עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shibby15,

היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by bluemail,

דור 3 בסיסי - אורנג' היא לא מחפשת היי אנד אבל היא צריכה שיהיה פונציוקנלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by road_runner,

זהו הקבל שמחבר לדוגמא את ה H3x0 של IRIVER לגאג'טים אחרים כמו מצלמות ומקלות זיכרון. אני מחפש לקנות אחד כזה קצר ונחמד כמו שבדרך כלל מגיע עם הנגן. מצאתי דומים אך מאוד ארוכים. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם \ מעוניין למכור לי את שלו, אני מאוד אשמח! https://serialio.com/store/product_info.php?products_id=141

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eyalben,

טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_36.html תהנו

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה זה פלאפון מולטימדיה,מה יש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט. 4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RonTG,

שלום, לפני כשבועיים עברתי מסלקום לאורנג' ורכשתי את המכשיר SE K610i ... חבר שלי רכש אותו מכשיר לפני כמה ימים והחלטתי לעשות בדיקת סאונד מכיוון שהרמקול שלי עשה רעשים. התקשרתי ל*802 בשני המכשירים, שלי ושל החבר (בדיקת הסאונד), והתוצאות היו שהמכשיר שלי כל כך זייף שאי אפשר היה לשמוע ולמכשיר שלו היה סאונד חלק. (בנוסף במשחקים הסאונד היה יותר טוב אצלו) היום הלכתי למרכז השירות של אורנג' ומסרתי אותו לבדיקה, בבדיקה גילו בעיה וצרבו גירסת תוכנה חדשה (שלא עזרה).. לאחר שבדקתי, אמרתי להם שזה לא עזר ואז ניסו לשכנע אותי שזה לא נורא, התעקשתי, והנציג אמר שיחליפו לי את הרמקול. אחרי כמה דקות הוא קרא לי ועמד לידו טכנאי מהמעבדה, השיחה שלנו: מה בדיוק הבעיה במכשיר? אני מספר לו הכל ואז הוא …

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  11. חברת Cyanogen ממשיכה בשינוי הארגוני הגדול שלה ומודיעה כי תפסיק לפתח ולתמוך במערכת האנדרואיד הנפרדת הפופולרית ביותר לכתבה

12. הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלט לכתבה

13. המדליף הכי מפורסם בטוויטר חושף בפנינו את המחירים הרשמיים הצפויים עבור מכשיר הדגל החדש, אחיו המוגדל וגם האביזרים המעניינים שיוצעו לצידם לכתבה

14. התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה

15. האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה

16. תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה

17. צמד הסמארטפונים היוקרתיים של חברת הענק זוכים להוזלה בלתי מבוטלת בחנות הרשמית לכתבה

18. האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה

19. Started by yonatan.mendelson,

האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה

20. מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…

21. בעוד שבאפל חוקרים שלל עדויות על סוללות פגומות שמתנפחות בדגמי ה-iPhone 8 שלה, בגוגל נאלצים להתמודד עם הצורך להסביר לצרכנים כי איכות התצוגה המוזרה והמאכזבת בדגמי ה-Pixel 2 היא לא תקלה אלא ברכה לכתבה

22. בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה

24. אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים