גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן על ה SG2, אבל סנכרון עם OUTLOOK קריטי בשבילי והבינותי שיש לא מעט בעיות עם הסמסונג KIES. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, בתור מישהו שחדש לגמרי בכל הקטע של הקודי, אני צריך קצת עזרה. מה הדרך הכי טובה ויעילה לנגן קודי על הטלויזיה? האם כדאי לקנות HTPC או איזה kodi box ייעודי? במידה kodi box זה הכיוון, אשמח לקבל המלצה למכשיר טוב. נ.ב. - המליצו לי להסתכל על minix z68w ועל tronsmart mxIII. מה דעתכם על המכשירים האלה? מאשרים או שוללים? תודה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-