גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אני עוקב כבר כמה זמן אחרי ה95 של נוקיה והמתח אצלי עולה ועולה עד שנראה לי שאני הולך לקנות אותו. (אתם לא חשים אותו דבר?) אני מודע לבעיית הסוללה שלו אבל יש לי כמה שאלות שיקבעו אם אקנה אותו או לא. 1. אני בקנדה כרגע, אם אני קונה אותו פה, איך זה משליך על השימוש בארץ. (אני לקוח אורנג'). 2. אם אני קונה בקנדה, האם אני צריך לשלם לאורנג' על מפות,שימוש ב GPS או כל דבר חוץ משיחות ? 3. האם אני יכול לשים את ה SIM וזהו ? 4. האם המפות שניתן להוריד עולות כסף, מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה. אני מאוד מקווה שזה שונה מכל פלאפון אחר שחייבים להוריד מפות ONLINE ולשלם לספק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נגן MP4 עד 2000 רצוי פחות שיהיה לו מסך גדול נפח גדול וסוללה סבירה + שוב רצויי פחות מ 2000 כי בתוכנית CX300 ויהיה לי בעיה לבזבז יותר....
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קישור לדיונים והקבצים בפורום הפריק: http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185921158 http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185828741 התקנתי ובינתיים הכל נראה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M. מה הכי חשוב לי: 1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן. 2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה. 3. זמן סוללה. 4. עמידות. תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לצערי הרב במהלך המסע לפולין אבד לי הכבל USB של הSansa. ולכן, גמלה בלבי ההחלטה לרכוש חדש. והנה צצה לה בעיה... בחו"ל(Amazon) כבל לSansa עולה בערך 3 דולרים. בארץ הקודש הצלחתי למצוא רק ב"מכלוף מחשבים" את הכבל במחיר אסטרונומי של 150 ש"ח... האם מישהו יודע על מקום אחר שבו אפשר לרכוש את הכבל במחיר נורמלי? כל עזרה/עצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים ועונים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה.. לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע. אז יש לי כמה שאלות עליו: 1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל? 2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא) 3. איך הוא מבחינת הסאונד? וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולים מגנים לSANSA E250? (הכוונה הקשיחים האלה שיגנו על המסך ועל המכשיר במקרה של נפילה וכד'. איפה משיגים?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום,אני צריך המלצה לנגן mp3 עדיפות לאיכות צליל. נפח בסביבות ה4-5 gb תקציב:500-600 ש"ח.(אני לא מבין בכלל בנגנים אבל ממה שהבנתי iRIVER T60 4gb נראה לי הכי מתאים) אוזניות יש לי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=587242#-הם טובות בכלל?? עריכה:חשבתי על זה קצת ואולי עדיף להשקיע בכרטיס זיכרון m2 2gb לפאלאפון(k800i) ולהשתמש בו כנגן קבוע למה אני ממש אוהב את איכות הסאונד שלו... יש לי כרגע נגן מהפשוטים האלה הראשונים שיצאו חרא של איכות סאונד לא שומעים באסים לא כלום ואני שומע בעיקרון מוזיקה שחורה.. ובפאלאפון הצלילים חיים כאלה שומעים באסים וכו". עכשיו נגיד ואני קונה את הIriver עם האוזניות שיש לי איך איכות הסאונד תישמע?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי אתמול N95 של סלקום...הופתעתי לגלות שאין מקש קיצורים כמו שהיה לי למשל ב 6230 הישן והטוב האם זה נכון ? או איך אפשר לייצר אולי איקונים עם קיצורי דרך מועדפים במסך פתיחה? מערכת ההפעלה היא סביאן 9.2 > האם זו הגירסה החדשנית ביותר ? שמעתי משהו על גירסה 20 יש אולי גם מדריך מפורט לתיפעול \ טיפים ושיפורים במכשיר הזה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-