גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טס לקוריאה ורוצב לקנות טלפון סלולרי Samsung Galaxy S4. האם ישנו דגם מסוים שמתאים לישראל?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות פלאפון חדש וחשבתי על htc one x plus עולה כ- 2000 ש"ח באיביי. שווה את המחיר? אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x-plus/
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, איך אני מבצע ROOT ובכלל החלפת ROM על מכשיר לא מוכר כל כך? יש לי K-Touch W700+ אין לו ROOT אין לו Play Store, וכזה שמותקן חיצונית קורס לא מוצא איך לבטל Fast Boot לא מוצא דרייברים למחשב תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש מזה כמה זמן ביישום לתיעוד שיחות, שלדעתי הוא בעל חשיבות ולכן הייתי רוצה לספר לכם עליו קצת. בעידן המודרני, שברובו זורם דרך הטלפונים הניידים שלנו, קיימת חשיבות רבה לתיעוד שיחות שנעשות דרך המכשירים שלנו. כמה פעמים דברתם עם שירות לקוחות, הם בטיחו לכם דבר אחד, ובפועל קיבלתם משהו אחר? למי לא קרה שהבוס מהעבודה אמר לכם משהו, ואחכ התכחש? אולי מישהו שוחח איתכם על נושא מסויים, שאם היה מתועד, היה עוזר לכם מאוד? (במחינה עסקית, משפטית וכו') פעם, לנסות ולהתקין יישום להקלטה של שיחות היה קשה, אך כיום זה פשוט מתמיד. קיימות מגוון רב של אפליקציות שיעשו זאת, אך קיימת אפליקציה אחת, שעליה אני רוצה להמליץ לכם. Call Recorder יישום זה יקליט לכם שיחות נכנסות ויוצאות אוטומ…
-
- 10 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום! ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל. המכשיר מזדחל, בלתי שמיש. אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג. לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים. בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען. בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
גודל המסך הרצוי 4 '' שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, וואטספ, פייסבוק וכמובן מכשיר שממנו מטלפנים ושולחים הודעות סכום עד 1000 ש"ח. חשבתי על samsung-galaxy-trend-plus http://www.samsungmobile.co.il/samsung-galaxy-trend-plus מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו. ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף. המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס) אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן. HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?). משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים. אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם. רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא מ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון חדש בתקציב של כ 1500ש"ח,כרגע יש לי Motorola atrix 2 והוא מרגיש לי נורא איטי. גם כשקניתי אותו הוא לא היה הכי מהיר אחרי שהורדתי לו אפליקציות. אבל מאז ועד היום(כשנה וחצי מאז הרכישה) התווספו עוד אפליקציות כמו תכני חדשות פייסבוק תוכנות מסרים וכו'... ועכשיו הוא בקושי זז. החלטתי שאני רוצה לשדרג והדרישות/האדפות שלי הן כאלה: 1-איכות שמיעה בשיחה טובה 2-עדיפות קלה לאנדרואיד 3-מצלמה באיכות סבירה (יחסית לטלפונים אחרים) 4-מחיר 1500 +-10% 5-גודל מסך של 4.5-5.2" לא אכפת לי מעוצמת הרמקול כי אני לא שומע מוזיקה בטלפון, אבל כמו שציינתי בסעיף 1 מאוד חשובה לי איכות השמיעה בזמן השיחה. אפשר למצוא חיה כזאת במחיר כזה? או שהגזמתי עם הדרישות למחיר?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אפלייקציה ( עדכוני הדרום) שמדווחת על אזעקות בזמן אמת. הבעיה התחילה מתי שכבר הורידו את האפלייקציה 50 אלף איש... חלק מהאנשים מקבלים את ההודעות אחרי דקה,2 דקות.. השאלה שלי היא פשוטה , מה אפשר לעשות כדי שכולם יקבלו את ההודעה בו זמנית ובזמן אמת ?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בבקשה מהן האופציות הכי טובות לייבוא מבחינת שירות ומחיר? אני מכיר חלק מהאופציות (כמו byu2usa, buyamerica) אבל אני מניח שיש עוד הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מעוניינת לקנות סמארטפון לאחי הקטן- הוא כרגע בצבא ולכן זקוק למכשיר עמיד יחסית, ובנוסף רצוי גם מכשיר לא יקר מאוד- כדי שלא יתבאס יותר מדי אם משהו יקרה לו- ישבר, יאבד וכדו'. מכאן הדרישות העיקריות- עמיד יחסית ועד 1500 ש"ח (לא חייבים לנצל את כל התקציב) הדרישות לפי סדר החשיבות (ברור לי שעל משהו יהיה צריך להתפשר...): 1- מכשיר עמיד, לא חייב להיות ממש נגד מים וכו' אבל רצוי איכות בניה טובה ככל האפשר שלא יתפרק בנפילה הראשונה... 2- חיי סוללה טובים- לא תמיד יהיה לאח שלי שקע זמין להטענה, אולי עדיף סוללה נשלפת שאפשר לקנות עוד אחת ספייר 3- מהיר ונוח לשימוש בגלישה בעיקר, לא ישמש כל כך למשחקים 4- סאונד טוב- אח שלי אוהב מאוד להקשיב למוזיקה 5- אחסון של 16 ג'יגה לפחות או אפשרות לכרטיס ה…
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-