עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bomba90,

בע"ה אני מקבל בקרוב נקסוס 4, כרגע אני עם נוקיה E72 שיש לו אופציה שלי אישית מאוד חשובה והיא צלצול בודד, כשהטלפון מקבל שיחה הוא מצלצל פעם אחת. האם מישהו מכיר אפליקציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…

3. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Or94,

שלום, היום יש לי יום הולדת וההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי גלקסי S3 בלי שידעתי. אני מאוד מרוצה מהפלאפון והורדתי אפליקציות ומשחקים אבל יש לי כמה שאלות: 1. איזה אפליקציות שימושיות ומשחקים טובים וממכרים אתם ממליצים? 2. יש לי אנשי קשר באאוטלוק במחשב ואני רוצה להעביר אותם לפלאפון שלי ככה שהם יופיעו בג'ימייל בפלאפון וגם במייל שלי בנענע בפלאפון שאותו הגדרתי באפליקציה המובנת של הפלאפון. איך אני עושה את זה? 3. איזה חנויות אפליקציות ומשחקים חינמיות אתם ממליצים ואיך מתקינים ומורידים אותם? 4. האם יש אנטי וירוס לפלאפון? אם כן על מה אתם ממליצים? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by RnG,

גלריית תמונות חכמה, טפטים מותאמים אישית, מסך נעילה מקושר ואפליקציות הודעות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yossiel,

שעון מעורר, Reddit במכשיר הנייד, סיפורים מתומצתים ורשימת קניות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-37-2/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. Started by TheHungryOne,

יש לי מכשיר Satio של Sony Ericsson. מערכת ההפעלה שלו זה Symbian S60 5th Edition. אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו אפליקציות ומשחקים בחינם למכשיר. אתר ה Ovi של נוקיה אמנם מכיל המון אפליקציות שניתן להשתמש בהן עם מע' ההפעלה של ה Satio, הבעיה היא שהוא תומך במכשירי נוקיה בלבד. גם להעביר קבצי התקנה למכשיר לאחר שהורדתי אותם למחשב לא פותר את הבעיה כי הם חסומים להתקנה על מכשירים שהם לא נוקיה (ניסיתי...). האתר של Sony Ericsson הוא אתר גרוע ואין שם תוכן ראוי להורדה. מישהו מכיר /יודע / שמע על אתר שכזה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום (אינני יודע אם זה הפורום הנכון אז סליחה מראש) אני מעוניין לדעת האם ניתן לעשות רווח כספי מ"המצאת" אפליקציה חדשה לפלאפון אם כן איך עושים זאת למי פונים וכו' תודה על עזרתם

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by approx,

אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by מנחם,

קניתי אייפון 4 בארה"ב. התקנתי עליו כמה אפליקציות, ואני מחפש המלצות לאפליקציות נוספות. מותקן כרגע: waze facebook linkedin twitter focus! GeeTasksLite GorillaCam AroundMe Google iBooks Wikipedia Wikipanion Dictionary מורפיקס התוכנות של בנק הפועלים globes כמה כסף? amonitor UDD free Convert Units BodyFitness HiDef Radio Stanza iChess NetHack Epic Citadel Angry Birds Mega Jump ואני מחפש המלצות לתוכנות נוספות, גם כאלו שדורשות cydia, כשיצא ה jailbreak (ד"א, זה חוקי). בעיקר: מחשבון לוגי ( and or nor xor וכו' בבינארי, הקסה וכדומה) יומן יותר טוב מזה שבא עם האייפון, עם תצוגה שבועית (סנכרון עם google calendar חובה). וכל דבר שנראה לכם. בשביל השלמות: במקור רציתי לקנות סמסונג גלאקסי, א…

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  16. היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. התקנתי היום את האפליקציה BATTERY DOCTOR מבית CM כדי לראות מה מבזבז סוללה וגם לחסוך קצת משאבים לאחר שקראתי טיפים לשמירת זמן סוללה ארוך יותר, רציתי רק להיות בטוח שאני לא פוגע במכשיר הטלפון תוך כדי השימוש באפליקציה, האם זה מספיק בטוח לעבוד איתה? ואם לא אז אסיר אותה ואני מקווה שלא הרסתי את הסוללה/מכשיר עצמו. גמר חתימה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eliom,

הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  21. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. התקנתי את האפליקציה לזיהוי שיחות והיא מבקשת הרשאות להיות יישום ברירת המחדל ל- SMS ועוד הרשאות. אני מתלבט מה לאפשר ומה לא האם האפליקציה הזאת מומלצת? תודה לעונים

23. Started by redead,

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. האפליקציה whyou הינה רשת חברתית המיועדת ליצירת קשר בין המשתמשים לצורך ביצוע עסקאות ברטר (סחר חליפין). הייחודיות של האפליקציה היא בפלטפורמה שלה, לאחר שהמשתמש יפתח פרופיל ויגדיר אילו שרותים הוא מוכן להציע ואילו שרותים הוא מחפש, המערכת תציג בפניו רק את המשתמשים המתאימים ביותר מבחינת קטגוריות ובמרחק הקצר ביותר ממנו. לאחר שהמשתמש בחר את האדם המתאים לו והמשתמש בצד השני אישר את החיבור גם כן, יפתח צ'ט בו המשתמשים יוכלו לסגור את פרטי העסקה. האפליקציה חינמית וניתנת להורדה לאנדרואיד בחנות גוגל פליי ולאייפון באפ סטור. קישורים: עמוד אינטרנט של whyou: http://www.whyoubarter.com עמוד פייסבוק של whyou : https://www.facebook.com/whyouapp?pnref=lhc הורדה מחנות גוגל: h…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.