גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6680 ל אורנג מישהו יודע עם ניתן לפתוח אותו לסלקום וכיצד
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום קניתי את הסמסונג ספיקה,מכשיר יפה וקיבל ביקורות טובות אני רוצה להשתמש ב-GPS אך הבנתי שדרך הנביגטור זה עולה כסף יש מצב להוריד תוכנת GPS חינמים שמתאימה לנייד שלי? איך נקראת התוכנה? גם אשמח לעזרה לתוכנות ואפליקציות אחרות תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק לנגן חדש ואני חשבתי על האייפוד נאנו האחרון שיצא. השאלה היא איך איכות הצליל שלו? ברשותי כרגע נגן קואון D2 ואני מאוד נהנה מזמני הסוללה שלו ואיכות צלילה חביבה בהחלט. האוזניות הן Etymotic hf5 ו-Westone ES3X. חשוב לי גם שלא יהיה רעש רקע סטטי ושהצליל יהיה נקי ומאוזן (אין לי כל עניין באקווילייזרים כאלה או אחרים). בתודה מראש. (נ.ב. - אין לי דרך להאזין לנגן נכון להיום כיוון שאני לא מכיר מישהו שהנגן נמצא בבעלותו)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי sansa e260 שנקנה בחו"ל, לפני קצת פחות משנה, כבר לפני חודשיים הוא נתקע לי כשניסתי לדפדף ברשימת השירים, לא זז יותר ולא נכבה, בסוף הצלחתי לכבות איכשהו מחקתי את כל השירים והתקנתי מחדש את עידכון הקושחה. ומאז הנגן עבד בסדר. אתמול הטענתי אותו במשך שעתיים, ואחרי שניתקתי אותו זה הראה שזה לא הטעין בכלל. באתי לכבות אותו והוא נתקע במסך ה-good bye ואי אפשר לכבות להדליק, פשוט כלום. השארתי אותו דולק כל הלילה כדי שתגמר הבטרייה ואני אוכל להטעין מחדש ולהדליק, אבל הבוקר הוא היה כבוי, הדלקתי אותו וכשבאתי לכבות, שוב אותו הדבר תקוע באותו מסך. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הגישה שלה למידע שלי (בייחוד IDENTITY) ? כמו שאני מכבה את הGPS. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט אתגייס ואני מחפש כרגע משהו להעביר איתו את הזמן כשיהיה כרגע ראיתי שיש המון המלצות על הCOWON I7 והוא באמת נראה איכותי וגם יש בו המון מקום אבל השאלה היא האם עדיף פלאפון מולטימדיה כמו הW902 או N85 או אם יש פלאפונים אחרים באותו קטגוריה שלא נופלים באיכות השמע מזו של הCOWON
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות אייפאד (תכננתי אייפאד 2, כנראה אמתין לאייפאד 3). העניין הוא כזה: המכשיר נועד בעיקר לשימוש כמחשב ללימודים. אני צריך להפעיל וורד על המחשב ושתהיה לי האופציה להעביר את הקבצים לאחר מכן למחשב. חבר אמר לי (שיש לו את המכשיר), שכשהוא מעביר את קבצי הוורד למחשב, הכיתוב מתבלגן, אבל הוא חושב שאפשר לסדר את זה. כמו כן, אני צריך שתהיה לי האופציה להריץ קבצי PDF במחשב. האם האייפאד יכול לתת לי תמיכה מלאה בקבצי docx ו-pdf? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי היום לn95 8gb שלי פאנל כולל (סוף סוף!!) כשאני מדבר עם הצד המתקשר, אני שומע אותו טוב מאוד. אבל הוא שומע דממה מהצד שלי. היכן שורש הבעיה? לבטח ניתקתי איזה רכיב או חוט כלשהו. איך אני עולה על הבעיה ואיך אני מטפל בה? המון תודה. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה. לא הייתי בטוח אם יש טעם לחזור לפוסט שבו דנו בשעתו על הנושא. http://hwzone.co.il/community/threads/559885-מייקרוסופט-סרפייס-פרו-3-בארץ#.VSrBG-kcTIo הסיפור שלי הוא כזה. הבאנו בשעתו את הסרפייס לארץ לאחר נסיעה לארהב, העברנו אותו ללא מיסים. הסרפייס נפל לבני ונסדק לו המסך. בהתכתבות עם מייקרוסופט הם מציעים בתשלום של 300+ יורו להחליף אותו באחד שעובד. הם לא מוכנים לקבל במשלוח אלא מהארצות בהן הוא משווק. אני נוסע בעוד יומיים לגרמניה וכבר הסדרתי את עניין ההחלפה והתשלום עבורה. הפעם בכוונתי לעבור בחזרה לארץ באדום ולהצהיר על המכשיר. השאלה שלי כאן עלתה בעקבות חבר שסיפר לי שיש מכשירים , למשל זה קיים בסמארטפונים מסוימים, שלא מתירים להביא אותם לארץ למשל מהסיבה שהם משדרים …
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני יכול לבקש בערך מה שאני רוצה שיביאו לי מארהב כמובן חשבתי ישר על האיפון אבל אני לא בטוח ב100% היתי שמח לשמוע הצעות לטלפונים ניידים וגאגטים בכללי ששווה להביא מארהב או שאולי האיפון באמת הגאגט הנבחר להיום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-