צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל מגולשי האתר חוות דעת על החנות הנ״ל חוויות אישיות , נסיון . כרגע כבר חודש שלא מחזירים לי כסף על עסקה שביטלתי אחרי חודש כשלא יכלו לספק אותה, אני כבר לא יודע מה לעשות מישהו הגיע איתם לבית משפט? עמוד הפייסבוק שלהם מלא בחוות דעת שליליות , אבל יש גם חיוביות , עברתי על אלה ונראה שהחיוביות מגיעות מילדים, או חשבונות מחו״ל ( כנראה פיקטיבים) , ולחלקם נראה שהובטחה מתנה בתמורה לביקורת, אפילו אחד מהם רשם בביקורת שאלה של איפה מקבלים את המתנה. הם לא מוכנים להעביר שיחות למנהל או למחלקת כספים , כל פעם אומרים שיבדקו ויחזרו אלי , מה שלא קורה אף פעם , גם כשאומרים שיחזרו עוד חצי שעה , או שעה , או ביום מסויים ( כן התקשרתי אליהם המון) הם מתעלמים מדואר אלקט…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מטייל במזרח ואגיע לדרום קוריאה האם כדאי לקנות שם פלאפון ולפטופ ואולי עוד דברים טכנולוגיים מבחינת המחיר? ברמה של ארה"ב או פחות תודה ...
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משתמשי HWZONE שלום, רק משהו קטן שרציתי שתדעו בפעם הבאה שאתם חושבים לפנות ל KSP לטיפול מכתב שכתבתי להם לאחר השתלשלות אירועים מאוד מעצבנת: להנהלת K.S.P שלום רב, שמי ***, לקוח אשר רכש ממכם מחשב שולחני לפני מספר שנים. לאחרונה התגלתה, על ידי (טכנאי PC במקצוע), תקלה חומרתית במחשבי. תקלה אשר חייבה החלפת רכיב חומרה (כרטיס מסך במקרה זה שבאחריות) ואינה ניתנת לטיפול רגיל. כיוון שאת רוב חלקי המחשב הקיימים בו החלפתי ושדרגתי מאז רכישתו ורובם במסגרת האחריות (לפחות הרוב הרלוונטי לתופעה) החלטתי למסור את מחשבי למעבדתכם שבקריית ביאליק. אמי, אירית, מסרה את מחשבי למעבדה בתאריך 13.01.12 לטיפול ונגבה ממנה 100 ₪ על עלות בדיקה, למרות ששוב כפי שאמרתי, החלקים הרלוונטים במסגרת אחרי…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בוקר טוב, בשעה טובה עברתי היום לתשתית של בזק, הבעייה שאני כמה שעות טובות מנסה להגיע לשירות לקוחות של HOT ואין מענה שם. כמה פעמים השיחה אפילו "התנתקה" . לעומת זאת כאשר חייגתי כאילו אני מעוניין להצתרף לחלאות האלה ענו לי תוך 15 שניות, ואז כמובן שוב בטון גס אמרו לי שאני צריך שירות לקוחות.. ושוב אני שומע את המנגינה שאני כבר לא יכול לסבול. בכל מקרה מישהו אולי מכיר טלפון ישיר? ולא ה *6900? ודרך אגב במידה והם יענו לי אפשר לקבל טיפים להתנתקות חדה וחלקה? ותוך כמה זמן לוקח להם לאסוף את המודם? תודה רבה מראש. מקווה לקבל תשובה במהירות האפשרית.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזמנתי לפני קרוב לחצי שנה ספרים ב-1000 שקל. בגלל יחודם של כמה מהספרים יצרו איתי קשר והוסכם על ידי שהספרים ישלחו אלי לאחר חודשיים. לאחר שלושה חודשים יצרתי קשר עם החנות ושם נאמר לי שהחנות עברה בעלים ויקח עוד חודש. מאז עברו עוד חודשיים בהם החנות כן מתפקדת (האתר והפייסבוק מעודכנים) אך הם הפסיקו לענות לי למיילים, את הכסף כמובן הם לקחו ולא דרך פייפאל אלא מהויזה שלי. האם יש בידי אמצעי כלשהו להלחם נגדם? האם ישנה דרך משפטית לקבל החזר כספי? או שאני צריך לשכוח מהכסף ולהמשיך הלאה?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כאשר התחילו להופיע מזגני האינוורטר בשוק, הופיעו באתרי האינטרנט של חברות המזגנים פרומואים שכותבים לגבי היתרונות של מזגני האינוורטר. היתרונות שהופיעו הם (לפי אתר אינוורטר ישראל - http://inverter-israel.com/Index.asp?CategoryID=176): 1. חיסכון של עד 30% בצריכת החשמל (במקורות נוספים אף היה כתוב עד 50%). 2. שמירה על טמפרטורת חדר יציבה. 3. פעולה שקטה יותר (האתר אינוורטר ישראל מתכוון לכל מערכת המזגן [מפוח פנימי, מפוח חיצוני ומדחס] ולא רק למדחס שביחידה החיצונית). 4. מיזוג מהר יותר של החדר. 5. שמירה על גריעת לחות קבועה (בקיץ). 6. ייבוש מופחת של האוויר בחימום (בחורף). 7. אמינות גבוהה במיוחד. לאחרונה דנתי עם מישהו שפעיל פה באתר לגבי אמינות דברי החברות, וכמעט כל היתרונות שהחברות מפרס…
-
- 54 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור מכונת קפה חדשה לבית. ההורים שלי חובבי קפה מושבעים, עד עכשיו היה לך מכונת קפה שגם טוחנת את הפולים וסה"כ אומנם הקפה היה טעים אבל כל כך מסורבל לתפעל אותה מבחינת הניקיון. חשבתי להחליף למכונת נספרסו יקרה, זאת מתנה להורים לכבוד היום נישואים ולא אכפת לי להשקיע, אשמח לדעת מה דעתכם לגבי מכונות נספרו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839103 חשבתי על זאת אבל אני לא מספיק מבין במכונות נספרסו וההבדל בניהן ולכן אשמח לעזרתכם. תודה, שאולי.
-
- 21 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, עקב מבצעי חנוכה שיצעו KSP ובעקבותיהם כל שאר החניות ולאחר שמרבית החניות סיימו עם מבצעי בלאק פריידי, החליטה חברת KSP גם לסיימם. שאלה - האם יש לי אפשרות לעשות משהו בנידון? אחרי כמובן שדיברתי איתם גם באצמעות הפייסבוק וגם באמצעות הטלפון להחזיר את המחיר של מוצר מסיום? או שזה חסר סיכוי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שמעתי ממקרים כמו דאבל חיוב או אפילו חיוב רצוף. בכדי להימנע מזה, עדיף רכישה טלפונית או מקוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכניות המשתלמות בדרך כלל לא מפורסמות, לכן רציתי לדעת איזו תוכנית לנסות לקבל. מעוניין לקנות גלקסי S2 ותוכנית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים קודם כל אני רוצה להתוודות, אני לא מבין כלום בנעליים, ויותר מזה, אני קורבן של נעליים גרועות מזה שנים רבות. רק השנה קניתי 2 זוגות נעליים, רייבוק וניו באלאנס, על שניהן נאמר לי שאני מקבל איכות ברמה גבוהה, שניהן עלו יותר מ600+ ש"ח, אבל האמת היא שאחרי שימוש של לא יותר מכמה חודשים בודדים של שימוש התברר לי שהן לא שוות אפילו אגורה. היום הייתי צריך להפסיק אימון בגלל שהפלסטיק ("השסי של הנעל") חתך ודקר לי את העקב עד כדי דם. (תמונות למטה) http://i.imgur.com/HpJxkBg.jpg http://i.imgur.com/SX3XXbo.jpg אף פעם לא הקדשתי חשיבות מיוחדת לאיכות הבנייה של הנעל אבל היום הסתכלתי על הנעל שבגללה פרשתי מאמצע אימון והייתי בהלם, כל אחד יכול לראות שאיכות הבנייה של הנעל מזעזעת. אבל מצד שני …
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, ביצעתי באותו תאריך הזמנה והמשלוח עד היום לא הגיע... אבוד או שיש מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצה מבצעי נובמבר טלויזיה 43"-48" בעיקר משחקי קונסולה + הזרמת מדיה **מוגבל במחיר BUDGET TV**
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום היום אני עם בזק , ספק + תשתית.100 מגה, מחודש הבא המחיר מתעדכן ל142 ש"ח עם מהירות העלה יותר נמוכה אני יכול להסתדר אבל צריך את ההורדה המהירה. יש לי חלופות טובות היום עם כל הבולשיט הזה של הרפורמה ? אני אצטרך להחליף את הרואטר שקיבלתי מבזק N600 D-link ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משיטוט באתרי הדואופול (אייבורי/KSP) שמתי לב שיש להם מעט מאד כרטיסי מסך בסניפים באילת. המלאי שלהם באילת מצומצם מאד. אז איך רוכשים חומרה באילת (ונהנים ממחירים ללא מעמ)?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש את IDGU שנראים כמו אופרציה לא ברורה. יש את Mustop שהתחלקו על השכל לגמרי עם המחירים שלהם. מישהו מכיר אופציות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשבעות האחרונים הספק שלי עושה לי בעיות והתמיכה שלו לא ממש עוזרת ואני חשבתי לעבור לבזק בינלאומי הבעיה היא שהם רוצים 40 שקל לחודש ועוד 25 על חבילת גיימרים שזה 20 שקל יותר ממה שאני משלם עכשיו (כולל הגיימרים שיש לי) הם לא הסכימו בשום אופן להציע מחיר נמוך יותר. מישהו כאן משלם פחות מזה? אם כן איך הוא השיג את זה? מישהו הציע לי להתחבר אליהם ואז לאיים בניתוק ולבקש שימור לקוחות, מה דעתכם? אני במהירות של 10 מגה אם זה משנה משהו... תודה!
-
- 37 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח Z77-D3H (ג'יגהביייט), הייתה לי איתו בעיה מוזרה שהוא לא היה נדלק אם הייתי מחבר לו את ההגה שלי LOGITECH G27. אפילו הBIOS נתקע תוך פחות משנייה. איפוס ועדכון ביוס לא עזרו. נאלצתי כל פעם לנתק את ההגה אם הוא היה מחובר לפני ההדלקה, ולחבר אחרי ההדלקה (ואז הוא עבד בסדר). המחשב בן כמה חודשים והתקלה הייתה מהרגע שהוא נקנה, פשוט לא רציתי להתקע בלעדיו לכמה שבועות בזמן שליחה ליבואן שבכלל אין לו את ההגה הזה ולא היה יכול לראות את הבעיה, וסתם היה מחזיר לי את אותו הלוח אחרי כמה שבועות (ככה התרגלתי מפנדה הארורים). דיברתי עם המשתמש שלהם פה בפורום, ענה לי בחור נחמד מאוד בשם לאון שמואלי, במקום שי שהיה שם עד לא מזמן. יום ראשון הגעתי למעבדה בסניף ב"ש עם המחשב וההגה, הראתי לטכנ…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מנורות לגינה לדקורציה. המנורה עצמה והרכיבים הנלווים (משטח סולרי/סוללה נטענת) צריכים להיות קטנים יחסית (גודל של לא יותר מ- 15*15*20 +-) כך שיהיה קל להסתיר. עוצמת ההארה לא צריכה להיות גדולה, מספיק שתאיר למרחק של עשרות ס"מ לא יותר. הרעיון הוא שהמנורה תיטען מהשמש ביום, ותאיר במהלך הלילה, מספיק ל 3 - 4 שעות.. האם קיים משהו כזה, אם כן מאיפה אפשר לקנות, מהארץ או מחול דוגמת איביי, DX וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-