עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  2. תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק מאשרת תוכניות לשיתוף פעולה עם עסקיה של המתחרה המתקשה Fujitsu לכתבה

4. רוצים להתחדש בגאדג'טים מהמזרח הרחוק? היום זה אחד מהימים הכי נכונים לעשות זאת, ואנחנו כאן בכדי לסייע לכתבה

5. שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה

6. Started by Lishay,

אני חושב לקנות פלאפון חדש, לא מהיקרים ולא חייב מהמילה האחרונה - ככה שאלטרנטיבות סיניות טובות הן אופציה לגיטימית לטעמי ממה שבדקתי Oneplus 3 הוא פלאפון לא רע בכלל, אבל בדיוק השדרוג שלו (T) עומד להימכר בעולם. אז מהניסיון שלכם, הדגם הרגיל של 3, המחירים שלו הולכים לרדת בארץ? בחו"ל? או שזה לא הולך לקרות כל כך מהר. וגם בעניין הסטוקים שייגמרו כי הם יפסיקו למכור אותו - אני מניח שבאתרים כמו אליאקספרס זה יימכר עוד הרבה זמן, כדאי לקנות משם? או שעדיף לחכות ל OP3T? ההבדל הוא לא כזה מהותי (והשאלה המרכזית היא כמה כסף צריך להוסיף על ה"שדרוג") בקיצור אני בנתיים מחכה אבל אשמח לשמוע מה אנשים כאן אומרים בעניין

7. החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה

8. בואו לגלות את כל הנתונים החשובים אודות מוצרי הדגל של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר בעולם לכתבה

9. המכשיר הבא של המותג הפיני שחוזר לחיינו יהיה ספינת דגל אמיתית לכתבה

10. איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה

11. Started by hardgore1,

מה מומלץ? זה כבר בלתי נסבל הפרסומות האלה.. תודה

12. למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה

13. Started by פולי הקנטאור,

סבתי רוצה להחליף לטלפון חדש מהנקסוס 4 שיש לה כרגע והעדיפות מספר אחת היא שהמערכת תהיה כמה שיותר דומה למה שיש לה כרגע (כלומר אנדרואיד נקי ככל האפשר) ולאחר מכן דברים כמו סוללה וגודל (עדיף שיהיה דיי קטן כלומר לא מעל ל5.2 אינץ') ושהמחיר ישאר נמוך. הטלפונים שחשבתי עליהם הם- מוטו G5 או מוטו E4 או הנוקיה 5, הבעיה הגדולה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בארץ ובמשלוח מאמזון זה יוצא יקר למדי. תודה מראש על כל העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mc_elad,

יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש תופעה מוזרה בכתובות ה-IP שגולן טלקום מספקת למשתמשי ה-3G שלה - כל כמה שניות כתובת ה-IP משתנה. על מנת לבדוק זאת אצלכם, כאשר אתם מחוברים לאינטרנט ב-3G, כנסו לאתר http://www.noc.co.il ובצעו REFRESH מדי כמה שניות. תגלו שה-IP שלכם משתנה. אצלי, במשך דקה אחת התקבלו 4 כתובות IP שונות - כולן באותו סגמנט, אך האוקטטה האחרונה בעלת ערכים שונים. כאילו המערכת עושה לך IPCONFIG /RELEASE ומיד לאחר מכן IPCONFIG /RENEW כל כמה שניות.

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  16. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות?

• 10 תגובות
    • 9.8k צפיות
  18. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yz101,

מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…

22. Started by aaronc76,

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Cheif,

בהכרזה אתמול התגאתה Apple בתמיכה של ה-iPhone 5 בתדר 5Ghz. דווקא התכונה החדשה הזו יכולה להוות בעיה גדולה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2491

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by navk2,

שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים