עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick

2. אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חברים. אני מוצא עצמי עובד עצות. חברה שלי נוסעת לטיול בחו"ל לכמה חודשים, ובלי קשר לזה - יש לה יומולדת בעוד חודש. חשבתי לקנות לה נגן MP4 לטיול, שמטרתו תהיה למעשה MP3, אבל יכולת הסרטים היא כדי שאני אוכל לשים לה שם סרטים שלי ושל המשפחה שלה, למקרה שהיא מתגעגעת (והיא מהמתגעגעות . אני מתבלט קצת. אין לי כ"כ בעיה תקציבית. מה שכן - הנגן מוכרח להיות קל, קטן. משהו כמו ה Sansa החדשים או ה iPod nano. בנוסף, חברה שלי אינה חברה טובה של הטכנולוגיה. זה אומר שאי אפשר להפיל עליה משהו כמו iPod, כאשר בשניה שהיא תגיע למחשב של מישהו היא תעשה synch ל itunes שלו והכל ילך קאפוט. אני בעקרון רוצה נגן קל, מתאים לטיול. שיהיה איכותי. שיהיה אפשר דרך ה copy and paste להעתיק אליו mp3, קבצי avi …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שמתי לב שהחל מהימים האחרונים, לא משנה שעת הבדיקה, מיקום הבדיקה או שרת הבדיקה (נבדק עם Speedtest של Ookla) - מהירות ההורדה נראה שהוגבלה ל 40 מביט (במקום 60-90 באיזור עם קליטה טובה, בשעות השפל) ומהירות ההעלאה הוגבלה ל 10 מביט (במקום 30-40). לא ברור אם ההגבלה חלה גם על לקוחות הוט מובייל או לקוחות אורנג' עצמם.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by saarxee,

מה עדיף? הצרכים שלהם לא כבדים במיוחד: שיהיה ווצאפ, סוללה טובה, מכשיר מהיר ומצלמה טובה. התקציב הוא עד 1500 לכל אחד אני מאמין.. כעקרון לאס3 יש את המצלמה הכי טובה אבל הוא איטי.. והאם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש את G2 או שהוא מיותר בשבילם?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by tamir3k,

שלום רב, אני חדש פה לכן מקווה שאינני טועה במיקום ההודעה, אם צריך להעביר אותה לפורום אחר אז תגידו ואעביר יש לי LCD בלי חיבור HDMI (כן אני יודע זה ישן רצח) אלא RCA קניתי התקן מיני פיסי שמתחבר דרך HDMI, כלומר אני צריך ממיר מ HDMI ל RCA ואני לא מצליח למצוא כבל כזה כי כל הכבלים הם כאלה שיש להם HDMI (זכר) ל RCA, ואני צריך HDMI (נקבה - כדי שאוכל לחבר אליו את המיני פיסי) ל RCA. אז קניתי מין converter של 2 HDMI (נקבה) בתקווה שזה יעבוד, אבל קראתי באיזה מקום שזה לא בטוח יעבוד (מחכה שיגיע מאיביי) מישהו מכיר פתרון טוב לבעיה הזו? תודה תמיר

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. הכשיר בזמן האחרון מתחיל לעלות לי על העצבים!! 1.אני לא יכול להעביר אליו שירים-המחשב כל פעם נתקע(וניסיתי על חמישה מחשבים שונים) 2.גם את השירים שכבר הכנסתי ישנם שירים שאם אני בוחר אותם המכשיר פשוט נתקע הערה: המכשיר הוא אמריקאי תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by tgen,

אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…

12. Started by Sargon,

רציתי להתאים את האפלקציות שלי לIPHONE 6 PLUS. הבעיה היא שהאפלקציות שלי הם בOPENGL ולכן הן לא נמתחות אוטומטית כמו אפלקציה רגילה. נסיתי לעשות משהוא אבל האמולטור לא ממש עובד טוב ואין לי ממש IPHONE 6 PLUS. הבעיה עם הIPHONE6 PLUS זה שיש לו ULTRA RETINA או איך שלא קוראים לזה. שהNATIVE RESOLUTION שלו היא בפקטור של 3 לעומת 2 של RETINA ו 1 ללק RETINA. אשמח אם תגידו לי איך התאמתם את האפלקציות שלכם.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by card,

שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ortapiero,

שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. Started by CyberBot,

אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by tzilber,

היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. .

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה

23. Started by solidus,

היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. משתמשי פיקסל 10 הם הראשונים שיזכו לנסות את הפיצ'ר ההיסטורי שמחבר לראשונה בין Quick Share לבין AirDrop. איך זה עובד, מה המגבלות, ומה לגבי האבטחה?לכתבה

25. המטען המקורי של הגלקסי S4 התקלקל. חיפשתי אלטרנטיבות ושמתי לב שכמעט כולם ובמיוחד המומלצים, מוגדים כ-2.1A. אני לא מבין באלקטרוניקה יותר מדי, אבל לעניות דעתי 2.1A למכשיר שמגיע עם מטען של 2.0A, עלול להיות מסוכן. מישהו יכול להסביר לי האם החשש מוצדק? ואם לא, אז למה? חוץ מזה, כדי לוודא שהמטען מתאים למתח בשקעים בארץ מה עלי לבדוק? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים