גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מסך OLED ענקי, מצלמת 8.1 מגה פיקסל וסוףסוף קצת רוח של חדשנות בסוני אריקסון ? http://www.slashgear.com/sony-ericsson-s001-with-huge-amoled-display-81mp-autofocus-camera-2932393/
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת. אני מבין שמשווקים אייפון בארה"ב אך ורק עם חוזה בחברת סלולר AT&T ווריזון.. האם בכל זאת קיימת אופציה משתלמת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר החכם הייחודי שהיה אמור להקפיץ את יוצר מערכת האנדרואיד אל מרכז העניינים ממשיך להיתקל בביקוש נמוך, ומוצע בקיצוץ של יותר משליש מהעלות המקורית שלו לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אמא מחפשת טאבלט אנדרואיד 10 אינץ' סביר. השימוש הוא גלישה/קריאה ולא יותר מזה ( מקסימום וידיאו ב-youtube). לא צריך סלוט ל-sim, לא מצלמה טובה, לא מעבד גרפי חזק. חשוב מסך באיכות טובה יחסית וכמות אחסון יחסית גדולה או לחלופין סלוט לכרטיס זיכרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אורות אזהרה משונים בדשבורד המכונית מטרידים את מנוחתכם? האפליקציה הזאת מבטיחה לפענח עבורכם את התקלה לכתבה: http://hwzone.co.il/fixd-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחתי חבילת גלישה דרך סלקום. קיבלתי סים חדש והכל. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהאינטרנט לא מתחבר ואני מקבל הודעת שגיאה incorrect apn. בתפריט Access point names מופיע Cellcom Internet ו-Cellcom MMS. עשיתי שחזור הגדרות ברירת מחדל. אינטרנט התחיל לעבוד אבל מאוד מאוד לאט. בשורה העליונה איפה שמופיע סימן חיבור אינטרנט (שני חצים בכיוונים הפוכים) הופיע האות E. איך אני מתקן את הבעיה? אין לי חשק לשבת שלוש שעות בסלקום פעם נוספת.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
SK Hynix הקוריאנית מצטרפת אל המתחרה סמסונג, ומכריזה על זכרונות מהירים במיוחד עבור מכשירים חכמים בתקן ה-UFS 2.0. היכונו לביצועים שמתקרבים לליגת כונני ה-SSD, לא רק בגלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/זכרון-פנימי-סופר-מהיר-מהיום-עבור-כל-יצר/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-