גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת? אופיר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, כידוע בשלושת הרשתות העיקריות קיים שירות VOLTE, שלמעשה יהיה הכרחי בעתיד הקרוב לפי הצעות החוק השונות. בכל מקום בעולם שבו יש עובדים משכילים שחושבים צעד אחד קדימה, אפשרו VoLTE לכל מכשיר התומך בכך ישירות דרך קוד הAOSP של אנדרואיד, ללא קשר לפירמה או למוצא (כל עוד הוא בינלאומי) בישראל, ביחד עם עוד כמה מדינות באפריקה ובמזרח אירופה, החליטו שרק בעלי אייפון וגלקסי 9 ומעלה יהנו מVOLTE וכל מי שיקנה מכשיר שהוא לא סמסונג או אייפון, לא יוכל להתחבר לרשת, ויצטרך למעשה לזרוק את הטלפון לפח. HTC-GOOGLE PIXEL-ASUS-RAZER-SONG, גם דגמי הפלאגשיפ של 2021, לא יעבדו בארץ כשרשת הדור השלישי תסגר. עכשיו יש לי שאלות מאד פשוטות: 1. מדוע עובר…
-
- 8 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-