עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dror_gh,

חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idg83,

טוב נו לא בדיוק אבל אחותי כן נוסעת לשם.... ואני הולך לקנות שטויות אבל אני לא יודע מה בדיוק אולי אתם יכולים לעזור לי אני מחפש פאלפון אפשרות עם MP3 כדי שאני לא יצטרך לקנות MP3 נייד גם מחפש מצלמה אם אתם מכירים אתר אני שטויות שיש בהונג קונג אני ישמח מאוד אנא עזרו לי לא כול יום נוסעים להונג קונג

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RoNeN86,

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by (iriver H10),

אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הנה תיאור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)‎? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™)‎ 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Shtupel,

תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  12. החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  13. מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  14. יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by XMB,

טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by Aviko,

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Norm4nde,

איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Crown,

http://www.mobilport.hu/?r=8266

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  24. עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים