גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Huawei השיקה תצורה חדשה לשוק ה-PC הנייד - כאשר אפל ויצרניות אחרות צפויות לאמץ את המגמה בקרוב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מי מעוניין בנייד 16 אינץ' עדכני ששוקל רק 1,200 גרם?לכתבה
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך לגבות את הגלקסי נוט 4 שלי לפני מסירה לתיקון חוזר אצל סוכן סמסונג אבל מערכות הגיבוי פסקו לעבוד. 1. הייתה לי מערכת גיבוי Keies 3 מתפקדת על מחשב נייד עם Windows 8.1 . הגיבוי פסק לעבוד לאחר שדרוג המחשב ל Windows 10 . 2. ניסיון להתקין Kies 3 ו Hellium על מחשב ביתי עם Windows 10 נכשל. הקושי הוא בהתקנת דריברים USB לאנדרואיד של סמסונג שאינם פועלים תחת Windows 10. סמסונג גם לא מבטיחים פעולה תחת Windows 10. הגלקסי מתקשר עם ה PC באופן נורמלי. 3. ע"פ סמסונג, Kies פועל תחת Windows Vista אבל בפועל Kies לא פועל ודורש דרישות לא ברורות בנושא הדריבר למרות שמכשיר הגלקסי כן מתקשר עם ה PC. גם Helium אינו מתפקד. 4. גיביתי את הגלקסי לענן עם Helium ואז נתברר לי שהוא מגבה רק יישומים ול…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, האם לדגם הבא תאימות מלאה לכל רשתות הסלולר בישראל? http://www.amazon.com/Sony-E6553-5-2-Inch-Unlocked-Smartphone/dp/B00ZOONHYI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1447663389&sr=8-3&keywords=xperia+z3%2B תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר שהמכשיר הקודם מתחיל לדשדש, אני מעוניין להחליפו. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עדיף ללא חריגה. אין לי עניין דווקא בחברה מסוימת, אבל עדיף שיהיה מהדגמים החדשים. הקנייה תיעשה באזור ת"א. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני חושבת לקנות את הרדמי 3. אמרו לי שהמפרט שלו ממש סבבה. אני מתלבטת אם הוא יהיה אמין ומשתלם. אם יש מישהו שניסה אותו, או את המכשירים הקודמים בסדרה, אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה. http://www.mdk.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8/%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D/xiaomi-redmi-3-fashion-gold.html#.Vq-NdLJ97IU
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית כך עשוי להיראות המתחרה הרשמי מבית LG ל-Galaxy Note 7 המשך לכתבה המלאה
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מצגת מודלפת רשמית למראה מספקת לנו את כל המידע שלו אנחנו זקוקים אודות מכשיר הדגל החדש והמפלצתי של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D801-32GB-GSM-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-B/361376071270?hash=item5423b13e66 מישהו מכיר את המודל d801? מה זה אומר? האם זה מתאים לשימוש עם היצרנים פה. Comes packaged in after market box with compatible charger! Device unlocked for GSM Carriers (AT&T, T-Mobile, etc.) - Will NOT work with Carriers like (Sprint, Boost Mobile, etc) תודה
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מכשיר d802 lg g2 ואני מעוניין להתקין רום אחר, איזה מבין הרומים שציינתי הוא המומלץ ואם אפשר בבקשה מדריך עם עברית מלאה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, במפרט של טלפון יש את המעבד, יש את הליבות ויש את הgpu נגיד mali קראתי שיש כזה דבר. מה זה המאלי הזה? למה תמיד יש שני סוגי ליבות ולא סוג אחד? תמיד דוחפים אחד ישן יותר עם מהירות נמוכה יותר, אז מה קורה למכשר? על איזו ליבה הוא עובד? מה ההבדל בין מעבד לליבה, מה יותר חשוב? לדוגמא מה יעבוד טוב יותר מעבד ישן עם ליבות חדשות או ההפך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בטלפונים שמיובאים בייבוא מקביל, האם יש משמעות לכך שהמטען לא מקורי? מה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בן דוד שלי נמצא במיאמי (ארה"ב) והוא מגיע אליי לארץ בקרוב וחשבתי לקנות דרכו מכשיר גלקסי חדש. השאלה שלי האם המכשיר שבלינק יהיה פתוח בארץ לכל כרטיס סים (פלאפון, אורנג' וכו...) ולא תהיה לי בעיה להפעיל אותו?!? יש מישהו שרכש כבר מכשיר כזה מחו"ל ויודע בוודאות שהכל עובד עם הרשתות בארץ או שאני צריך לעשות עוד משהו מעבר לזה כזה יגיע אליי? לינק: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Factory-Unlocked/dp/B01CJSF8IO אשמח לשמוע איזה דגם עליי לבחור
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-