עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?

2. שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by supercars,

אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by roee97,

שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by My_Name,

לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by hezi508,

היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. האייפדים החדשים נבחנים באופן ראשוני במבחן ה-Geekbench - ומציגים זינוק אדיר בהשוואה לקודמיהם וגם בהשוואה למכשירי ה-iPhone העדכניים לכתבה

12. הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ronensl,

מי יוכל לתת ? אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Omri^Turgeman,

שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by cold fire,

חבר שלי קנה בזמנו נגן sansa e250 והוא נשבר...(רק אלוהים יודע איך...חחח) צריך המלצה לחבר חשוב שזה לא יהיה נגן של apple דגש על איכות ועל איכות שמע... קיבולת סביב 4-8GB לא יותר תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nuctornal wisdom,

אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by chelsky26,

שלום לכולם מחפש שעון חכם הכי טוב בשוק שקיים(רלוונטי גם שעון שייצא בחודשים הקרובים, לא לחוץ לקנות) לפי מה שקראתי עד עכשיו השעון LG G Watch urban הכי טוב בשוק, האם זה נכון? עוד דבר, שמתי לב שרוב השעונים לא תומכים בדור 4, מה ההשלכות של זה? אצלי מכשיר הסלולר על דור 4 יש גם את LG Urbane LTE אבל הוא יקר להחריד, ככה שהוא פחות רלוונטי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם מישהו פה מכיר אתרים כדוגמאת קהילות האייפון עם מלא אפליקציות והסברים על פריצות ושטויות. קיבלתי N97 אתמול ואני מרגיש שאני יכול לנצל אותו פי כמה וכמה. כמו התוכנת GPS חינם שאני לא יודע איך קוראים לה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. 'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה

22. דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://www.gsmarena.com/htc_announces_evo_3d_with_3d_screen_evo_view_4g_tablet-news-2446.php נראה מכשיר חזק מאד. שיצא בגירסת GSM ועם מחיר שפוי ואני מחליף ת'נקסוס

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by omersh83,

המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים