עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltola,

שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hedva,

בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nosh,

סוף סוף יצא גרסא חדשה של Opera Mobile לסימביאן אחרי 8.65, הגרסא החדש מביאה המון חידושים במיוחד למסכי מגע. Opera Mobile הוא דפדפן מתקדם ורב אפשרויות לעומת הגרסא הפשוטה Opera Mini. בין היתר הדפדפן מציע תמיכה בTabs, Opera Turbo, תמיכה בסטנדרטים רבים (ציון מושלם בACID3 100/100) ודברים נוספים. כרגע מתאים רק לS60 3rd/5th. למידע נוסף והורדה: http://www.opera.com/mobile/next/

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by doker,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש עד 1400 ש"ח יש אופציה לקנות פלאפון מהונקקונג,חשבתי ששם המחירים יהיו זולים יותר השאלה שלי היא איזה דגם לא מצאתי אתר עם המחירים שם והדגמים חשבתי על הM9 ששם הוא בסביבות 1300 ש"ח מישהו להביע דעה על הפלאפון הזה או על פלאפונים אחרים שאני יכול לקנות תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by חכ,

מחשב כף יד שתקוע במסך הראשון. מה יכול להיות סוג התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yellow acid,

כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)

12. Started by mc_elad,

יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sahargt,

אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c כנסו לפה,יש פה השוואה לגבי 4 פלאפונים וביניהם N93 N73 K800 ויש גם תמונות והרבה וידאו. תהנו

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by GNR,

כחלק ממבצע של עובדי אלביט יש לי אפשרות לקבל את כל הפלאפונים של אורנג' במחיר מאוד מוזל : (לאחר 3 שנים עם הW800 הנאמן) 29 ש"ח לN86 של נוקיה 27 ש"ח לW995 של סוני כל זה כמובן כפול 36 , והתחיבות לדבר מעל 100 שקל בחודש. אני מחפש בפלאפון שיהיה לו בעיקרון את הכל : מוזיקה , צילום , פנס , מסך גדול יחסית , WiFi ושיהיה גם יחסית קומפקטי. עכשיו אני דיי בדילמה , כי מצד אחד הסוני לדעתי מעוצב יותר טוב , הרבה יותר קומפקטי ואני אישית מעדיף את המערכת הסגורה של סוני ומצד שני הנוקיה הוא כמובן הרבה יותר משוכלל , מערכת הפעלה פתוחה , מצלם וידיאו יותר טוב וגם תמונות , אבל הוא יותר מסובך לפי ניסיוני הקצר עם סימביאן ונוקיה בכללי , והדבר הכי בעייתי שלי איתו זה שהוא ממש ממש כבד... 149גרם זה מאוד כבד ל…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. ראשית, סליחה על שגיאות ההקלדה שיפלו בהודעה - אני משתמש כרגע במקלדת דפוקה. טלפון Sony Xperia U חדש, מריץ ICS 4.0.4. יצרו איש קשר ובטעות סימנו לשלוח שיחות ממנו ישירות לתא קולי. כדי לטפל בזה, מחקו את איש הקשר ויצרו חדש, בשם אחר אבל עם אותו מספר טלפון. איש הקשר הישן לא מופיע יותר ברשימת אנשי הקשר, כשמחייגים לאיש הקשר החדש החיוג מתבצע כראוי, אבל כשמתקבלת שיחה מאותו מספר, היא עוברת ישירות לתא הקולי וביומן השיחות מופיע השם הישן! שלחתי אותם לבדוק את כל אנשי הקשר ברשימה, אולי הישן נצמד לאחד מהם (קורה אצלי לפעמים) אבל הוא לא נמצא. אמרתי להם למחוק את כל אנשי הקשר, אבל כשמקבלים שיחה מאותו מספר, היא עדיין עוברת לתא הקולי והשם הישן עדיין מופיע. נכנסו להגדרות איש הקשר הזה ביומן השיחות, …

17. Started by חן מ,

חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by IRIVERMAN,

טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי אפשרות לקנות כרטיס Lexar Micro SDHC 32GB Class10 בכ- 250ש"ח. האם מישהו מכיר קניה יותר טובה ?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Big_White,

יש כרגע ברשותי E72 שדי מספיק לי. הוא מתקשר,מסמס, יש לו מייל,פיסבוק, ווטסאפ... הסוללה שלו מספיקה ליום שלם של עבודה וטלפונים ואסמסים.... אבל בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות כמו לא להשמיע צליל בקבלת אסמסים ולא להתריע על האסמסים. והסוללה התחילה להיגמר מהר יותר... בכל מקרה חשבתי על HTC SENSATION XL. יש הצעות אחרות? אייפון זאת לא אופציה בכלל... למוזיקה אני לא ישתמש בו מכיבן שיש לי אייפוד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה ההמלצות? אנא פרטו

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק מאשרת תוכניות לשיתוף פעולה עם עסקיה של המתחרה המתקשה Fujitsu לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.