עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yaloner,

שלום לכולם. באזורים שונים מופיעים לי בגלקסי אס סמלים שונים לסימון סוג הרשת. אשמח לקבל הסבר למשמעות ולהבדלים בין: G, 3G ו- H. באייפון לעומת זאת יש או 3G או עיגול קטן. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 15.7k צפיות
  2. Started by amits1995,

קישור לכתבה: http://hwzone.co.il/tech/news/137232 אני רוצה לשאול כמה דברים שאני לא מבין. מה בעצם ARM מוכרים? הם מוכרים צ'יפים? רישיונות? אם בiphone 4 למשל יש cortex A8 וגם ב גלקסי אס יש cortex A8. מה ההבדל בין הצ'יפים שבכל מכשיר? מה בעצם סמסונג ואפל למשל עושות? קונות צ'יפים מARM ומכניסות אותן למכשיריהן או מייצרות אותן לבד? לא הבנתי בדיוק את כל הקטע הזה, אשמח להסבר מפורט. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by ModChiP,

קיבלתי את המכשיר הזה מסלקום. עשיתו לו בטעות עידכון גירסה והוא הפך לאנגלית בלי אפשרות להחליף לעיברית. בסלקום לא יכולים לסדר את זה. בנוסף לכל עכשיו הוא בכלל לא עובד, הוא נתקע על הסמל של טלקום(לא סלקום, אלא חברה בריטית כלשהי). יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by poao,

שלום חברים, קודם כל, אני מתנצל אם אני מפרסם את הפוסט במקום לא נכון, לא מצאתי פורום אחר שמתאים. אני סטודנט שקורא הרבה סיכומי שיעורים וספרים על מסך המחשב הנייד שלי. לאחר קריאה ממושכת, העיניים מתחילות לצרוב ולכן אני שוקל לקנות קורא ספרים אלקטרוני (Eink בלבד) שיאפשר לי לקרוא בנוחות. הדרישות שלי: תמיכה בעברית (לא ממשק אלא הצגת עברית תקינה), הצגת קבצי PDF ו-CHM (כולל עברית). אם יש מכשיר שמסוגל גם להציג קבצי וורד ו-powerpoint זה יהיה יתרון. כל השאר הפונקציות פחות מעניינות אותי. לגבי גודל מסך, אני ממש מתלבט, על איזה גודל אתם ממליצים (המכשיר ישמש לקריאה רבה - אולי עדיף מסך גדול?)? אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שמתאים לדרישות שלי (ומן הסתם אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול). אם…

• 8 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. זה הדיון ה-3 בערך שאני פותח על קנית מכשיר. בכול פעם הקניה נדחתה מסיבה אחרת. בפעם האחרונה דחיתי את הקניה כדי לראות אילו מכשירים חדשים יוצאים לשוק, התאכזבתי כשגיליתי שהסוני אריקסון החדש(דגם הU) מגיע עם נפח אחסון פנימי מבזה, למרות שבכול שאר התכונות הוא מאוד קרץ. היום שמתי לב שמחיר האקספריה מיני פרו ירד ל100 פאונד בhandtec, מה שאומר שמחירו כולל שילוח ומיסים אם יתפס עומד על 1000 שקלים. אני מודע לחסרונות שלו, מבחינתי הם יתרונות, חשוב לי שהמכשיר לא יהיה גדול, חשוב לי נגן מוזיקה טוב, אני לא צרכן משחקים גדול. הטלפון ישמש יותר כטלפון+נגן מוזיקה+ אינטרנט/GPS/אפליקציות אם צריך, פחות למשחקים וצפיה בוידיאו ולכן המכשיר הזה מתאים לי. השאלה היא כזאת, המפרט הטכני של המכשיר כבר לא מדהים, מע…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. אהלן, המכשיר הנ"ל נקנה דרך חברת פלאפון, מחובר לסים דור 3, כמובן אפשר לגלוש DATA ואפשר לשלוח הודעות SMS אבל רק דבר אחד שלא הבנתי, נאמר לי שהמכשיר הנ"ל מסוגל לבצע שיחות. מדוע אין חיגן? כשאני נכנס לאיש קשר, אני יכול רק לשלוח לו SMS, איך זה? האם בכלל אפשר לבצע שיחות טלפון דרכו או שמדובר ב "שיחות" דרך SKYPE וכו'... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ron11,

שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי! רכשתי Motorola Defy כפי שהמליצו לי בפורם זה. חזרתי מארה"ב, משם רכשתי ת'מכשיר, והגעתי לאחת החנויות המוכרות להתקנת רום CM7. הבעיה המוזרה והמאוד נוראית היא, שברגע שאני שם מישהו בספיקר בזמן שיחה- אז אותו בנאדם שומע את עצמו כפול ולכן פשוט אי אפשר לנהל שיחה במצב הזה! ואני חייב את הפיצ'ר הזה! רק כשאני מנמיך לווליום הכי הכי נמוך-אז כנראה זה בסדר..אבל אז אני לא שומע דבר! אינני יודע אם זהו משהו חומרתי או תוכנתי, אשר קשור לפריצה? אינני יודע אם זה פשוט Design Epic-Fail? משום שהמיקרופון לדיבור והספיקר עצמו די סמוכים אחד לשני בתחתית המכשיר. אחד מקדימה והשני מאחורה. מישהו יכול לעזור בבקשה!? אולי שווה להחזיר ת'מכשיר כי אין פתרון לזה? חבל לי כי זה נראה לי מכשיר מדליק לאללה ומתאים לד…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hartaWHAT,

היי הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהזמין כבר איך זה עובד כל הקטע הזה.. 1. המשלוח - יש עם זה איזשהן בעיות ? זה אמור להגיע בדואר רשום כה? 2. מכס ומס בלה בלה בלה כל זה - איך גובים את זה ממני או מה גובים לא יודע.. קיצר מה אני משלם חוץ מהמחיר של המכשיר והמשלוח.. 3. אחריות - אני שולח את זה אליהם ? 4. אהה וגם המטען כאילו זה מטען שמתאים לפה? תודה לכולם - אני אידיוט לא מבין בזה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. :jump:

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by yoniY100,

התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועיים רציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו. הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסבר תודה. נ.ב : ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by yoniY100,

http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1 רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר, יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו? אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח?? מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

השאלה בכותרת. מצד אחד, אני רוצה שהסלולר יהיה איתי בשביל מקומות שיש בהם WI-FI ולמקרי חירום. מצד שני, אני ממש לא רוצה שכל העולם ואחותו יתקשרו אליי(כי זה יהיה על חשבוני לפי מה שהבנתי) וכבר קראתי סיפורי בלהות על אנשים בחו"ל שהייתה להם "גלישה" בחו"ל של כמות בודדת של מגהבייטים וחיוב של מאות-אלפי שקלים בעקבות כך. אני מנוי של סלקום, והטלפון שלי הוא E71, אגב. עריכה: אם הדיון מתאים יותר לפורום צרכנות, מוזמנים כמובן להעביר - אני לא אעלב

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by gkman,

בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://www.pandawill.com/freelander-pd20-great-version-gps-tablet-pc-7-inch-android-40-12ghz-1gb-ram-8gb-1080p-white-p62748.html לפני לא מעט זמן בחנתי כמה טאבלטים חדשים ויקרים של אסוס ואייסר. אבא שלי כבר הגיע לחנות, אבל לא היה להם כלום והוא לא ממש אהב את ההתנהלות ולכן לא הזמין שום דבר. קראתי את הביקורת על הטאבלט הזול כאן באתר, נראה לי שטאבלט כזה יכול לספק אותנו. מה שחשוב לנו הוא עניין הGPS וזה מוריד את אופציות הבחירה דרסטית ל2-3 לפי מה שראיתי. בחרתי טאבלט המפרט נראה פחות טוב מזה שבביקורת, רציתי לדעת עד כמה הוא גרוע, המעבד הוא A5, אבל יש יותר זיכרון פנימי מזה שבביקורת. הסוללה קצת חלשה, אבל הוא רוב הזמן גם ככה יהיה בבית או באוטו אז זה לא משנה. האם הוא יעשה את העבודה: GPS, מ…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  23. מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by lev-27,

ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים