גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

אשמח לחוות דעת https://play.google.com/store/apps/d...y.game.android
- 

- 7 תגובות
 - 3.8k צפיות

- 

- 

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.
- 

- 7 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?
- 

- 7 תגובות
 - 810 צפיות

- 

- 

העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?
- 

- 7 תגובות
 - 5.4k צפיות

- 

- 

חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
- 

- 7 תגובות
 - 984 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש נגן שמיועד לצפיה בקבצי וידאו בעיקר (ברכבת וכד'). חשובה לי איכות טובה של מסך, וכמובן אמינות וכל השאר. בינתיים ראיתי את הארכוס 5 אבל שמעתי עדויות סותרות לגבי האמינות שלו. אשמח להמלצות!
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
- 

- 7 תגובות
 - 909 צפיות

- 

- 

http://www.vr-zone.com/?i=3928 יפה אה :alcoholic::jump1: מעניין אותי יש יותר טוב? [attachment deleted by admin]
- 

- 7 תגובות
 - 6.4k צפיות

- 

- 

משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
- 

- 7 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!
- 

- 7 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם
- 

- 7 תגובות
 - 990 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 979 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560, אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר. לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי. ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד? (פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה) אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה.... תודה מראש, אלכס.
- 

- 7 תגובות
 - 896 צפיות

- 

- 

אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.
- 

- 7 תגובות
 - 931 צפיות

- 

- 

כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/
- 

- 7 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

היי, אני חדשה בעיסקי ה WINDOWS MOBILE אני מחפשת המלצות לתוכנות הבאות: גם חינם, וגם לא, אבל רצוי כמובן חינמיות. יש לי PLAM TREO PRO.. 1. רשמקול! שאפשר ללחוץ ולהקליט דברים 2. תוכנה ל-SMSים , כי בTREO זה סיוט עד שאתה מגיע לשלוח SMS חדש, זה בערך 5 כפתורים להגיע 3. תוכנה שמארגנת את "TODAY" במסך הראשי, כי זה מאד מוגבל שם מבחינה של מה אפשר לשים 4. תוכנה לסופט ריסט, כי צריך לפתוח את הפאנל בשביל לעשות ריסט 5. סקייפ, יש? 6. מטרונום אם מישהו מכיר (בתור מתופפת) 7. תוכנה "מתקדמת" ליצור shortcuts במקשים, כרגע זה מאד מוגבל לי 8. ואחרון חביב, אהובי הנצחי - WORMS WORLD PARTY, איפה מורידים \ קונים את זה ?!? אני חולה על זה
- 

- 7 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

הי אם אני רוצה לקנות פלאפון בחו"ל, האם אוכל להשתמש בו מייד או שהוא צריך לעבור משהו בארץ לפני השימוש? (מול חברת הסלולר למשל) תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…
- 

- 7 תגובות
 - 869 צפיות

- 

- 

אחרי בדיקה: רזולוציית המסך של LG G4 יותר טובה מ pocophone F1 איך זה? של הפוקופון הרזולוציה היא: 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) ושל ה LG G4 היא 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~538 ppi density) שדרגתי ל POCOPHONE מ LG כדי לראות ולהנות ממסך יותר איכותי ומסתבר שההפך הוא הנכון או שאני מפספס פה משהו? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=6901
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

-