גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אני מתלבט מאוד אם לקחת אייפון 4 או DESIRE HD הדבר שעוצר בעדי שעדיין בחיים לא החזקתי מערכת הפעלה של ANDROID. אני אשמח לשמוע תגובות וגם לקבל לינקים לביקורות טובות על המערכת ההפעלה הזאת. תודה.
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי כבר כמה שנים אני מחכה שהאייפון שלי יהיה במצב גרוע כדי להחליף אותו ועכשיו זה סוף סוף קרה. האם יש לכם המלצות לגבי סמארטפון בטווח של 1,000-2,000 ש"ח, עם מצלמה סבירה, זיכרון 16 ג'יגה לפחות והכי חשוב אפשרות להוריד מוזיקה בקלות ואיכות מוזיקה טובה? תודה, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הקוריאנית, אשר משתייכים לכאורה למשפחת ה-K הטרייה, מופיעים ברשת כשהם מצויידים בשבבי ה-Snapdragon 430 מתומני הליבות סדרת מכשירי ה-K של LG, שהוצגה לראשונה בתערוכת CES בתחילת השנה, היא הנסיון המשמעותי ביותר של החברה בשנים האחרונות למתג ולהמציא את עצמה מחדש בשוק הסמארטפונים המוזל, שעמוס במתחרים שאפתניים. התוצאה הייתה מעורבת, כך נראה, ובעוד שדגם ה-K10 הבכיר בסדרה שנחת לאחרונה בישראל עולה כ-850 ש"ח בלבד – הוא עדיין מגיע אך ורק עם שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, שנמצא על גבול האי-רלוונטיות בעולם המובייל של שנת 2016. כעת, נראה שביצרנית הקוריאנית מתכננים לרענן או להרחיב את משפחת ה-K פעם נוספת – עם תוספת כח עיבוד בלתי מבוטלת. לפי נתו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המכשיר הנ"ל הוצע לאחי הקטן שמעוניין במכשיר חדש - דרך מבצע של חי"ר שיש לאמא שלי היא תקבל את המכשיר במחיר קבוע של 143 ש"ח כולל מסלול של איזה 5000 ד"ק בתוך סלקום עם 5GB גלישה וכמות של 1000 אסמסים, המחיר לא ישתנה. לי זה נשמע מחיר מאוד טוב יחסית לחברה כמו סלקום - אני אישית לא אוהב את החברה וברחתי ממנה להוט מוביל, אבל ההצעה הזו מפתה למכשיר. האם נראה לכם מומלץ? אחי הוא בן 14 ולא צריך מכשיר כ"כ חזק אבל במחיר זול כזה זה אפשרי, ומתנת יום הולדת שאמא שלי רוצה לקנות לו. מה אומרים?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני זקוק לאזנייה בלוטוט' ואני חייב להודות שאין לי שמץ של מושג מי טוב, מי לא ומי סתם יקרן. ממה שאני מכיר יצרנים מוכרים כמו נוקיה או מוטורולה אמורים לייצר דברים איכותיים. מה דעתכם על JABRA? נראות די טוב, השאלה היא האם הן טובות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום ב8 בערב לפי שעון ישראל יחל הכנס התחיל WWDC keynote הכנס התחיל, בו צפויים להכריז על האיפון החדש. עדכונים חיים מהכנס ( פעם- פעמיים בדקה)זמינים בדף הבא : http://www.engadget.com/2009/06/08/phil-schiller-keynote-live-from-wwdc-2009/ בנוסף אמורים להשיק preview סופי למפתחים של מערכת ההפעלה הבא של אפל, OS x 10.6.
-
- 135 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
-
אהלן, כפי שוודאי רובכם יודעים, iGo היא תוכנת הניווט למיטב ידיעתי המובילה בישראל, כאשר אין לה ממש מתחרות רציניות בארץ בתחום השימוש שלה (קיים שירות הניווט של הסלולרים, אך לא מדובר באותו אופי של מערכת) חוץ מכמה בודדות מזעריות. אי שם בשנת 2006, חברת NavNGo (היצרנית) הוציאה את תוכנת iGo 2006, עם מפות של ישראל. לכל רוכשי התוכנה - שאגב עולה קצת מעל 1,000 ש"ח - הובטח עדכון תוכנה בחינם, ועדכון מפות ראשון חינם. עד אמצע שנת 2007 לא היה שום עדכון מפות, כאשר navngo האשימו את קבלן המשנה שלהם - חברת "מפה". באמצע שנת 2007, סוף סוף יצא העדכון המיוחל. יחד איתו (פחות או יותר), יצאה גם גירסה חדשה של התוכנה, iGo 2006 Plus שמה. אנשים שידרגו את התוכנה בחינם בהתאם להבטחה של navngo, ואת המ…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המכשיר http://www.divxplayer.co.il/ נראה קטלני השאלה אם שווה לקנות מה אתם חושבים עליו למישהו יש אותו? והבנתי שצריך לצאת גירסה משופרת עם HDTV לקראת ינואר בטח זה יעלה הרבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר נייוט שכולל גם מפות של מערב ארופה למישהו יש נסיון עם המכשיר ויכול לחוות עליו דעה? תודה .
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני ממש מקווה שאני שואל במקום הנכון. האם יש איזושהי דרך לשחק במחשב במשחקים שמותאמים לאייפון? סוג של אמולטור אולי? תודה רבה ושיהיה יום נעים לכולם!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-