עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by סהר צור,

שלום חברים עדכנתי לפני שלושה ימים את הגרסה לטלפון שלי, של אשתי ובן דודה שלי. בהתחלה היה מצוין אך מאתמול הטלפון שלי מתחמם בטירוף, נתקע ולא מגיב ומגיעי עד למצב של הפעלה מחדש באופן עצמאי.. השאלה היא האם נתקלתם בזה ומה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by coolmeen,

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DXT,

המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M. מה הכי חשוב לי: 1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן. 2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה. 3. זמן סוללה. 4. עמידות. תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by matizami,

אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…

7. מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ADIA,

שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliil1,

http://androidmobileos.com/?p=338 http://www.youhtc.ru/2010/01/htc-supersonic-pervye-fotografii-eksklyuzivnye/ נראה..כמו HD2 , אבל לפי השמועות יריץ...אנדרויד.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  12. הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by etay34,

שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Highlandwer,

שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  19. מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  21. ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.

23. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. עד 1500 ש"ח אני מחפש נגן, אבל אני חייב שהוא ישמש גם ככונן קשיח נייד... המועמדים שמצאתי הם: IPOD Video Microsoft Zune Creative Zen Vision M IAUDIO X5L אם יש עוד אופציות תגידו... אם אפשר את היתרונות והחסרונות של כל נגן. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.