עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[ תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי קנה מחו"ל מבנאדם NOKIA 6131 עם עברית . היום עשינו לו עדכון גרסא לפלאפון ועכשיו אין עברית וזה כמובן גם לא נותן לשנות את השפה לעברית . יש מצב להחזיר עברית לפלאפון ? אם כן איך עושים את זה ? ובלי לשלם 100 ש"ח למישהו שיצרוב עברית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by GGuyZ,

יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS . על מה אתם ממליצים? עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by rivzid,

אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by Radioheadz,

שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  12. היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם. דרישות: 512 עד ג'יגה זיכרון. סוללה חזקה. לא צריך תמונות וסרטים בכלל. איכות שמיעה גבוהה גודל - עדיף קטן. מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) . כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ? עריכה: טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת: iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P) MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות. MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים. האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוח…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by yaloner,

אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by anatoli,

שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hadarK,

אוקי, אז החלטתי לקנות לעצמי לבסוף SAMSUNS GALAXY S3, ושמתי לב שיש כמה סוגים של המכשיר, אחד אמריקאי ואחד בינלאומי, רציתי לדעת מה נחשב יותר חזק? והבנתי שיש S3 עם 2RAM זה האמריקאי או שזה גרסה אחרת? גם הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לקנות בארץ במחיר הכי זול בצבע לבן? בתודה הדר

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  18. יש אחת של Cardo: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3857653&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 שלוש של Motorola: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=687095&pr=QJ5 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3923331&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000IBz5Igv9DzeQC119y6jsvAp:12bbi68k5?id=3804424&pr=QJ5&N=2%20642&sgID=7 ואחת של Plantronics: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by biodome,

הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Sargon,

אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. איזה אנטי וירוס חינמי הכי טוב לסמארטפון אנדרואיד ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by juicy,

היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.