עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. אני מתלבט מאוד איזה מכשיר לרכוש. מצד אחד החומרה והמחיר האטרקטיביים של One plus 5 ומצד שני המסך והמצלמה האדירים של S8 (עם הסיכון בקנס כספי של 1700 אם נשבר המסך). מה דעתכם? האם S8 שווה את הסיכון או ללכת על בטוח עם ה-OP5?

2. Started by nim901,

אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התופעה מסבירה את עצמה בכותרת, ואם לא - מדובר על מצב בו המכשיר מאבד קליטה ל x שניות וחוזר לאחר-מכן על הרשת השניה, בין אם זה סתם ככה, כשהקליטה עם הרשת הנוכחית תקינה לחלוטין או בתום שיחה/הוצאת שיחה. זה מעצבן. הפתרון הוא כמובן לקבע את GOLAN T באופן ידני, מאחר ועושה רושם שהיא בעלת קליטה טובה יותר overall, אבל הדבר גורם לדטה להפסיק ולתפקד באופן רנדומלי, מה שנפתר רק עם מעבר למצב טיסה וחזרה/כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. ה Data roaming מאופשר, רק שלא נראה שיש לו ממש השפעה, בניגוד לטענה של גולן שבלעדי נדידת דטה, האינטרנט לא יעבוד. עד מלפני חודשיים לערך, זה לא היה. בוודאות. נבדקו מספר מכשירים ויותר מחשבון אחד. האם גם אתם חווים את זה?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום לכולם אמי החליטה סוף סוף לאחר המון זמן (בסביבות ה16 שנה) להחליף את הטלפון שלה: משהו בסגון הזה למי שזוכר http://www.txroadrunners.com/images/pics/funny5/BigNokiaCellPhone.jpg קיבלנו הצעה מעבודת אבי והגענו למסקנה שיש 2 טלפונים מתאימים, הNokia 6500 Slide והNokia 6600 Slide אלו האופציות היחידות, לא להציע אחרות, התדר מתמקד על הבחירה ביניהם בעיקרון ה6500 יוצר במאי 2007 וה6600 באוגוסט 2008. ל6500 יש יציאת TV-OUT אבל הוא נחשב לכבד ומתחמם ל6600 יש חיישן תנועה אך סוללתו מחזיקה רק כ3-4 שעות דיבור לא כמו ה6500 שיכול להחזיק עד 6 שעות. ה6600 אלגנטי יותר, אך עולה 400 ש"ח יותר מה6500. בעיקרון אין להם במלאי כרגע את ה6500 והוא יגיע עוד שבועיים, אז חשבנו לקחת את ה6500 מה אתם…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by lenova,

עוד מישהו נתקל בזה לאחרונה, ובwhite בפרט?

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  7. היום יש לי LG G3 והוא סבבה..אני סטודנט ורוב השימושים שלי הם צילום הרצאות. מידיי פעם פייסבוק אינסטגרם ושאר התוכנות בסגנון... לפעמים משחק במשחק או שניים לא יותר לכן חשוב לי סוללה, מצלמה אחורית ועמידות המכשיר (שיחזיק זמן) אני לא מתכוון לעדכן לו גירסה.הגעתי לנקודה שאני צריך לבחור גלקסי S8+ או S7 EDGE ההבדל במחיר הינו 600 ש"ח. מה דעתכם מה אתם הייתם קונים?? האם שווה לקנות את הS8 או שאפשר להסתפק בS7 ??? תודה לעוזרים!!

8. Started by STi,

שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AmitDanan,

איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום יש ברשותי עכשיו נוקיה N8 שכל מה שאני הייתי צריך ממנו היה עובד רק דבר אחד חסר לי אפליקציות..לכן אני רוצה מכשיר ממכנה האנדראיד אני מחפש מכשיר קטן בעל רמקול חזק(שזה מאוד חשוב אפילו יותר מהמצלמה ) ומצלמה טובה אני יודע שמשום מה במכשירים קטנים שמים כזה מצלמה פשוטה אבל כניראה צריך להתרגל(אני רגיל למצלמה המדהימה של הN8 שהיא מעולה ואני יהיה חייב להתפשר..) ממה שמצאתי אלו יכולים להתאים לי http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-5033.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_light-5786.php http://www.gsmarena.com/samsung_i8200_galaxy_s_iii_mini_ve-6190.php יש עוד מכשירים שאתם יכולים לכוון אותי עם מצלמות שאולי חזקות יותר? (ראיתי את המייזו MX הראשון שהוא 4 אינ'ץ …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.pandawill.com/freelander-pd20-great-version-gps-tablet-pc-7-inch-android-40-12ghz-1gb-ram-8gb-1080p-white-p62748.html לפני לא מעט זמן בחנתי כמה טאבלטים חדשים ויקרים של אסוס ואייסר. אבא שלי כבר הגיע לחנות, אבל לא היה להם כלום והוא לא ממש אהב את ההתנהלות ולכן לא הזמין שום דבר. קראתי את הביקורת על הטאבלט הזול כאן באתר, נראה לי שטאבלט כזה יכול לספק אותנו. מה שחשוב לנו הוא עניין הGPS וזה מוריד את אופציות הבחירה דרסטית ל2-3 לפי מה שראיתי. בחרתי טאבלט המפרט נראה פחות טוב מזה שבביקורת, רציתי לדעת עד כמה הוא גרוע, המעבד הוא A5, אבל יש יותר זיכרון פנימי מזה שבביקורת. הסוללה קצת חלשה, אבל הוא רוב הזמן גם ככה יהיה בבית או באוטו אז זה לא משנה. האם הוא יעשה את העבודה: GPS, מ…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Omega81,

אהלן D: אני מחפש לקנות נגן MP3 בלבד (ללא וידאו או משהו נוסף): - נפח מינימלי של 4 ג'יגה - רדיו לא חובה, אבל גם לא שולל. - תקציב עד 600 ש"ח (אם זה הגיוני לנגן בעל נפח כזה, אני לא ממשן מבין) מכיוון שאני באמת לא מבין בשוק של הנגנים אשמח לקבל כאן המלצות גם על נגנים שהם מעבר לתקציב, אין לי בעיה להשקיע יותר בנגן איכותי. כמו כן, אשמח לדעת היכן כדאי לי לקנות והאם כדאי לקנות מכשיר שכזה מיד שניה. תודה מראש |-:

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by simla101,

אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן. בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות. הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר. לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ. חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא? התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by id3232,

שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, עברתי היום מפלאפון להוט מובייל. רציתי לדעת לאן נעלמה האופציה של שיתוף אינטרנט, שקודם הייתה קיימת במכשיר. הלכתי לפי ההגדרות שלהם: https://www.hotmobile.co.il/Documents/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%20iPhone.pdf?CSRT=15738000999962397864 אבל זה לא עזר, האינטרנט במכשיר עובד, פשוט האופציה של "שיתוף אינטרנט" לא קיימת יותר. איך מסדרים את זה? אני באייפון 3G, גירסה 4.2.1. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by yosi b,

הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by LockOn,

היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן, המכשיר הנ"ל נקנה דרך חברת פלאפון, מחובר לסים דור 3, כמובן אפשר לגלוש DATA ואפשר לשלוח הודעות SMS אבל רק דבר אחד שלא הבנתי, נאמר לי שהמכשיר הנ"ל מסוגל לבצע שיחות. מדוע אין חיגן? כשאני נכנס לאיש קשר, אני יכול רק לשלוח לו SMS, איך זה? האם בכלל אפשר לבצע שיחות טלפון דרכו או שמדובר ב "שיחות" דרך SKYPE וכו'... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. האם אני יכול להשים בפל' של סלקום סים של אורנג' וזה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.