עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliil1,

יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Night,

דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by malcolmx9,

אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by LockOn,

היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zahiz007,

שלום, בעוד חודש תמה לי ההתחייבות מול חברת אורנג'. בעיקרון, אני מרוצה מהחברה ואין לי בעיה להישאר איתה. הבעיה היא שאני לא מוצא פלאפון "מעניין" באתר החברה. האם מיילסטון אמור להגיע? יתרה על כך, בתור מאוכזב 5800, אני אשמח לקבל רעיונות על מהו הפלאפון ה"חם" בשוק, N900, IPHONE? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שאלה בכותרת כמה יעלה לי אייפון 8 או 16 גיגה בטוקיו בלי אף תוכנית....ניסיתי לחפש בגוגל באתרים יפנים בעזרת גוגל טראנסלייט...לא יוצא לי...לא מבין שם כלום... מישהו הזמין שם או היה שם או מישהו הביא לו משם?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by realmagic,

חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן! קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה. לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע. אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by חן מ,

אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Demagh,

התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. איפה אפשר לקנות אייפון 3GS\4 ללא התחייבות בניו יורק? למישהו יש נסיון בחנות ספציפית שם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היי, כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע.. אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע. ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון. אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY.. כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים.. אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכס…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by CyberBot,

קרוב משפחה מתלבט רק שיהיה מהר בבקשה

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by IdanTs,

טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים