עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 104952,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות לאמא שלי טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני ולא יודע מה יהיה עדיף בשבילה. המטרה היא לקרוא ספרים ברוסית היא אישה מבוגרת עם ראייה מאוד לקויה, היא צריכה משהו שיציג את הכתב בצורה מאוד גדולה. מה לדעתכם יהיה לה הכי נוח טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by xtract1,

לכל מי שראה/שמע/רצה וכו' ואל ידע איפה זה או שסתם התעצל : http://www.amazon.com/mobile-apps/b?ie=UTF8&node=2350149011 כל יום זה מתעדכן, מדי פעם יש דברים באמת טובים. תהנו.

• 10 תגובות
    • 19.8k צפיות
  4. Started by tktur1,

שלום לאחרונה קניתי lg g3 אחרי הG2 , עם הביצועי סוללה המצוינים אני טיפטיפטיפה (טיפה ממש קטנה) מאוכזב חח. משיטוט זריז לא ראיתי דיון לגבי הסוללות המוגדלות שנמכרות בEBAY. הם יש למישהו ניסיון ? ראיתי סוללה של 3800MH במחירים סבירים. שקר? סתם ניפוח של נתונים? אשמח לדון על כך ואולי לקנות ולשתף אם תרצו. למרות שיקח חודש עד שיגיע LOL ערב טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by guypld,

יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gnos,

לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by D-M-X,

אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם 8), עוד חודש אני מתגייס והחלטתי להתחדש בפלאפון חדש. עד היום היה לי פלאפון telit לא מתקדם במיוחד. החלטתי שאני רוצה לרכוש פלאפון דור 3 מתקדם. אני בחברת פלאפון ולאחר בירור במכשירים שהם מציעים הבנתי שאני לא רוצה להישאר בחברה גם כי המכשירים שם לא משהו וגם המחירים לא משהו לעומת הסחורה שמקבלים. ביררתי גם בחברות סלקום ואורנג' ונראה לי שאני אעבור אל אחת מהחברות הללו (נוטה יותר לאורנג') במיוחד שיש את הקטע עם השמירה של המספר הקודם. הסתכלתי על כל המכשירים שיש. מאוד מאוד התלהבתי מהמכשירים של sony ercsson. העיצוב שלהם פשוט יפה וגם מה שיש בפנים מעולה. תראו אני לא פריק של פלאפונים, ואינטרנט וGPS זה דברים שלא ממש מלהיבים אותי. מה שחשוב לי שהנגן יהיה יפה, שתהיה בו מצלמה טובה (…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by galtashma,

היי כתבתי מחשבון לאנדרויד, המחשבון יכול לבצע שלל פקודות(סינוס, כוסינוס, לוג ועוד...) בנוסף יש למחשבון היסטוריה וערכות נושא. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשבון האתר שלי: www.gtapps.net והכתובת של האפליקציה : https://market.android.com/details?id=com.gtr.calc

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. אני כרגע מתלבט בין: ONDA VI40: יתרונות: זול - 220$ בPANDAWILL אנדרואיד 4 SPEC חזק, אבל לא מדהים - All Winner A10, 1GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400 MINI HDMI מסך IPS עם 5 נקודות מגע מצלמה אחורית 5MB חסרונות: מצלמה קדמית 1.2 רק 8GB זיכרון סוללה לא חזקה במיוחד 6500MHZ U9GT 2: יתרונות: אנדרואיד 4 עדיין לא יקר - 235$ בPANDAWILL SPEC טיפה יותר חזק Rockchip RK2918, 1GHz, Cortex A8; GPU: GC800 16GB זיכרון סוללה טיפה יותר חזקה 8000MHZ מסך IPS עם 10 נקודות מגע מצלמה קדמית 2MB חסרונות: מצלמה אחורית 2MB SPEC טיפה יותר בזבזני בסוללה אין HDMI HP touchpad: יתרונות: spec חזק - מעבד כפול ליבה עם GPU ANDRENO 220 16GB זיכרון חסרונות: אין מצלמה אחורית מצלמה קדמית 1.3MB בטריה לא חזקה במיוחד …

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by slrr,

מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ballcall2,

כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ag43,

לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oz25,

האם קיים פה בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון עם שדרוג גרסאות אנדרואיד במכשירים שאפשר לסמוך עליו? אני מעוניין לשדרג את הגרסה של המכשיר שלי שכרגע עומדת על גרסה 2.3.6 והבנתי מאורנג' ששדרוג עולה 150 ש"ח(WTF?) אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם. מחפש לקנות גלאקסי s6 בארהב (מישיגן - מיקוד 48104). עשיתי חיפוש ברשת ולא הצלחתי למצוא חנות כלשהי שמוכרת מכשיר ללא חוזה וסים פרי, כולל הרשתות הגדולות כמו ווריזון וכדומה…. אציין שאין צורך בעזרה לגבי הדגמים שעובדים אצלנו בארץ (ידוע לי) מישהו יודע באיזה חנות ניתן לקנות את המכשיר ללא חוזה וכמובן סים פרי ? זה די דחוף כי יש לי יומיים לקנות אותו. אשמח לעזרתכם…. אם מישהו יודע את המחיר של 64 ו 32 גיגה אז גם יעזור. תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by yaloner,

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by approx,

אתמול היתחדשתי בW705 תמונות :

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  24. נניח שאני מזמין טאבלט (או כל מוצר אחר) דרך אתר אינטרנט מחו"ל 1) מה גובה הסכום שממנו והלאה צריך לשלם מס? 2) מה גובה המס? 3) איך יודעים במכס כמה עלה לי המוצר בכדי לדעת אם לחייב אותי במס או לא? 4)האם יש הגבלה על מספר המוצרים שאני יכול להזמין ביום/בשבוע/בחודש/בשנה? הרי אם נניח הסכום שממנו צריך לשלם מס הוא 100 דולר לא הגיוני שאני אוכל להזמין כל יום מוצר ב-100 דולר ועדיין לא אשלם מס

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.