גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בואו לגלות את כל הנתונים החשובים אודות מוצרי הדגל של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר בעולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש כרוםקאסט ושמתי לב שיש טווח מחירים ממש רחב למוצר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-NEW-Sealed-Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-H2G2-42-/191459453724?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2c93df6b1c לעומת http://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-/311218736828?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4876150ebc יש סיכוי שאפשר ליפול על מוצר לא מקורי/מזוייף? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה לעבור לSSD, החלטתי שזה הזמן. אני צריך: 256~GB TRIM ביצועים טובים מספיק ואמינות תמיכת דרייברים טובה (כולל לינוקס) אני מוכן להשקיע מעל המחיר הממוצע של SSD בנפח הזה בשביל כונן שיחזיק לאורך זמן עם ביצועים טובים. נכון לעכשיו אני ישתמש בו דרך SATA-II. אני רציתי לקנות controller card של pcie לSATA3 אבל לא מצאתי כל כך בחנויות ישראליות, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שאלתי כשם הכותרת. אני מבין שמשווקים אייפון בארה"ב אך ורק עם חוזה בחברת סלולר AT&T ווריזון.. האם בכל זאת קיימת אופציה משתלמת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ? הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2.. לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-