עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, הכפתור VOLUME DOWN שלי נתקע כשהוא לחוץ וזה דפק לי את המכשיר לגמרי מישהו יכול להמליץ על מעבדה שיכולה לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!

4. אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  6. כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להחליף את הW800 העייף שלי סופסוף. ההתלבטות שלי היא בין ה NOKIA N85 ,N97 ו5800XM וגם הSONY W995(אם הוא שווה בכלל משהו...) הדרישות שלי מהמכשיר הם: מסך גדול(קשה להסתדר עם 1.8 אינץ'...) סוללה חזקה נגן MP3 איכותי מצלמה סבירה,פחות חשוב לי. לגבי מסך מגע או רגיל לא החלטתי,אז כל האפשרויות פתוחות. ואני ישתמש דיי הרבה באינטרנט בפלאפון.אז חשוב שבפלאפון לא יהיו בעיות באינטרנט(שמעתי שהסוני קצת בעייתי בHTML)

8. Started by eliil1,

http://phandroid.com/2009/07/13/black-sony-ericsson-rachaelxperia-pictures/ http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Rachael-phone-p_3841.html נראה מצויין, גם חיצונית וגם במפרט. מתי אתם אומרים הוא ייצא? תחילת 2010 או לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי מכשיר של Sony Ericsson מדגם W705, והבנתי שיש אפשרות לחבר אותו למצת של הרכב ובעצם לנגן ממנו מוזיקה כשהיא תישמע ברמקולים של הרכב. הדבר אפשרי? אם כן, איך? אשמח למידע ועזרה, תודה רבה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Play,

אני מקבל מהמפעל טלפון ללא תקציב ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לN900 או לקנו תאת הN97 או שיש טלפון אחר שאפשר להמליץ עליו,אם יש תמליצו לי עליו. נ.ב אני לא יכול לקחת את הIPHONE.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TNT2009,

רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by avivm,

שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danield51,

יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by JonyPony,

אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה הבאתי מכשיר של חברת סמסונג מדגם: I8510 המוכר גם כ-INNOV8. המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה: Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 את המכשיר רכשתי בחו"ל ולכן היבואנית הרישמית של סמסונג אינה מוכנה להתקין עיברית במכשיר, וגם חנויות אשר מוכרות את המכשיר לא מוכנות לעזור בנושא (אפילו כשהדגשתי כי אני מוכן לשלם על כך). חשוב לי לציין שאין לי בעיה עם אנגלית, אבל אני מחפש דרך לכתוב בעיברית במכשיר (זה קצת מעצבן לכתוב SMS באנגלית לאנשים שלא יודעים אנגלית). אם מישהו יודע איך אני יכול לגרום למכשיר לתמוך בכתיבה של עיברית, אודה לו מאוד. חשוב לציין כי המכשיר תומך בקריאה של עיברית (אני מקבל הודעות SMS וכל אנשי הקשר שהיו לי בכרטיס SIM מופיעים בעיברית רגילה). בתודה מראש ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eliil1,

http://androidmobileos.com/?p=338 http://www.youhtc.ru/2010/01/htc-supersonic-pervye-fotografii-eksklyuzivnye/ נראה..כמו HD2 , אבל לפי השמועות יריץ...אנדרויד.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  20. ^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lenap,

אני מצליחה לגלוש דרך 3G אבל כשאני מנסה להכנס לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית בבית זה לא מצליח לפתוח שום אתר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by etay34,

שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים