גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לאחי הקטן, הוא צריך אותו בעיקר לשיחות, משחקים ("נינג'ה ג'אמפ, דאנג'ן האנטר, קינגדום אנד דראגונס" ועוד... וכמצלמה לטיולים שלו אני יודע שקשה לדחוס בתקציב כזה משהו מתאים, אבל יש חיה כזו? תודה רבה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם קיים מתאם מהכניסה שיש על האייפון ל micro usb. יש לי ihome ואני רוצה לדעת אם אפשר איכשהו לשים בו מכשיר אנדרואיד.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ,אני כבר המון זמן מתייעץ באתר בנושאים שונים אך פעם ראשונה באופן פעיל. בגדול הבעיה שלי היא שקניתי לפני שנה גלאקסי 3 מרשת אייבורי, היום שבאתי לעדכן אותו דרך הKIES, רשום לי שרום לא ניתן לעדכון דרך התוכנה. FOTA מן הסתם לא פעל לי גם. משיטוט באינטרנט הבנתי שהם כנראה עשו ייבוא לא דרך הייבואן ועשו שינויים כאלה ואחרים כמו שינוי רום בעצמם ואז מכרו. אם אני מוריד ומשתמש באודין כדי לעדכן בעצמי, אני צריך להוריד רום ספיציפי של המדינה ממנה הם קנו לא? אשמח לעזרה בקיצור ! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר זמן מה עם הHTC ONE, אני מעלה כמה דברים שמאוד מציקים ועדיין לא מצאתי פתרונות, או שיש פתרונות צולעים. אשמח להצעות לשיפור שאולי אני לא מודע אליהם (הכל חוץ מROOT כמובן). - אין עוד אופציה להדליק את המסך חוץ מהכפתור היחיד למעלה זה די סיוט. בזה הG2 לקח בסיבוב. ואין דרך יעילה לפתור את זה. לעשות את הכפתור ווליום דורש ROOT, ואפלקציות של מגע אן GESTURES סתם מסבכות את העניינים. באסה. (המשך יבוא)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אמי קנתה לא מזמן נקסוס 4 וכמובן התקינה עליו וויז. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, אבל אחרי פעם או פעמיים שהיא השתמשה באפליקציה פתאום היא הפסיקה "לדבר" - ההנחיות הקוליות לא נשמעות. חוץ מזה הכל עובד כמו שצריך - האפליקציה מזהה את המיקום ונותנת מסלול כמו שצריך, אבל זה בעייתי להסתכל כל פעם על המסך כדי לראות לאן צריך לנסוע. חשבתי שמשהו השתנה בהגדרות שלה וניסיתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס להגדרות סאונד הווליום מוגדר על הכי גבוה ומסומן שהוא כן ייתן הנחייה קולית. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - בהתחלה זה עבד אבל שוב אחרי שימוש אחד או שניים חזרה אותה בעיה ועכשיו לא עוזר גם להתקין מחדש. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 20.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי SIM של גולן טלקום. פלאפון SONY Xperia Arc S. הנקודה החמה לא פועלת לי. הנציגים בשירות לקוחות מטומטמים כי לא הצליחו לעזור. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד מזהירים אותי מלהטעין את הפלאפון לידי בזמן שינה וכו', אז רציתי קצת להבין למה. בזמן הטענה המכשיר פולט יותר קרינה? המטען פולט קרינה (כלומר כבל ארוך פותר את הבעיה)? ואם כן, מה קורה בשימוש של מטען נייד? אם שמים על מצב טיסה אין קרינה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-