עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 7278608,

שלום אני רוצה לעדכן לגרסה האחרונה של המכשיר וגם להיות root אבל יותר חשוב לי כרגע זה לעדכן. * ללכת לבצע את זה אצל סלקום זאת לא אפשרות בשבילי. וגם דרך KIES לא אפשרי המכשיר שלי הוא 2.6.35.7-IT9100TJIKJ1 תודה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. מכשיר הדגל החדש של Meizu ינחת רשמית ברשת חנויות באג בעוד פחות משבועיים, עם תג מחיר שהצליח להפתיע אותנו לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיני-הטוב-מכולם-סמארטפון-ה-meizu-pro-5-האימתני/

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by kletsman,

שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by MrAlex,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by spitzi,

היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היצרנית הסינית חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה, עם שבב Snapdragon 820, נפח אחסון זריז, גוף מתכתי דקיק ועלות שתאפשר לרכוש שניים במקום של Galaxy S7 או LG G5 בודד מגוון הסופרלטיבים שלנו בכל הנוגע לתגי המחיר של שיאומי (Xiaomi) כבר אזל לחלוטין, אך ביצרנית הסינית מתעקשים להמשיך ולפתיע אותנו פעם אחר פעם. כעת זה קרה על הבמה בתערוכת MWC 2016, עליה חשף הוגו בארה את סמארטפון ה-Mi 5 החדש – שהולך על כל הקופה עם מעטפת מתכתית דקיקה בחיפוי זכוכית קמור (או חומר קרמי בגירסה מיוחדת ויקרה מעט יותר), מסך IPS בגודל 5.15 אינץ' עם רזולוציה של 1080p, בהירות גבוהה במיוחד וכיסוי של מכלול צבעים מורחב, שבבי Snapdragon 820 העדכניים, נפח אחסון שמבוסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, זכרון RAM מסוג LPDDR4 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by jfkk,

שלום יש לי מטען USB 2.0A האם הוא מתאים ל LG G3 ה LG עובד על 1.8 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ToMeRv32,

(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. היי אני מחפש את הנגן עם איכות ההקלטה ממיקרופון חיצוני הגבוהה ביותר, לא צריך קיבולת זיכרון גדולה שלא יהיה עדין מדי (ננו..) וזהו בעיקרון במחיר הגיוני .. תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. פרשת הסוללות המתפוצצות במכשיר הדגל החדש ממשיכה לגרום לכאבי ראש משמעותיים עבור חברת הענק לכתבה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה

16. אני היום בגולן טלקום בתוכנית הבסיסית (10₪ לחודש, 60 דקות, 60 SMS, ו10MB גלישה, עם עלות 0.09 ש"ח למגה נוסף) אני צריך את התוכנית בעיקר בשביל גלישה- בסביבות ה~200-300 מגה בחודש מה ששיוצא חשבון של כ-30 ש"ח. הגעתי למסקנה ש012mobile מעט יותר משתלמים, יש להם תוכנית של 28 ש"ח לחודש (9 בסיס+19גלישה) גם כן עם 60,60 אבל 1GB גלישה. (ומעבר ל1GB האטת גלישה ל-128kbps) יצא לי קצת יותר זול, ואני אוכל להיות יותר חופשי בגלישה כי בכל מקרה יהיה לי 1GB לנצל. עכשיו השאלה - האם השימוש ב012 איכותי לפחות באותה מידה כמו בגולן? קודם כל - האם אני מקבל בדיוק אותה איכות שימוש (מבחינת קליטה/מהירות גלישה וכדומה) ב-012 כמו באורנג' או שיש תיעדוף? (אם זה זהה, אז מה בעצם ההבדל - אך ורק מרכז השירות שמטפל בי ב…

• 31 תגובות
    • 11.4k צפיות
  17. Started by e-d-a,

[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kurt,

יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בשל עצלנות והשעה, אני מצטט מכאן: http://sn.im/1wavul אנסה לסדר את הפוסט הזה מאוחר יותר... מידע מהימן וחוויות של משתמשים בנושא יתקבלו בברכה! ומאותה סיבה בדיוק - ציטוט של שני פוסטים מדיוון אחר כדי להניע את התהליך:

• 218 תגובות
    • 53.2k צפיות
  22. ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה

23. אוקי... דבר ראשון אני מחכה לספטמבר לראות מה מחיר המכשיר בארץ אבל רציתי לדעת לגבי יבוא אישי של המכשיר אין בעיות מעבר יבשה במכשיר?! ז"א אותו סים, אותה טכנולוגיה, אותה תוכנה... הכול יעבוד כמו בכל אי פון אחר?! הבנתי שאם קונים בארהב יש "תוכנית שקונים" וקנס היציאה הוא 75$ משמע ב 350 דולר אפשר לקנות איפון ללא תשלום נוסף. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, יש לי מכשיר פלאפון של פלאפון עם סים. המכשיר כבר לא במיטבו. ורוצים לגבות עליו סכום לא הגיוני לתיקון. יש לי בבית מכשיר ישן של אחותי שהיה של אורנג'. ויש בו אפשרות לסים קארד. מה אני צריך כדי שהסים שלי יעבוד על המכשיר שלה? האם יש מגבלות כלשהם? שמעתי גרסאות חלוקות בנושא, שאם יש הבדל בין הדורות זה עלול לא לעבוד או משהו כזה. תודה..

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. כל דבר שיש באייפון כלומר תוכנות, משחקים ודברים חדשים שיוצאים לאייפון שמראים בטלוויזיה יש גם ל Samsung Galaxy S ולמכשירים מתקדמים כמוהו? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.