עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kletsman,

מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  3. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  5. הסבר מעמיק יותר על השינוי, ובנוסף גם הסבר סוף סוף למחירו המופרז של ה Pixel C. קרדיט לכותב (זה לא אני!): בקרוב: להתראות כרום OS, היי אנדרואיד גוגל בשנים האחרונות מפתחת 2 מערכות הפעלה: אנדרואיד (טלויזיה, רכב, שעון, טאבלט/טלפון), וכן את כרום OS שיותר מיועד לכיתות לימוד ופה ושם לעסקים. אנדרואיד "כבש" את השוק בכל מה שקשור לטלפונים (תלוי כמובן היכן מסתכלים – אפל כובשת יותר בארה"ב, פחות בשאר העולם) אבל עדיין לא כבש את שוק הטאבלטים (והבה נודה: הוא די רחוק מכך ואפשר להאשים לא מעט בסיטואציה הזו את גוגל). כרום OS זו "חיה" די מוזרה. זו מערכת הפעלה שבהחלט מתאימה למקומות סגורים (כמו מוסדות לימוד וכו') אבל יש כמה בעיות גדולות איתה: גוגל …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by XCG120,

רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  11. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחר שיתוף הפעולה המוצלח למדי ב-Nexus 6P, ברשת מדווחים כי היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך במגמה וליצור את היורש לטאבלט המוזל שהביא למהפכה בשוק ב-2012 פרט לכמה בעיות עם קשיחות (או היעדרה, ליתר דיוק), נראה כי שיתוף הפעולה הראשון בין יצרנית סינית לגוגל במסגרת קו מוצרי הנקסוס, שהוליד לנו את סמארטפון ה-Nexus 6P, היה מוצלח בהחלט. עד כמה מוצלח? עד כדי כך שב-Huawei מעוניינים מאוד להרחיב אותו – וליצור יורש גם לטאבלט הנקסוס 7. לפי דיווחים עדכניים מ-Weibo, עצם הרצון של גוגל ליצור טאבלט 7 אינץ' חדש ומוזל הוא עובדה מוגמרת – וכעת נותרה רק המשימה לבחור את היצרנית המתאימה לביצוע המשימה. אסוס שיצרה את דגמי 2012 ו-2013 של המכשיר שהפכו לסיפור הצלחה גדול נראית כמו מועמדת הגיונית גם ה…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית מציע מעטפת מתכתית יוקרתית, אבל גם שבבי ביניים מפוהקים, סוללות זעירות ותגי מחיר לא ממש קורצים התרגלנו לקבל מהיצרניות הסיניות ערימות על גבי ערימות של מכשירים חכמים עם מפרטים טובים במחירים שהופכים לקורצים יותר ויותר עם כל יום שעובר, אך לפעמים יש גם יוצאי דופן – כמו צמד המכשירים החכמים החדשים של Vivo, אותה אתם כנראה מכירים בעיקר תודות לכך שלכמה רגעים הייתה היצרנית היחידה בשוק עם סמארטפון בעל מסך ברזולוציית QHD, ולכמה רגעים אחרים הייתה היצרנית של הסמארטפון הדק ביותר בעולם כולו. היצרנית הסינית השיקה זוג מכשירי דגל חדשים שעונים לשמות Vivo X6 ו-Vivo X6 Plus – ואנחנו מתקשים להבין מדוע חלק מהמאפיינים שלהם הם אכן מתקדמים ונאים, בעוד שה…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by kokoki,

שלום, לאחר שהמכשיר הקודם מתחיל לדשדש, אני מעוניין להחליפו. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עדיף ללא חריגה. אין לי עניין דווקא בחברה מסוימת, אבל עדיף שיהיה מהדגמים החדשים. הקנייה תיעשה באזור ת"א. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by kletsman,

שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. חברת Kyocera היפנית מציגה את הסמארטפון הראשון שלא רק מוגן בפני מים, אלא גם מעוניין וממליץ שתשטפו אותו בסבון בכדי לוודא שהוא נקי ומצוחצח בכל עת לא בכל יום נתקלים בגימיקים ומאפיינים ייחודיים בעולם הסמארטפונים, אך נראה ש-Kyocera הצליחה לעשות זאת עם סמארטפון חדש שעונה לשם המוזר Digno Rafre – שמתואר כמכשיר החכם הראשון שבטוח לשטיפה עם סבון. מסכי המכשירים החכמים שלנו ידועים כבר מזמן בתור מרבצי חיידקים עסיסיים, אותם אנחנו מצמידים לפנינו באופן יומיומי, ובעוד שחלק מהיצרניות ניסו להציע פתרון לבעיה זו עם גימורים וחיפויים אנטי-מיקרוביאליים למיניהם – הפתרון הנוכחי שמאפשר לקרצף ולנקות את הסמארטפון הוא כנראה אפקטיבי הרבה יותר, לפחות ברמת תחושת הנקיון של המשתמש עצמו. …

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by smarty,

צריך את עזרתכם בקרב צמוד בין שני המכשירים! מצד אחד, ל-4c מעבד טוב ואמין יותר. הוא יותר חסכוני ופחות מתחמם. המכשיר גם קל וקומפקטי יותר. מצד שני, ל-Redmi note 3 סוללה הרבה יותר גדולה ומסך יותר גדול. 1. המעבד של Redmi note 3 באמת כזה בעייתי? 2. ה-Redmi note 3 יעלה לי 200 ש"ח פחות מ-4c. מה בעצם הסיבה ש4c יקר יותר? זה לא סתם כנראה... ובאותו עניין, כולם מהללים את רדמי אבל במה הוא יותר טוב מ4c? תביעת אצבע וגוף ממתכת זה כלום מבחינתי. תודה!! )

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Gal reviews,

חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by eurekas300,

שלום אני צריך סמארטפון טוב בסביבות 1000 שקל. לשימושים בסיסיים בעיקר, חשוב שיהיה מהיר ולא יתקע וסוללה נחמדה. עדיף גם שלא יהיה הכי ענק. מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים. אני קונה מKSP או מBUG. תודה רבה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים