עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ערב טוב! ברצוני לקנות סמסונג גלקסי S2 מחנות פרטית.נמאס לי לשלם יקר לחברות הסלולריות. האם אפשר לקבל בבקשה המלצה על חנות אמינה וגם עם מחיר סביר? תודה רבה, ליאור

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ilil,

שאלה לבעלי ה-yes max. האם יש איזושהי אפשרות להוריד את תוכן ההקלטות מהדיסק הפנימי של המכשיר החוצה? בתודה, ilil

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eliil1,

אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, האם לדגם הבא תאימות מלאה לכל רשתות הסלולר בישראל? http://www.amazon.com/Sony-E6553-5-2-Inch-Unlocked-Smartphone/dp/B00ZOONHYI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1447663389&sr=8-3&keywords=xperia+z3%2B תודה.

7. שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כמה שאלות למי שבאמת מבין את עולם האנדרואיד. זכרון: מה ההבדל בין ROM ל-RAM ל-USB STORAGE ? אם יש לי SGS2 עם 2GB RAM ו-16GB STORAGE, למה אני רואה ש-"נגמר" לי הזכרון כי האפליקציות תופסות 1.7GB ? יש לי עוד הרבה זכרון במשהו שנקרא USB STORAGE (ועוד זכרון בכרטיס חיצוני) מה ההבדל בין ה-2GB שהאפקליקציות מותקנות בו ל-16 ? כמה מקום יש ל-ROM ? איפה הוא מאוחסן ? מה יושב עליו ? מערכת הפעלה: כשאני מתקין ROM של סמסונג - מה אני מתקין ואיפה ? כל הישומים שלי נשמרים וכל המידע נשמר. כשאני מתקין ROM של CM זה מוחק הכל. מה ההבדל ? כשמתקינים ROM MANAGER (CWM) מה הוא מתקין ואיפה ? זה משהו שמותקן ב-BOOT SECTOR של המערכת ? תאורטית אני יכול לנהל 2 ROM במכשיר אחד ? ה-ROM מכיל את גרסת האנדרואי…

9. Started by chenrp,

מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lmlm,

אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by niv251,

שלום, יש לי פלאפון סאמסונג E250 והיום הוא נפל לי לחול ומאז הסליידר שלו ממש קשה, ושפותחים וסגורים יש רעש כזה של חול.. יש דרך לתקן את זה בלי ללכת לסלקום? ואם אני הולך לסלקום הם לוקחים לי על זה כסף?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את הIAUDIO X5/L אבל המחיר די גבוה לטעמי, במיוחד לנגן בן קרוב לשנתיים... אפילו שהוא מעולה. אז רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים ל X5/L בקרוב והאם הם מוציאים נגן המשך לX5?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Play,

אני מקבל מהמפעל טלפון ללא תקציב ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לN900 או לקנו תאת הN97 או שיש טלפון אחר שאפשר להמליץ עליו,אם יש תמליצו לי עליו. נ.ב אני לא יכול לקחת את הIPHONE.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי בתקלה כאשר אני שם את האייפון 4S על מצב דיבורית בעת שיחה, לא שומעים אותי, רק כאשר אני מכבה את הדיבורית ומדבר רגיל (צמוד לאוזן) אז שומעים אותי מצויין. הבנתי שזה איזה רכיב שיש להחליף בחלק האחורי של האייפון. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לרכיב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  15. היי לכולם אני מחפשת נגן מוזיקה +רדיו נייד חשוב שיהיה איכותי שייתמוך במגוון פורמטים ייאפשר הכנסת כרטיס זכרון + ייכולות הקלטה מהרדיו (עדיף גם מתוזמנות) אם אפשר שגם יאפשר תכנות לכמה שעונים מעוררים עם תזכורות שונות. חשוב שהשליטה תהה נוחה וטובה שזמן הסוללות יהיה סביר (עדיף ++) רצוי גם שניתן יהיה להחליף את הסוללות. יהיה נחמד אם במקרה מגיע עם נרתיק / ניתן למצא נרתיק שאיכשהו יתאים לו ובמחיר נמוך - עדיף גם מהסוג שמתאים לפעילויות ספורט - פחות לריצה. פיצ'רים נוספים שיהיו נחמדים אולם אינם העיקר למשל: WIF, מבוסס אנדרואיד עם אפליקציות, אפשרות הקלטת הודעות לעצמי, BT? אני בטוחה שלא ניתן את כולם, בטח שלא במחיר סביר (ועם דגש על איכות ולא רק ריבוי הקישקושים) אבל אתם יודעים.. א…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by evy,

אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zahiz007,

שלום, בעוד חודש תמה לי ההתחייבות מול חברת אורנג'. בעיקרון, אני מרוצה מהחברה ואין לי בעיה להישאר איתה. הבעיה היא שאני לא מוצא פלאפון "מעניין" באתר החברה. האם מיילסטון אמור להגיע? יתרה על כך, בתור מאוכזב 5800, אני אשמח לקבל רעיונות על מהו הפלאפון ה"חם" בשוק, N900, IPHONE? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Omri643,

באתר שלו , יש קישורים לכל מיני חנויות שמוכרות אותו ב 250 דולר http://www.zune.net/en-us/products/wheretobuy.htm אתם יודעים אם יש חנות ששולחת לארץ? וכמה אמור לעלות משלוח? ונגיד אני מביא את זה ממישהו מארה"ב שקונה לי הכל, מה צריך לעשות שלא ייתפס במכס? ואם אני עושה משלוח- כמה תוספת חוץ ממשלוח צריך לשלם? אם אני לא טועה זה כלום, כי פעם קניתי פריט מהאתר של מנצ'סטר ועלה בדיוק המשלוח+הפריט, לא חייבו שקל יותר והפריט הגיע בפחות מהזמן המינימלי שהוא אמור... ויש אותו גם ב AMAZON, ובגלל שיש שם כמעט את כל האביזרים בשבילו, אני מעדיף לקנות משם, הם שולחים לארץ? וכמה משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SilverBlaze,

רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים. השאלה שלי היא- איך אפשר להתקין עברית על המכשיר? האם התהליך פשוט מספיק בשביל לעשות אותו בעצמי, או שאני יצטרך להיעזר בבעל מקצוע? אם האפשרות השניה נכונה, איפה אני אוכל למצוא איש כזה (עם עדיפות לאזור הצפון)?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by חן מ,

אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by shumaher,

צריך המלצה על פלפון אם וירליס עד 1500 שח תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by galedri,

חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by alergic,

הייתי רוצה לקנות לסבתא שלי קורא ספרים (רוסית). האם יש קורא מומלץ בארץ או בהזמנה מחול? או שעדיף לקנות טאבלט? ואם כן איזה?

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.