גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפל מצטרפת באופן רשמי לארגון המרכזי שעוסק בפיתוח ומיתוג יכולות טעינה ללא צורך בחוטים, ומאשרת בכך את השמועות השונות שליוו אותנו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מהדגמים המשתלמים ביותר של היצרנית הסינית מאז ומעולם זמין כעת באמאזון במחיר מעולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצד הנקסוס 6 העצום מציגה גוגל את העדכון הגדול הבא למערכת האנדרואיד: גירסה 5.0, שמקבלת את שם הקוד Lollipop לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין המכשיר LG3 לבין lg 4 beat מה ההבדל ומה כדאי לגבי נוא האחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אי אפשר להעביר עוד שירים לנגן אחרי שיש בו כבר 126, אפילו שיש 1.2 ג'יגה מקום פנוי. בדקתי שהוא לא בנעילה. מה אפשר לעשות? השגיאה היא "Cannot copy 'שם השיר': The directory or file cannot be created." עדכון: כל פעם שאני מנתק את הנגן ומחבר שוב, זה מוריד את כמות השירים שאני יכול להכניס. עכשיו זה 124.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקוד לפתיחת samsung soul sgh-u900 שנקנה ב 2009 מפלאפון ונעול לפלאפון, לכל הרשתות ?
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אישית מאוד התרשמתי מהוידאו הזה, נראה שמדובר באחד הטאבלטים הטובים ביותר שייצאו השנה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 51.6k צפיות
-
-
אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי וידאו של N90.. בהשוואה של הוידאו של W800.. ה-N90 הרבה יותר טוב.. אבל הוא מקליט בפורמט (MP4).. לעומת ה-W800 שמקליט בפומרט G3 (משהו כזה..) עכשיו קראתי שה-W800 לא קורא MPEG4.. לעומת ה-W810 שכן קורא.. השאלה שלי.. היא האם W810 גם מקליט בפומרט MP4? תודה =] עריכה: ומזה הודעת EMS..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן מולטימדיה שנטען דרך כבל USB. בקרוב אני נוסע לחול לכמה שבועות ואני די בטוח שלא יהיה באפשרותי להטעינו דרך USB. ראיתי לפני כמה ימים אצל מישהו מתאם מ USB למתח - מותר המאפשר לחבר את הכבל USB לשקע בקיר ולהטעין מכל שקע סטנדרטי. יש לכם מושג אפא רוכשים מוצר שכזה? אני מדבר על מוצר כזה: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=usb++power+adapter&btnG=Search+Images
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-