גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לאחר מספר שנים עם הכבל הנוכחי (המקורי) לצערי הוא נחתך לאט לאט ואני צריך לקנות כעת חדש. המקורי עולה לפי הבנתי 80 שקלים אך השאלה שלי היא האם יש סיכון בשימוש בכבל USB לא מקורי בעוד המטען עצמו מקורי לסוללה? כשהמטען לא מקורי זה ידוע שלרוב הסוללה לאט לאט נהרסת, אך אותו הסיפור גם לגבי הכבל USB? אגב, זה הכבל שאני רוצה להזמין - http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Lightning-USB-Data-Cable-Charger-for-Apple-iPhone-5-5S-5c-6-6plus-/231762135025?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 על פי המוכר הכבל לא מקורי רשמית ע"י אפל אבל הוא מיוצר באותו מפעל של אפל ומדובר על העתקה זהה של הכבל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת ההפעלה windows 7 או 8 השאלה שלי האם אפשר להתקין תוכנות בדיוק כמו במחשב שולחני? בגרסה הזאת של הווינדוס. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היינו באורנג' עד עכשיו ל-4 מנויים ואבא שלי שילם כל חודש 350 שקל וזה המון.. התקשרו לאבא שלי מגולן והציעו לו 4 מנויים ב-130 לחודש אבל שמעתי שזה חרא של חברה והוא הזמין סימים ולא הגיע עדיין... הצעתי לו 012 והוא אמר שהוא לא יקבל שם מחיר כמו בגולן והוא לא ניסה.. מה עושים? ואני גם אאבד 4G עכשיו
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום כולם... אני מחפש נגן MP3 טוב שיוכל לשמש אותי גם כדיסק קשיח נייד... לא צריך יותר מ32 גיגה זיכרון אבל שיהיה לפחות עם 16 גיגה. שתהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה כמובן. לא צריך שיציג סרטים וכל השטויות האלה. עד 1000 שקל. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי Nokia 6120 Classic עם כרטיס זכרון של ג'יגה, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. מה גודל הכרטיס המקסימלי שהמכשיר מקבל? לפי נוקיה - 2 ג'יגה: http://europe.nokia.com/A4399011 חיפוש קצת יותר מעמיק מעלה טענות לגבי תמיכה ב-4, 6 ואפילו 8 ג'יגה: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6120_classic http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php http://discussions.nokia.com.au/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=31397 מה דעתכם? האם מישהו ניסה יותר מ-2 ג'יגה במכשיר שלו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Xperia XZs בעל המצלמה המהפכנית נוחת באמאזון בתור אתגר בלתי רגיל נוסף עבור LG, סמסונג ואחרות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה לפורום הזה אבל בכל זאת לפני חודשיים קיבלתי איי פוד חדש מארה"ב (הקלאסי 80 ג'יגה). הבעיה הייתה שכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזדהה אבל לא כנגן MP3 אלא כמשהו לא בור ואז הiTunes לא זיהתה אותו ולא יכולתי להעביר שירים. זאת ועוד - הסוללה שלו הייתה נגמרת אחרי שעה למרות שהטענתי אותו לילות שלמים. בכל אופן הלכתי לנציגות בראש העין, חיכיתי חודש וקצת לקבל אחד חדש וראו זה פלא - קיבלתי עוד אחד עם אותה בעיית זיהוי (בלי בעייה בסוללה, עדיין). בכל אופן אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אייפודים של חברים עבדו אצלי טוב אבל לא ניסיתי את שלי במקום אחר, לא חושב שצריך. כרגע המצב הוא כזה - הiTunes לא מזהה את האייפוד שלי, המחשב מודיע לי (ברגע החיבור) שהייתה בעיה בהתקנה והכי מוז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה קצת מוזרה, הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לכתוב תוכנה בשפת JAVA למשל, בתור תוספת למכשיר הפלאפון הרגיל שלי, לדוגמא אם אני יריץ את התוכנה אז היא תשנה את הפלאפון שלי ממצב רטט לצילצול. השאלה שלי היא באיזה תוכנה עליי להשתמש ואיך אני מכניס את התוכנה עצמה לפלאפון שלי? מקווה שהסברתי את עצמי נכון. גל
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Ainol Flame לבין Nexus 7 Ainol Flame 155$ אחרי מיסים ושילוח לארץ Nexus 7 8GB 285$ אחרי מיסים ושילוח לארץ נקסוס היתרונות של הנקסוס שהוא כמובן שהוא מגוגל (עדכונים רשמיים) ,קהילת מפתחים גדולה, מוצרים משלימים. החסרונות של חוסר MHL/HDMI . Ainol Flame היתרונות 16GB , 5000MAh (וכמובן כל התכונות של ה Nexus) . החסרונות - חוסרתמיכהעתידי (עכשיויש 4.1 אבל בעתיד אף אחד לא מבטיח) , ובאגים וכו' (עדייןזה ספק סיני ) , חוסר GPS . כל היתרונות והחסרונות הנ"ל נוגעים אליי (לא אכפת לי שיש מעבד יותר טוב בנקסוס . אני במילא לא הולך לשחק איתו). השאלות שלי : האם יש סיכוי באיינול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-