גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות בקרוב סמארטפון חדש. וכרגע מסתמן שאני אקנה את הגלקסי 2 (הגלקסי 3 גדול מידי ומן סתם יקר מידי ומציע יותר ממה שאני צריך.) בין החיפושים ובדיקת המחירים והידיעה על "מלחמת הרומים" שהיה לסאני והחנויות הפרטיות עלו לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות. סאני תקשורת מוכרת את המכשירים הגלקסי 2 ב3300 כשבזאפ אפשר למצוא אותו ב2400. אם אני קונה את המכשיר מהחנות בזאפ. 1.) איזה רום אני אקבל? האם יש תמיכה מלאה בעברית (גם בתפריטים)? האם הרום הזה רשמי מהחברה? (אני לא רוצה רום לא רישמי) האם הוא חוקי? 2.) חוץ מהבדלי המחירים- יש עוד הבדל שקיים ואני לא מודע אליו? 3.) האם אני יוכל לשדרג את המערכת דרך FOTA או KIES (אני עדיין לא סגור על מה זה KIES)? 4.)האם אני יוכל לגשת לחברת סאני ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הדגם הזה, הוא נראה בגודל המתאים לי, עונה על הצרכים ומעוצב יפה (-: שתי שאלות: עברתי לא מזמן לגולן טלקום, העניין הוא שאני רואה שמוכרים את הדגם st25i, שזה דגם שאינו תומך בתדר 850 בדור 3. 1. האם לדעתכם עדיף לחכות ולמצוא חנות שתמכור את הדגם st25a שתומך ב850 ? (שנראה שימושי בארץ) 2. האם עקב החוק החדש אני יכול לדעת כמה מיסים אשלם אם אזמין את המכשיר לדוגמא מפה: http://www.clove.co.uk/sony-xperia-u-black (המחיר שם הוא כ 1050 ש"ח לא כולל מיסים ומשלוח תודה מראש נתנאל
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIA אשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1 התקנתי בו את האנטי וירוס של ESET אשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זה אבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותה והפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת. רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ? האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אתמול בערב הנקסוס 5 שלי עשה עדכון גרסה ומאז הוא לא מתחבר לרשת. עשיתי חיפוש ידני, חיפוש אוטומטי וניסיתי להתחבר מספר פעמים אבל הוא לא מתחבר. למרות שהוא מזהה את הסים ומי הספק. בדקתי שהסים תקין ע"י העברתו לנקסוס 5 אחר והוא אכן תקין. אשמח להצעות לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול. רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה). לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קנו לי במתנה Sansa Clip 2GB מקרביץ במחיר של 189 ש"ח עם אחריות לשנתיים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהחבר'ה פשוט מ-ה-ל-ל-י-ם אותו פה. שאלות (אם אפשר לקבל תשובות גם מבעלי נסיון עם הנגן אני אשמח): *אני מתכוון להשתמש בנגן לריצות ושאר פעילות בחדר כושר ומחוצה לו, האם הקליפס יתפוס חזק והמכשיר לא ייפול לי בזמן שאני רץ? *קראתי במקומות שונים שהקליפס עדין/שביר מאוד, צריך לדאוג מזה או שהוא חזק מספיק? (אני מוכן להוסיף כסף ולהחליף את המכשיר תמורת משהו עם קליפס חזק ועמיד). תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אפל שמה סוף לרשת החברתית של בני נוער הראוותניים, והעלימה מהחנות שלה את Rich Kids לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האח הקטן של ה-M2 Note הגיע לרשת באג, ומוצע למכירה במחיר של 750 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-meizu-m2-נחת-בארץ-עם-הצעה-שקשה-מאוד-לסרב-לה/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Gear VR של סמסונג כדי לראות האם העולם מוכן למציאות מדומה ואם המציאות המדומה מוכנה לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthooth למה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומים אין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנה האם זה ברוב הטלפונים כך? או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות..... פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנה יש רק על תמונות ומוסיקה וכו... האם אורנג' חסמה את זה???? ותודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-