עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

אם אני קונה את המכשיר נקסוס S בחנות http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+S+Mobile+Phone+-+Black+%28T-Mobile%29/1484107.p?id=1218262482328&skuId=1484107&contract_desc=REPLACE האם הוא יהיה שמיש בארץ? האם אצטרך "לפרוץ" אותו?.. תודה. כמו כן - ראיתי שאמור לצאת גלקסי S 2, מישהו יודע את תאריך ההשקה בארה"ב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag80,

ברשותי מכשיר ויברנט T959 של TMOBILE בעל הרשאות ROOT וROM manager פרויו 2.2 אני כרגע על רום של NERO 5 מ XDA עם VOUDO LAG FIX. הרום עובד טוב(עדיין לא הצלחתי לסדר את בעיית המספרים ההפוכים והיישור לימין) למרות שהתקנתי כל מיני קבצי זיפ שאמורים היו לתקן את ה FRAMEWORK.JARולא הצלחתי- אפילו שניסיתי בעזרת ADB אני יודע שיש 2 דרכים להחלפת רום: 1. ע"י ODIN- צריבה של הרום- פעולה שאין ממנה דרך חזרה במידה ועשינו עדכון לגרסה לא נכונה. 2. ע"י ClockworkMod recovery- עדכון ע"י קובץ זיפ -עדכון שניתן תמיד לחזור ממנו אחורה לגרסאות ישנות. אני רוצה להתקין על המכשיר שלי גרסת I9000 עם עברית. מלאה- ממשק בעברית. אני רוצה לבצע זאת עי עדכון קובץ זיפ בלבד ולא עי ODIN. האם טכנית זה ניתן ויש כזאת אופציה…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  5. אני אישית מאוד התרשמתי מהוידאו הזה, נראה שמדובר באחד הטאבלטים הטובים ביותר שייצאו השנה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by yakirsh44,

שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. היי אני רמי בורשטיין מנהל קבוצת הרכישה של Galaxy S II בפייסבוק. זהו הסרטון: לפרטים נוספים זוהי כתובת הקבוצה: http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Riaz3r,

עד כה יצא לי לנסות את גרסה 2.2 המקורית, 2.3 המקורית, Darky's rom 10 RC5, Simply Honey 3.3, CM7. את הגרסאות המקורית אין לי בעיה אני רק מחפש יותר תוספות, שיפורי ביצועים ולכן העדיפות היא לרומים חיצוניים. עברית, שלא יהיה בכלל, לא חשוב לי. CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת. בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה. אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים. כנל לגבי Darky's, רום מצויין, לא יצא לי לעשות לו בנצ'מרק ולבדוק אותו ממש, אבל גם פה יש לו בעיה חמורה עם הסוללה, חוץ מזה הפיצ'רים ממש מגניבים. הוא מסנתכרן טוב עם ה kies. simply…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by approx,

אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Buzz15,

קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ncl,

אני מתכנן לקנות GALAXY S 2 באופן פרטי מחנות רגילה אני לא מתכוון לרכוש דרך האינטרנט אלא פיזית בחנות בארץ. יש המלצות על חנות טובה באזור המרכז? מה שחשוב לי זה שיהיה לי למי לחזור במקרה של תקלה במכשיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, כל פעם אחרי שמישהו משאיר לי הודעה קולית במשיבון (כלכך מעצבן! למה לא לשלוח SMS?) , אני מקבל פתאום גם SMS ממספר אנונימי (כלומר חסוי אני מניח, המכשיר מציג אותו כאנונימי) ללא תוכן. מה זה הדבר הזה, מישהו יודע? זה מעולם לא קרה לי בעבר, התחיל רק אחרי המעבר ל-desire s. אני באורנג'.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by kakikwaski,

יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Freemee,

שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים