עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by natee,

אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by נועם דורון,

מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by hadarK,

שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dr70,

יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hezi508,

היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האייפדים החדשים נבחנים באופן ראשוני במבחן ה-Geekbench - ומציגים זינוק אדיר בהשוואה לקודמיהם וגם בהשוואה למכשירי ה-iPhone העדכניים לכתבה

9. אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by megadeoxys,

היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מכשיר הדגל החדש של סמסונג הוא כל מה שציפינו לקבל בהתבסס על ההדלפות המוקדמות - לטוב ולרע לכתבה

13. שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?

14. דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by My_Name,

לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. 'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה

18. האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by supercars,

אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by saar3,

שלום! יש לי שלוש שאלות: 1)האם הנגן Meizu M6 הוא טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?! 2)האם יש אתר משחקים שדרכו אפשר להוריד משחקים ל Meizu M6? 3)מה יותר עדיף לשרטים meizu m6 או iko itouch?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by itzik1,

סוני אריקסון נגד הסמסונג, מה כדאי? בשביל לעזור: הC902 SE http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708627 הSamsung F480: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712169 מבחינת מחיר, שכחו, אני מקבל בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים