גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי חברים הייתי שמח לשתף אותכם בסקירה חדשה שהעלתי על הסמסונג גלקסי אס 7 החדש שיצא לא מזמן.. אני עדיין בתחילת דרכי בנושא הסקירות ( משהו שהוא לא פשוט לעשיה כמו שהוא נראה), אז אנא היו סבלניים אתי מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ומקווה שתהנו מהסקירה :
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מספר טלפונים רגילים מחו'ל (לא סמארטפונים) והייתי מבקש לדעת האם יתאימו לעבודה ברשת אורנג' ובסלקום. להלן נתוני התדרים והרשת שלהם: 1. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 800 / 1900 2. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 2000 1X 1900 / 800 3. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - GSM 850/900/1800/1900 (Quadband) CDMA 800/1900 תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכדאי את הN93 אבל עכשיו כשחשבתי על זה הN93 הוא בעצם טלפון צדפה בלי יותר מידי פיצ'רים יותר מהN93 (למשל אוטופוקוס שלא כ"כ איכפת לי) בN95 אני לא הולך להשקיע מן הסתם.... (יקר מידי ) את הדגמים החדשים של NOKIA שפורסמו כאן איפה שהוא בפורום כאן לא אהבתי וחסר פיצ'רים.... אני לא כ"כ מת על SAMSUNG אבל יש לי 855 שלהם שיש לו בטריה בסדר גמור אבל חסר הרבה פיצ'רים ועכשיו כשחשבתי על זה הסימביאן לא עד כדי כך חשוב (מומלץ אך לא חייב) ולK800 יש מצלמה טובה במיוחד (אני יודע שלא בוידאו) יש לו את הWALKMAN שיט הזה שהם שמו בטלפונים שלהם רק חסר את הMEGABASS שיש בW850 יש לו TRACKID לפי מה שהבנתי וזמן בטריה לא ידוע.... איך הפלאפון? יש לו TRACKID? כמה זמן בטריה יש לו (כמה ימים הוא מחזיק…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מישהו מכיר אפליקציה לשוק ההון נורמלית לנוט 3? אני מעוניין באפליקצייה שתראה את המדדים של כל ניירות הערך בבורסתנו הקטנה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
באיזה מדינה כדאי לרכוש את המכשיר ? איפה הוא הכי זול ?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון הפלאפון שלי התקלקל, והייתי מעוניין לקנות נגן בלי קשר.. אז ישבתי וחשבתי וכמו הרבה אנשים הגעתי למסקנה שאייפון זה בדיוק מה שאני צריך, אז קודם כל אני אשמח לשמוע מה דעתכם, והאם יש מכשיר אחר עליו אתם ממליצים במקום האייפון? כמו כן אני אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לאתר בארה"ב שאפשר להזמין ממנו אייפון (לתוך ארה"ב, יש לי שם קרובים שאני אשלח אליהם והם יביאו לי לארץ..),חשוב מן הסתם שהאתר יספק את האייפון בגרסא שפתוחה לכרטיסי SIM מכל העולם, אז אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם כי אני לא מומחה גדול בנושאים האלה המון תודה לעוזרים, כי אני דיי אובד עצות בלי הפורום הזה... שבאמת עזר לי כבר כמה פעמים בעבר ואני סומך על האנשים כאן
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עומד לרכוש טאבלט 10 ". מיועד בעיקר לגלישה, מולטימדיה, נסיעות לחו"ל ועוד שימושים מהסוג. חשובים לי הדברים הבאים: מסך איכותי עם רזולוציה בהתאם. מהירות תגובה. משקל נמוך ושלא יהיה עבה מדי. עד היום עבדתי בעיקר עם וינדוס ( במחשב הביתי) ואנדרואיד ( בטלפון). לא התנסיתי כל כך עם אפל, אבל מניח שאפשר ללמוד ולהתרגל. שמתי את האייפד של אפל כאחד המועמדים בין היתר בגלל המסך האיכותי וגם מהמלצות של אנשים על האמינות שלהם, עדכוני תוכנה וכדו'. האם תוכלו לחוות דעה על היתרונות והחסרונות של האייפד בהשוואה לאופציות דומות אחרות ? מתחרה אפשרי, לפחות מבחינת רזולוציה , הוא ה- Galaxy Note 10.1 או ה- Tab S
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה-Apple Watch נחשף באופן מלא עם תג מחיר של בין 350 דולר ל-10,000 דולר וחיי סוללה בינוניים מינוס - וכעת המלחמה האמיתית על שוק המחשבים הלבישים מתחילה, בין אם תרצו זאת ובין אם לא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי LG g2 ואני מחבר אותו למטען פתאום כל הפלאפון נהיה דפוק הטאצ' משתגע... רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-