה ש MOBO PLAYER הינה האפליקציה הנבחרת לניגון סרטים. אני מנסה להריץ קובץ MKV או WMV ברזולוציות 720P והפריימים עוברים שם במהירות של פריים לדקה לעומת זאת, אנשים בגוגל-סטור שיש להם גם את אותו המוטורולה דיפיי שלי, וגם כאלה עם מכשירים איטיים וישנים יותר- משבחים את ה MOBO PLAYER ואומרים שסרטים בגודל 1080P רצים להם חלק!! ידוע לי שיש גם "חבילות קודקים" [יותר מידי, האמת] של MOBO PLAYER שצריך כנראה להוריד בכדי לנגן סרטים כמו שצריך [קבצים נפרדים כאלה]. הורדתי את כולם. עדיין לא עו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הדגם הזה, הוא נראה בגודל המתאים לי, עונה על הצרכים ומעוצב יפה (-: שתי שאלות: עברתי לא מזמן לגולן טלקום, העניין הוא שאני רואה שמוכרים את הדגם st25i, שזה דגם שאינו תומך בתדר 850 בדור 3. 1. האם לדעתכם עדיף לחכות ולמצוא חנות שתמכור את הדגם st25a שתומך ב850 ? (שנראה שימושי בארץ) 2. האם עקב החוק החדש אני יכול לדעת כמה מיסים אשלם אם אזמין את המכשיר לדוגמא מפה: http://www.clove.co.uk/sony-xperia-u-black (המחיר שם הוא כ 1050 ש"ח לא כולל מיסים ומשלוח תודה מראש נתנאל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig
-
- 6 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגה כשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן C C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup אני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות.. איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לנגן חדש ואני חשבתי על האייפוד נאנו האחרון שיצא. השאלה היא איך איכות הצליל שלו? ברשותי כרגע נגן קואון D2 ואני מאוד נהנה מזמני הסוללה שלו ואיכות צלילה חביבה בהחלט. האוזניות הן Etymotic hf5 ו-Westone ES3X. חשוב לי גם שלא יהיה רעש רקע סטטי ושהצליל יהיה נקי ומאוזן (אין לי כל עניין באקווילייזרים כאלה או אחרים). בתודה מראש. (נ.ב. - אין לי דרך להאזין לנגן נכון להיום כיוון שאני לא מכיר מישהו שהנגן נמצא בבעלותו)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-