עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום- כמו שאתם רואים אני חדש פה ..(חבר שלי המליץ לי על הפורום! ) אתמול אמא שלי ניקתה את החדר ובטעות פגעה במטען עם הגב שלה והוא קצת נשבר כאמור,הוא לא עובד ואני רוצה לקנות חדש . המכשיר הוא Samsung 990 . אני מאוד מקווה שאפשר לקנות מטען חדש \= תודה לעוזרים ולמי שינסה לעזור!

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by solidus,

היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Arielbau,

שבת שלום לכולם ,אני כבר המון זמן מתייעץ באתר בנושאים שונים אך פעם ראשונה באופן פעיל. בגדול הבעיה שלי היא שקניתי לפני שנה גלאקסי 3 מרשת אייבורי, היום שבאתי לעדכן אותו דרך הKIES, רשום לי שרום לא ניתן לעדכון דרך התוכנה. FOTA מן הסתם לא פעל לי גם. משיטוט באינטרנט הבנתי שהם כנראה עשו ייבוא לא דרך הייבואן ועשו שינויים כאלה ואחרים כמו שינוי רום בעצמם ואז מכרו. אם אני מוריד ומשתמש באודין כדי לעדכן בעצמי, אני צריך להוריד רום ספיציפי של המדינה ממנה הם קנו לא? אשמח לעזרה בקיצור ! תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by gil_k,

אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  6. מחפשים מכשיר חכם במחיר מציאה שפשוט יעבוד? ל-Cubot הסינית יש הצעה מעניינת עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%a3-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%97/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oren12,

אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו

9. הי כבר כמה שנים אני מחכה שהאייפון שלי יהיה במצב גרוע כדי להחליף אותו ועכשיו זה סוף סוף קרה. האם יש לכם המלצות לגבי סמארטפון בטווח של 1,000-2,000 ש"ח, עם מצלמה סבירה, זיכרון 16 ג'יגה לפחות והכי חשוב אפשרות להוריד מוזיקה בקלות ואיכות מוזיקה טובה? תודה, דפנה.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by mute,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5775 איזה מגניב זה! בסוף זה גם יהיה כמו מסך טלויזיה ניהיה כמו הטלטביז

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by man-of-God,

אם תוכלו לערוך השוואה מסודרת בין מה יש לאחד שלשני אין הודה לכם מאוד אני מבובל ולא יודע איזה מהם לבחור

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by LOOSE,

קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BeN-T,

אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by morans,

שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. הנה תיאור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GGuyZ,

היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by yariz123,

טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bykeking,

אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dante123,

אהלן, מחפש המלצות לסמארטפון חדש עד 1500 ש''ח, ייתכן חריגה קטנה אם שווה את זה. הדרישה העיקרית היא מצלמה מצלמה מצלמה. כרגע יש לי שיאומי רדמי נוט 4 עם איכות על הפנים. עדיפות לאנדרואיד. קנייה בימים הקרובים אלא אם כן דגם חדש עומד לצאת בזמן הקרוב שיפיל את המחירים. קניה באילת לא אפשרית כרגע. נפח אחסון ומהירות מעבד בחשיבות משנית, עמידות (כללית, לא ספציפית נגד מים או אבק) חשוב למדי. הבנתי שהפוקופון F1 והoneplus 6 הם המתמודדים המרכזיים בקטגוריה, יש המלצות לכאן או לכאן או בכלל משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  24. הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yortem,

מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.