עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by CoinWalk,

יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by card,

שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה

5. המכשיר החכם המוביל מבית Oppo מככב בביקורת - ובמקביל קובע סטנדרט חדש לזמני טעינה מהירים בסוללות גדולות לכתבה

6. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dbx22,

שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Wideblade,

נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. גוגל מכריזה על הגעתו של עדכון הלוליפופ לסמארטפונים מדגם נקסוס 4 ונקסוס 5 ולטאבלטים מדגם נקסוס 7 (החדש והישן) ונקסוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. CookIt - Cookie Clickerהקדמה:אהלן חברים כמה כיף לחזור לכאן עם עוד אפליקציה מהאוסף שלי!אני שמח להכיר לכם את CookIt - Cookie Clickerהמטרה של המשחק בעקרון זה פשוט להעביר לכם את הזמן כשאתם מחכים לאוטובוס, מונית, חבר\ה, לתור שלכם בסופר, או שסתם משעמם לכם טילים בבית ואתם יכולים לשחק במשחק!אז חברים יקרים שלי, המשחק כרגע זמין להורדה בחינם בחנות הGoogle Play למכשירים שמריצים אנדרואיד והוא רק בחיתוליו ככה שאני מאוד אשמח לרעיונות והצעות שיפור ושימור כדי שאוכל בסופו של דבר - ללמוד ולפתח את האפליקציה יותר ויותר ומי יודע.. אולי בעתיד יבואו עוד פרטים:עמוד הפייסבוקקישור להורדת האפליקציההמטרה של המשחק זה ללחוץ כמה שיותר על העוגיה ולצבור כמה שיותר עוגיות. לאט לאט תגיעו למצב שעם העוגיות שא…

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by gal555,

משהו יודע מתי הוא אמור להגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by arield,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by asaf556,

תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום רב, לאחרונה קניתי נגן Sandisk Sansa E-270 הידד לי!! בחבילה הגיעה תוכנה שקוראים לה Rhapsody אבל לא ניתן להשתמש בה משום שהיא מוצעת אך ורק לאמריקאים.. אז יש איזושהי תוכנה בסגנון של iTunes לאייפוד או JetAudio לנגנים של iAudio אבל עבור ה- Sansa בלבד? בתודה מראש, borissurets

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by tzilber,

בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  22. אחרי שסמארטפונים עם מערכי צילום כפולים הפכו לאופנה הבולטת החדשה, האם יש סיבה להיות מופתעים מנסיון לקחת את המגמה צעד נוסף קדימה? מבחינת Vivo זה נראה טבעי ומתבקש לכתבה

23. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את הדונגל מהאתר הזה:http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex/810525_659384842.html?cn=null&PID=3640101&tp1=skim32X105Xd1d1845eb2a16fc8c518acd20b2ba9b6&tracelog=datafeeds&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fstore%2Fproduct%2FNew-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex%2F810525_659384842.html&cv=10887173&af=cj_3640101&vd=30 האם אני צריך לשלם מכס ומע"מ כשהוא מגיע לארץ? אם כן כמה מה המחיר הסופי שאני אשלם אחרי כל ההוצאות? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מחפש (עבור דוד שלי) מכשיר שישלב : ניווט לוויני - ( לוויני אמיתי GPS, ולא ניווט סלולרי כמו שיש למירס למשל) , מחשוב כף יד + אינטרנט אלחטי WIFI , טלפון סלולרי. בעלות של עד פחות או יותר 2500 שקלים. אם יש למישהו המלצות אישיות על מכשירים מסויימים, או מנסיון של מכרים, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.