עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עדכון: בצורה קצת ביזארית, ב-LG החליטו להציג כיסוי רשמי עבור ה-G5 – לפני שהם חשפו את הסמארטפון עצמו. התמונות של הכיסוי המדובר מצביעות על כך שהמכשיר אכן יגיע עם מעטפת מתכתית, ומעניקות לנו גם מבט נוסף על אותו 'חלון' Always On במרכז המסך, שמאשר ככל הנראה את העובדה שלא מדובר כאן על מסך משני כמו ב-V10, אלא על הודעות שמוצגות על המסך הראשי האחד והיחיד. התהייה המרכזית שלנו נותרת במקומה – כיצד מתכננת LG להציג הודעות באופן מתמיד על מסך המכשיר, מבלי לחסל את חיי הסוללה? האם זה אומר שהמסך יהיה בטכנולוגיית OLED בה ישנה שליטה אינדיווידואלית על כל פיקסל ופיקסל, או שבחברה פיתחו טכנולוגיה כלשהי שתאפשר למסכי IPS-LCD "סטנדרטיים" להציג תמונה מינימלית בצריכת הספק הגיונית? נמשיך לעקוב…

2. ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כמובן מתוך הנחה שקיים כרטיס זיכרון בטלפון. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב . הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם. אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק . יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול. כמובן שארכוש מגן בנפרד. מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב . נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש . יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי ס…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by SagroN,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. השילוב החדש בין המחירים הנהדרים של היצרנית הסינית למערכת ההפעלה הנקייה של גוגל כבר כאן לכתבה

9. עם מפרט שמזכיר את ה-P30 במחיר מופחת, מימדים קומפקטיים ושירותים רשמיים מלאים מבית גוגל - המכשיר הטרי מבית Huawei ינסה להפתיע את דגמי הביניים המבוססים בחנויות המקומיות לכתבה

10. Started by אאאאאא,

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הבאג באפליקציית ג'מייל שהודעות נשארות בתיבת דור יוצא ולא נשלחות? בעצם תיבת דואר יוצא זה רק באוויר וזה סתם לא שולח. פשוט צריך לשלוח את כ ההודעה מחדש. עד עכשיו זה היה לי במכשיר סמסונג השאלה אם במכשירים אחרים זה גם יהיה או שזה באג של גימייל עצמם? תודה רבה מראש

11. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. הטלפון שלי (N97) כבר הרבה זמן עושה לעצמו ריסט מתי שמתחשק לו ואפילו מכבה את עצמו. זה יכול להגיע ל5 פעמים ביום ואפילו יותר. אתמול בבוקר יורוקום התקינו לי גרסא 21 וקיוויתי שהבעיה תיפתר אך לצערי ב10 דקות אחרונות הוא התחיל את עצמו מחדש 3 פעמים. הטלפון נבדק ע"י יורוקום כבר כמה פעמים ואפילו נשלח למפעל. לצערי שום דבר לא עזר. הדבר היחידי שהם מציעים לי זה לשלוח אותו שוב למפעל... האם הבעיה הזאת קיימת אצל עוד מישהו? האם יש למישהו מושג הבעיה ו\או איך לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mrraz,

עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. זה פשוט מדהים, נראה שהעולם הולך על מסכי touchscreen , והשילוב של זה בסוללרי זה פשוט מדהים http://blog.scifi.com/tech/archives/2006/10/03/black_box_phone.html

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  16. זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Aviko,

באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. ובאיזה חברה יש גלישה טובה...רוצה לעבור כמה שמהר !

21. שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by nitzanj,

אני רוצה לקנות Galaxy S6. אני רוצה חנות שלא תיגע במכשיר בכלל - בלי רומים יצירתיים ועברית צרובה וכל מיני חרטוטים כאלה. אני גם מעדיף חנות שלא תבטל לי אחריות על רוט אבל זה פחות קריטי. אני לא רוצה לשלם 400-500 ש"ח בשביל אחריות יצרן (זה פחות או יותר ההפרש כרגע), השאלה אם יש חנויות שנותנות אחריות 'פרטית' מספיק טובה. שמעתי דברים טובים וגם רעים על vmobile, gomobile ושות'. מה הנסיון של אנשים פה איתם? יש משהו מומלץ? * אגב בקיי אס פי מופיע אחריות של 'סקיילקס' ובאייבורי 'סמסונג ישראל' ובשניהם כתוב שזה היבואן הרשמי - מי צודק? זה אותו יבואן?

24. Started by ncl,

אני מתכנן לקנות GALAXY S 2 באופן פרטי מחנות רגילה אני לא מתכוון לרכוש דרך האינטרנט אלא פיזית בחנות בארץ. יש המלצות על חנות טובה באזור המרכז? מה שחשוב לי זה שיהיה לי למי לחזור במקרה של תקלה במכשיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.