עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הכל עובד והכל בסדר נראה לי אבל עכשיו שאני מחבר את הנגן לUSB המחשב לא מזהה אותו הוא אומר לי USB device not recognized (יענו לא מזוהה).. בסוף התייאשתי מהרוקבוקס וניסיתי לעשות uninstall ולחזור לקושחה המקורית אבל זה עדיין עושה בעיות קצת הוא לפעמים נתקע והוא כל הזמן משחזר לי את תיקיית MUSIC עם כל התכולה שלה למרות שאני מנסה כל הזמן למחוק.. בקיצור מישהו יודע איך מפרמטים כמו שצריך את הנגן ומתחילים הכל מההתחלה? זה חשוב לי כי יום ראשון אני חייב את הנגן עובד פיקס אז מי שיודע שירשום בבקשה תשובה מסודרת אני אשמח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_36.html תהנו

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  6. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה

8. Started by Fantasil,

יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mikichi,

שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  12. יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nore0,

מה כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Vidati,

אני יודע שאני באיחור קצת אבל הזמנתי את ה-DK2 ב-8 לאוגוסט (מקווה לקבל אותו בחודש הקרוב). כל הבאז ברשת עשה את שלו והחלטתי להזמין אחד, השאלה היא האם זה באמת כל כך טוב או שזה הכול יוצא מפרופורציה? יש פה מישהו שכבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה מראש, ואם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה זה פלאפון מולטימדיה,מה יש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ag43,

אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש חנויות פרטיות בחול ובעיקר בארה"ב שמוכרות אותו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KavKazoon,

היי לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by spitzi,

היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. עדויות חדשות על כל שסמסונג מתכוונת לשחרר גרסה חדשה לפאבלט ה-Note 4 שמתוצרתה עם שבב ה-Snapdragon 810 המהולל מתחילות לצוץ, ואנחנו לא יכולים לחכות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.