עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Black_Citadel,

נמכר איפושהו בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by CyberBot,

עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Jonnyboy,

שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MeTaL_SnAkE,

LG Optimus Me P350 ב799 ש"ח: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743974 השאלה שלי היא למביני עניין - אם הוא שווה את המחיר של מה שהוא נותן. והאם הוא יוכל להריץ לי טוב משחקים.. וגם, האם נתן לעשות לו ROOT ושינוי גרסאות וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם. =) תודה לעוזרים, תבורכו.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sargon,

אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by josephdbouhnik,

למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jabberwock,

אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shifmoney,

סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול. רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה). לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כל היום חיפשתי איך לשים את המוזיקה שלי על המכשיר לאחר נסיונות רבים הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות USB לזכרון הנייד במקום האופציה SAMSUNG KEIS כי התוכנה הזאת תוקעת לי את המחשב לאחר שהעברתי את כל המוזיקה שיש לי על המחשב נדהמתי לגלות שכמעט 70% מהשירים שהעברתי לא נתמכים בסאמסונג גלקסי כלומר אי אפשר לנגן אותם משהו בבקשה יכול לעזור לי עם העברת שירים לטלפון תודה רבה! דרך אגב התוכנה סאמסונג קייס תוקעת לי את העברת השירים באמצע אז מחקתי אותה. תגובות יתקבלו בברכה תודה לכל המגיבים מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itsik1231995,

כבר יש ? אם כן אפשר קישור ומדריך להתקנה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Galit17,

האם זה גלאקסי3???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אודה מראש לכל תגובה. (רק לפני החג קיבלה אותו מהעבודה - מאד לא נעים לה)

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by astralon,

היי. אני שוקל לקנות אייפאד (תכננתי אייפאד 2, כנראה אמתין לאייפאד 3). העניין הוא כזה: המכשיר נועד בעיקר לשימוש כמחשב ללימודים. אני צריך להפעיל וורד על המחשב ושתהיה לי האופציה להעביר את הקבצים לאחר מכן למחשב. חבר אמר לי (שיש לו את המכשיר), שכשהוא מעביר את קבצי הוורד למחשב, הכיתוב מתבלגן, אבל הוא חושב שאפשר לסדר את זה. כמו כן, אני צריך שתהיה לי האופציה להריץ קבצי PDF במחשב. האם האייפאד יכול לתת לי תמיכה מלאה בקבצי docx ו-pdf? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by jacob300,

שלום רב מחפש מידע לגבי חיבור טאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung דגם D5500 Smart TV בצורה של AllShare דרך DLNA האם יש למישהוא ניסיון בחיבור wireless מסוג זה ומצליח להעביר סוגי מידיה (וידיאו, אודיו) אל מסך ה Samsung דגם D5500 Smart TV ישנה חוות דעת מאתר zap של משתמש (גרשון) אשר ניסה וטען שישנו צורך בהתקן מסויים של Samsung שלא נמכר בארץ, ההתקן ככל הנראה samsung smart stick אני מנסה להבין לפני רכישת 2 המוצרים אם ניתן להזרים מידיה מטאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung לפי ההסבר באתר androidzoom והאם ההתקן אומנם לא נמכר בארץ (samsung smart stick) אשר מתאים לחיבור AllShare דרך DLNA שאלה נוספת, האם ניתן לראות On line stream …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by nir_sela9,

חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים