עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by benz89,

אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. .

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by tomy669,

שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. נשמח לעניין אותם באפליקציית מובייל חדשה אשר פיתחנו שתעזור לכם לנתח את הצרכים שלכם ולמצוא את האפליקציות הטובות ביותר אשר מתאימות לכם.תוכלו לעשות זאת בעזרת שאלון של שאלות "כן ולא" ולקבל תוצאות במהירות ובדיוק. או בעזרת ניתוח פרופיל הפייסבוק שלכם על מנת לקבל תוצאות. WiseApp

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by KL-xXx,

שלום, לכולם יש לי נגן Iriver T30 ואני מאוד נהנה ממנו (בעיקר מאיכות הקול), אבל בזמן אחרון הוא עושה בעיות נדלק לבד וגומר סוללה (כך שכל פעם אני צריך להוציא אותה ממנו כשהוא לא בשימוש) אני מתחיל לחפש לו מחליף הנקודות שלי הם: 1. שיהיה קטן 2. לא צריך שיציג לי תמונות, אבל שיציג לפחוש 3 שורות 3. איכות הקול טובה מאוד (האוזניות שלי הם Sennheiser CXL400) 4. שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (פה יש לי התלבטות: אני לא סגור על איזה סוג נגנים ללכת - עם או בלי סוללות AAA, כך ששני האופציות פתוחות) 5. שהזיכרון יהיה לפחות 2GB 6. גג המכיר הוא 150$ (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל) אחד הנגנים שאהבתי הוא Iriver S10, מאוד קטן ויפה, אבל הסוללה שלו מחזיקה 4-5 שעות והוא רק 2GB (למרות שזה יכול להספיק לי) אשמח מא…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by שרוני :],

יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by guybm,

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shalgi,

רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by gadget man,

הי חברים הייתי שמח לשתף אותכם בסקירה חדשה שהעלתי על הסמסונג גלקסי אס 7 החדש שיצא לא מזמן.. אני עדיין בתחילת דרכי בנושא הסקירות ( משהו שהוא לא פשוט לעשיה כמו שהוא נראה), אז אנא היו סבלניים אתי מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ומקווה שתהנו מהסקירה :

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות): ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M) 83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G 125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס) עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות . לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון? אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי . תודה

17. שלום אני מעוניין להזמין מספר טלפונים רגילים מחו'ל (לא סמארטפונים) והייתי מבקש לדעת האם יתאימו לעבודה ברשת אורנג' ובסלקום. להלן נתוני התדרים והרשת שלהם: 1. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 800 / 1900 2. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 2000 1X 1900 / 800 3. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - GSM 850/900/1800/1900 (Quadband) CDMA 800/1900 תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי SGS וכשאני מחבר אותו למחשב דרך הכבל USB אני מקבל מהירויות העתקת קבצים נוראיות!! אני מדבר על מתחיל מ 600KBPS ויורד אפילו ל 6.4... יש לציין כי פירמטתי את המחשב לא מזמן והבעיה הייתה ונותרה לפני ואחרי... מה לעשות? אני לא יכול לעשות ככה כלום

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

היי חבר'ה, מישהו מכיר אפליקציה לשוק ההון נורמלית לנוט 3? אני מעוניין באפליקצייה שתראה את המדדים של כל ניירות הערך בבורסתנו הקטנה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.